Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Turkcell Süper Lig 11.Hafta Fenerbahçe-Ankaraspor Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu / 19.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ankara puan alır gibi. aykut kocaman inanıyo bu sene bende inanıyom olur inşallah ankaraspor şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 1-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 evinizi arabanızı satın ankaraspora basın. öyle banko maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 2-3 Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 fener rahat alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ohyeah said: fener rahat alacak evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Spastik_Serce said: ohyeah said: fener rahat alacak evet ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Güzel maç olacak ama. Forumdaki heyecandan belli. :P Haydi Ankaraspor. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 rüyamda gördüm ankaraspor 6 tane atıyodu . gündüz niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 zorlanmadan alırız onları. önümüzdeki hafta olsaydı maç bu kadar emin olmazdım da, bu hafta taraftar falan da pek bir ateşli olur. ve alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Spastik_Serce said: ohyeah said: fener rahat alacak evet güzel yakalamışsın şeker şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bakalım gs yi bir gazlamı yendiler yoksa gs maçı fenerin yükselişe geçeceği maçmıydı bu maçta görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ya şakamısnız 3. goldemı ne lugano ofsayt fenerin 1. golü bal . selçuk kendi bile şaşırdı naptım lan ben diye. lincolunun sayılmayan golünde adamın kafa iyi yoksa bırı topa ayagıyla dokandırırdı. volkanın cüsseyi sağdan sola salladı herif. o gol olsa zaten biz farka giderdik. fener iyi filan oynamadı. ankaraspor 4 leyecek bugun arkayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bunları ciddi ciddi yazıyosan hakkaten safsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Spastik_Serce said: ya şakamısnız 3. goldemı ne lugano ofsayt fenerin 1. golü bal . selçuk kendi bile şaşırdı naptım lan ben diye. lincolunun sayılmayan golünde adamın kafa iyi yoksa bırı topa ayagıyla dokandırırdı. volkanın cüsseyi sağdan sola salladı herif. o gol olsa zaten biz farka giderdik. fener iyi filan oynamadı. ankaraspor 4 leyecek bugun arkayı. ahaha tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 geliyor gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ankaraspor maçı bariz yönetiyor. gol atmaları lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 atacak yaw bariz. ilk yarıyı 0-1 kapatsa dua etsin fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 CARLOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 dedim atmaları lazım ama fdsdsfs. atamayana atarlar arkadaş. kural no: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aynen abi ama ne dedik 1-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Hakem efsane ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar