Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Taraf] Batıyoruz Ama En Kralını Veriyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sir said:
ay çok komikti dasaaa gözümden yaşlar fışkırı fışkırıverdi adeta =)

şaka değil ki.. sadece kelimeyi cümle içinde kullandım.. gerçekleri söylüyorum diye beni hakir görenler var!! avrupaya mı sığınsam ne..

yok kralını veriyoruz da nerelerini verdiklerini de örnekleyeceğim, yazacağım ama bu taraflı yaklaşıma sahip, kendi içinde kapalı yoz yobaz takımı beni yargılar diye korkuyorum inanın.. bertaraf ayetleri diye beni çarmıha gererler diye ürkmüyorum değil hani..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
@007:lol

batıyoruz dediği finansal anlamda değildir.. örnekleyerek daha iyi anlatabilirim. bu batıyoruz;

rezilliği daha görmediniz.. önceden elimizi kolumuzu pisliğe daldırıp çamur atıyorduk. şimdi gırtlağımıza kadar pisliğe batıyoruz

da ifade edilen batıyoruzdur, yani daha derinlerine inme ve hatta çökme (tdk sözlük) manasındaki batıyoruz. finansal olan değildir..

rofl supermis cidden
Mesaj tarihi:
bence ayar var orda
sabah gazetesi aynı kitapları tarafa bastırmış bu sayade gazeteyi batmaktan kurtarmış haberleri vardı geçen hafta

lan bi dakka hem o kampyandan elinde kalanları satıyor hem de laf sokuyor
Mesaj tarihi:
acgur said:
Bunlar batınca ben de bir tane gazete çıkaracağım. İsmi de "Kapak" olacak.

Size. Kapandıktan sonra da yola Doğan Medyası ve RTE medyasıyla devam edersiniz artık. İki tarafın yaptığı haberleri tartışırken sizi büyük bir keyifle izleyeceğim. Hatta şimdiden patlamış mısır stoklamaya bile başladım.
Mesaj tarihi:
buysenin demin açtığı ama kitlenen başlığa ithafen:

o topikteki yazıyı bugün sitelerine eklemişler, ama aslında bi 10 gün önce yayınlandı sanırım. bence son çare olarak fiyatı arttıracaklardır, bu kadar sağlam kadrolu bi gazeteyi kapatmaya kıyamazlar, daha doğrusu kıymasınlar =)

bu arada geçen pazar en arkada tam sayfa telekom ilanı vardı, bi de iç sayfalarda bi laptop reklamı vardı. bi de şimdilik sadece pazar günleri 50kuruş olarak çıkacakmış, hergün kültür eki vermekten de vazgeçmişler.
Mesaj tarihi:
@dasaa

kusura bakma kardeş 3 4 gündür wow yüzünden uykusuz kaldım baya unuttum öyle bir başlık olduğunu

konu için de, tekrar sormak gerek bu soruyu. bu ülkede neden hiç kimse mutlu değil?
Mesaj tarihi:
topu topu kırk küsür bin satan bi gazetenin bu kadar tantana çıkarabilmesi ilginç.

hatta bu kadar tantana çıkaran bi gazetenin sadece kırk küsür bin satması da ilginç.

Üstüne topu topu kırk küsür bin satmasına rağmen kitap promosyonu yapıyoruz diye batıyoruz ayağına yatmaları daha da ilginç. NŞA'da bu gazetenin çoktaaaan batması gerekiyordu, şimdiye kadar batmadılarsa değil 7 kupona on kitap, araba verseler batmazlar.
Mesaj tarihi:
sg-1 yine algı sorunları başgöstermiş. taraf, "kitap verdiğimiz için batıyoruz" demiyo, hatta tam tersi, kitap promosyonunun satışları arttırmasını umuyo. finansal sorunlar, kitap promosyonundan çok önce de var yani.

ama ben hala merak ediyorum şu meşhuuur finansörler nerde, hani taraf birilerinin tetikçiliğini falan yapıyodu ya..
Mesaj tarihi:
sir said:

ama ben hala merak ediyorum şu meşhuuur finansörler nerde, hani taraf birilerinin tetikçiliğini falan yapıyodu ya..

Daha bunu demek için erken yani batsınlar sonra diyebilirsin :)
Ayrıca biz batıyoruz demeleriyle gerçekten batıyorlar mı bilemeyiz.
Mesaj tarihi:
sir said:
sg-1 yine algı sorunları başgöstermiş. taraf, "kitap verdiğimiz için batıyoruz" demiyo, hatta tam tersi, kitap promosyonunun satışları arttırmasını umuyo. finansal sorunlar, kitap promosyonundan çok önce de var yani.

"Batıyoruz ama en kralını veriyoruz"'dan benim anladığım "battı balık yan gider"dir.

Senin dediğin gibi olsaydı "batıyoruz, o yüzden en kralını veriyoruz" veya "batmamak için enkralını veriyoruz" yazarlardı.

Ayrıca 7 kupona 10 kitap "zaten finansal sorunları olan" bi gazete için çok ağır bir kampanya.
Mesaj tarihi:
theghosthand o zaman taraf artık tetikçilik yapmıyo demektesin doğru mu anladım? iş bitmiş yani, yapılacak olan yapılmış. öyleyse niye hala aynı çizgide yayın yapıyolar? çok enteresan. bedavaya tetikçilik yapıyo adamlar valla heh

sabah gastesi hazırlatmıştı o kitapları zaten, sonra anlaşma iptal oldu, kitaplar da ellerinde kaldı-o yüzden pek bişeye malolmuyo o kampanya =)
Mesaj tarihi:
Haha valla işlerinin bitip bitmediğine ben karar veremem.Onlar hala hazırız diyorlar.Ağlamalarının nedeni bu zaten. Ama başbakanı kızdırdıktan sonra iptal olmadı mı destekleri?
Destek verenler tetikçilerin ucu biraz bile olsa dönse, kendine teğet bile geçse desteğini çekti işte.Yarın ihtiyaç hali yeni bir gündem daha çıkar olanlar unutuladabilir.Bakalım hala değerlilerse kenardan çekip alır birisi.
Mesaj tarihi:
hmm sabah taraf gazetesine kitap hazırlatıyor, sonra anlaşma iptal oluyor ve sabah gazetesi kitaplarla ilgili mali bir geri dönüş peşinde koşmuyor, böylece kitaplar taraf'a ucuza maloluyor.

Ayrıca sabah gazetesi de hala devlete olan milyonlarca dolarlık kredi borcu henüz ödenmemiş bir gazete.

İlginç.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
sir said:

"Batıyoruz ama en kralını veriyoruz"'dan benim anladığım "battı balık yan gider"dir.

Senin dediğin gibi olsaydı "batıyoruz, o yüzden en kralını veriyoruz" veya "batmamak için enkralını veriyoruz" yazarlardı.

Ayrıca 7 kupona 10 kitap "zaten finansal sorunları olan" bi gazete için çok ağır bir kampanya.

her zamanki gibi gene fail olmuşssun senin yerinde olsam utanırdım, bir üstteki kitlenen topicde taraf gazetesinin bildirisini oku.
Mesaj tarihi:
nasil bir kendini acindirma edebiyatidir bu ya?

daha once de asker baskin yapacak diye de sabaha kadar beklemi$lerdi bunlar..

komik ya..

yukarida allahin olup olmadigini bilemeyecem de, a$agida bu kadar duygu somurusune alet olan ki$iler mevcut.
Mesaj tarihi:
loserz said:

her zamanki gibi gene fail olmuşssun senin yerinde olsam utanırdım, bir üstteki kitlenen topicde taraf gazetesinin bildirisini oku.

yörüngeden çıkmış faytonis ama ben yine de cevap yazayım, nasılsa yeni bi isim alıp balonuyla gelecek.

"Kişi kendinden bilirmiş işi" diye bi laf var, bildin mi?

Taraf'ın söylediği, yazdığı hiçbir şeye inanmıyorum, kendi gördüklerim, mantıken çıkardıklarımdır o mesajımda yazdıklarım.
  • Yeni Oluştur...