Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 _hione_ said: wow 2 aylıkken şu yere göre sığdırılamayan PVE si, hiç bitmek bilmeyen item çeşitliliği ne durumdaydı bana bi hatırlatabilir misin sevgili arkadaşım (tabi eğer oynamış isen o zmnlar) ... Tamam iyi güzel ben de katılıyorum da, bitirmeden çıkarmasalardı oyunu o zaman. Rakip ortada, WotLK kapıda, hala 35+ olduğun anda rutine dönen, RvR'si DAoC kadar zevk vermeyen oyun çıkarırsan böyle kaybedersin herkesi. Sabredeceklerdi 6 ay daha, hem eksik content ve bugları halledeceklerdi, hem de millet WotLK hevesini almış olacaktı. Pazarlama hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 pazarlama hatasımı diilmi orasını ben bilemem iki büyük firma neticede bu adamlar bildikleri bişi vardır herhalde, efet sorumun cevabınıda kendim vereyim bari , wow 2 aylıkken halen çoğu insanın yapabildiği tek şey UBRS idi , benim rogue karakterim için elime alabilceğim en iyi silahlar dalranın swordları idi , bi warior içinse ulaşabilceği en iyi silah crafted olan arcane riper dı , ve oyunun pvp sinden hiç bi kazanım yoktu , sadece lvl kasma spotunda bi düşman varsa rahat kasmak için kesiyordun onu o kadar , daha sonraları honor muhabbeti geldiğinde ise action=tarren mill di onada ne action denirse 100 kişi bi oraya bi buraya koşturuyor biz ise türkiye bağlantısı ile o kadar kişinin aynı ekrana girmesinden ötürü ally lar bizim üstümüzden geçtikten sonra ekran kendine geliyordu , şimdi bana gelipte hazır yapılmışı var ne beklicem ne uraşcam diosan eğer, biz zmnında uraştık ki sen şu an o yere göğe sığdıramadığın oyununu oynuyabiliyorsun , madem o kadar sabrın yok ne die mmrpg kasıyorsun yada oynuyorsun ki, 3-5 gün bekle biri senin yerine kassın sen git parayla satın , bi kaç ay bekle tier bilmem kaç set giymiş charı satın al , ah ile nie uraşasınki git farmerlardan 8486464165 gold satın al , dimi ne bekliceksin , nie kasasın ki herşeyin hazırı var ztn ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Demin dediğini detaylandırmışsın, onun dışında yeni birşey sürmemişsin ortaya. Kaldı ki ben WoW'u bıraktım, WAR iyi çıksın diye çok ümit ettim, olmadı. Bekliyoruz artık, inşallah düzelir de oynarız, ama AoC'dan sonra bir "parayla beta tester olmaca" daha çekemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 SoulCube said: wow 2 aylıktı şimdi 4 senelik oldu. benim yavrum değilki gelişmesini bekleyeyim.(WhO) gelişmişi var onu tercih ederim ben =) bence war'un bu hali bile wow'dan elli kat daha guzel. level kasarken sikilmadigim tek oyun bu galiba. uo'da bile skill kasmak dunyanin en sikici isiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 cidden o mevzu güzel genelde tüm mmorpglerde max levela gelene kadar kasarsın sonra da item kasarsın sonra işte belki biraz oynarsın exp fln gelir hayda tekrar. bir de war aoc erken geldi diyorsunuz da wotlk te erken çikti ki ciddiyim bir ilk çikmasi gereken tarihlere bakın dk classın nasıl açilabileceğine dair bilgilere bakın bir de ortaya çıkana bakın hani chain quest fln olacaktı? hatta o oyun içi trailerinda gördüğümüz kadarıyla paladin abimiz dk oluyordu yanına dk gelmiyordu heh nese cidden piyasanın kızışması oyunculara yarıyacağına biraz ters tepti ilk expansionlar gelmeden ağir ithamlarda bulunmayın sonra gizli gizli oynamak zorunda kalırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mum_Chamber said: SoulCube said: wow 2 aylıktı şimdi 4 senelik oldu. benim yavrum değilki gelişmesini bekleyeyim.(WhO) gelişmişi var onu tercih ederim ben =) bence war'un bu hali bile wow'dan elli kat daha guzel. level kasarken sikilmadigim tek oyun bu galiba. uo'da bile skill kasmak dunyanin en sikici isiydi. bu senin zevkin saygı duyarım ama devamlı aynı scenario ile ve boş bir haritada quest yaparak level atlamanın nesi zevkli anlamıyorum..Ben Eltharion da oynuyorum yani yüksek populasyon ve haritalar gündüz boş..öğleden sonra PQ yapan quest yapan yok herkes serpents passage eh akşam her türlü bug engel fps düşüşüne rağmen RVR lake ler dolu oluyor harita yine boş..gidiorum RVR yapmaya fps 10 larda 3 saat canım çıkıyor ama scenario yaparken 1 saatte topladığım kadar RR ve xp toplayamamışım..eh nesi zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 dreagloth said: Sam in avukatı gibi görünmeden, son zamanlarda bu okuduğunu anlamayanlara taktığım için bir iki şey yazayım: Adam arkadaşlarım bıraktığı için ben de bıraktım dememiş, arkadaşlarım wow da toplandığı için ben de ona başladım demiş. Öncesinde gw de bir toplanma yok yani. Birde kendimi tutamayacağım: herkez değil herkes... İlginçtir ki, iki takıntımda ortaokul Türkçe dersinde verilen şeyler. bu. imla kıtlığı çok dert değil ama okuduğunu anlamaya çabalamayan insanla tartışmak cidden zor. ha bir de wow iki aylıkken molten core yoktu. honor sistemi, battleground filan da yoktu hatta. öyle bomboş lvl alma oyunuydu. ha war'da karakter gelişimi yok, rakip yok diyenin zaten oyun hakkında zerre bilgisi olmadığı belli, tartışılacak birşey yok. duvara konuşmak istesem etrafımda var dört tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 uyari yapmistim ama pek takan yok sanirim, konu kitlenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar