Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa filmine getirilmiş en güzel yorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Off çok saçma bi yorummuş. Mustafa Kemal'i anlatıyor zaten yapım Atatürk'ü diil. Şimdi Clark Kent diye film olsa "adam neden kağıt zımablıyor da uçup dünyayı kurtarmıyor?" denir mi? LOL :D

+1
aquila said:
film olmamis diyipte ataturkun agzindan yazi yazan zihniyete limon skiim.

+1

Karag8z said:
Can Dündar gibi para meraklısı bir insanın sansasyönel olaylardan para kazanmasını garipseyecek bir durum yok. Bu nedenle Atatürke hakarekete en yakın ne yapabildiyse onu yapmış. Hatta ilerki günlerde yakın dönem başbakanlarından birini seçip hakkında erotik film bile yapabilir.

http://forum.paticik.com/read.php?73,3367626,3368331#msg-3368331
Mesaj tarihi:
ben yorumu doğru buluyorum. Tehlikeli dönemlerde ciddi hususlarda dikkat edinilmeli vede eğer bir belgesel hazirlanacaksaki O BELGESELE ilk çıktığı gün türkiyenin her köşesinden öğrenciler öğretmenleri ile gitti. biraz daha dikkat edilmeliydi vede gereksiz detaylar yerine daha çok işte bu !! dedirtecek detaylara gidilmeliydi. Genede Can dündara kızmıyorum sonuçta bir ilk i başlattı ama keşke daha detaylı ve yanında hocaların tarihçilerinde olduğu bir komisyon bir gurupla incik cıncık bakıp daha düzgün bir belgesel yapsaydı
Mesaj tarihi:
Arkadaşın yorumuna katılmak, katılmamak duygularımızı düşüncelerimizi yazıyoruz. Bazı arkadaşlarımız 3 yaşında gibi tepki veriyor, tartışılan konuyu anlamadığı için direk olarak beğendim, beğenmedim gibi bir yorum yapıyorlar.

Filmde konu edilen kişi ATATÜRK değil mi? Orhan Pamuk gibi Can Dündar da para kazanma kaygısı içinde TÜRKLÜK ile ilgili hakarete en yakın ve küçük düşürücü ne varsa onu uygulamaktadır.

Süperman, clark kent olayı nedir yahu, arkadaşlar reel dünyaya dönün. Gerçek hayatta süper kahramanlar yoktur. Tamam Atamız süper kahraman değildi. Ancak ATATÜRK ismi sadece 1 kişiyi değil, O savaşta ölen binlerce insanımızın adıdır.

Bugün bu noktada bunu bile tartışabiliyorsak ATATÜRK ismine, yani arkasında taşıdığı değerlere borçluyuz.

Edit-1;
Dayanamadım ekleme gereği hissettim. 1nci Şahıs, 2nci şahısa ana avrat küfretse, mahkemelik olsalar (not: 2nci şahıs 1nci şahsı öldürürse ağır tahrik nedeni ile cezası hafifler) hakim oğlum bu adama neden küfrettin dese, 1nci şahıs efendim ben onun şahsına değil içinde bulunduğu duruma, çocukluğuna küfrettim mi diyecek yani?
Mesaj tarihi:

Tarih tekrardan ibaret. Savaş dönemi gazeteleri okuyun. Mustafa Kemal ATATÜRK ve ifade ettiği değerler nasıl o gün yıpratılmaya çalışıldıysa, bugünde aynı şeyler yapılmaktadır.

Bir yandan da ekonomik işgal tam hızı ile sürmektedir.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
Arkadaşın yorumuna katılmak, katılmamak duygularımızı düşüncelerimizi yazıyoruz. Bazı arkadaşlarımız 3 yaşında gibi tepki veriyor, tartışılan konuyu anlamadığı için direk olarak beğendim, beğenmedim gibi bir yorum yapıyorlar.

Filmde konu edilen kişi ATATÜRK değil mi? Orhan Pamuk gibi Can Dündar da para kazanma kaygısı içinde TÜRKLÜK ile ilgili hakarete en yakın ve küçük düşürücü ne varsa onu uygulamaktadır.

Süperman, clark kent olayı nedir yahu, arkadaşlar reel dünyaya dönün. Gerçek hayatta süper kahramanlar yoktur. Tamam Atamız süper kahraman değildi. Ancak ATATÜRK ismi sadece 1 kişiyi değil, O savaşta ölen binlerce insanımızın adıdır.

Bugün bu noktada bunu bile tartışabiliyorsak ATATÜRK ismine, yani arkasında taşıdığı değerlere borçluyuz.

Edit-1;
Dayanamadım ekleme gereği hissettim. 1nci Şahıs, 2nci şahısa ana avrat küfretse, mahkemelik olsalar (not: 2nci şahıs 1nci şahsı öldürürse ağır tahrik nedeni ile cezası hafifler) hakim oğlum bu adama neden küfrettin dese, 1nci şahıs efendim ben onun şahsına değil içinde bulunduğu duruma, çocukluğuna küfrettim mi diyecek yani?

aklıma geldi söliyim

atatürkü büyük harfle yazma kaygısını hiçbizaman anlayamamışımdır bu tayfanın. türklüğü de büyük harfle yazmış

hmm değişik bir spesimen..
Mesaj tarihi:
allah değil ama bu.

bir de adamın ismine saygı duymakla yaptığına saygı duymak arasında fark var. adamın ismini büyük harfle yazınca saygı duymuş sayılmazsın.

olaydan anlamayan popülistlerden duyduğun şeyleri doğru olarak kabul edip "ekonomik işgal de sürüyor" diye copy&paste etmek türkiyenin bir işine yaramaz. onun yerine git 2 ekonomi dergisi oku, birşeyler öğren.

senin yaptığın saygı değil saygı pakedi içinde küfür.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
2 li tartışma yapmak istiyorsan öm at. gereksiz ali kemallik yapma.(jadelith ve klon düşünce olanlar için)

2li tartışma?

atatürk ve türk kelimelerini büyük harfle yazılımının saçma olduğunu düşündüğümü söyledim, sana özel bir şey yok.

ali kemal kim

klon düşünce ne

?
Mesaj tarihi:
demek istediğim şuydu jadelith: özenle ALLAH(C.C.) yazılmasına gülenler, özenle ATATÜRK yazılmasına da gülmelidirler. aynı hissiyatla oluşuyor çünkü bu hassasiyet.

ben ikisine de gülmüyorum. önceki yazdığımda da söyledim, iki durumdaki hassasiyeti de anlıyorum ve saygı duyuyorum. ama aynı hassasiyeti paylaşmıyorum.
Mesaj tarihi:
Sufi said:
demek istediğim şuydu jadelith: özenle ALLAH(C.C.) yazılmasına gülenler, özenle ATATÜRK yazılmasına da gülmelidirler. aynı hissiyatla oluşuyor çünkü bu hassasiyet.

ben ikisine de gülmüyorum. önceki yazdığımda da söyledim, iki durumdaki hassasiyeti de anlıyorum ve saygı duyuyorum. ama aynı hassasiyeti paylaşmıyorum.

bende büyük harfle yazma ile saygı arasındaki ilişkiyi kuramıyorum. atatürk kelimesinin harfleri daha büyük diğerlerine göre diye mi saygı oluyo anlamadım :P

allah cc ise ayrı konu. WOLVERINE (C.C.) yazmak gibin bişi :p
Mesaj tarihi:
@jad, sana göre saygı belirtmeyebilir, başkasına göre edebilir, neyin tartışmasını yapıyorsun anlamadım.

Adam KAMER GENÇ yazsa belki anlarım seni ama mevzu Atatürk yani bi de, insanların biraz daha hassas ve saygı gösterme isteği içinde olması gayet normal.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:

ali kemal kim?[/b]

Senin yazdıklarından emo gençliği olduğun 1 kez daha belli oldu. Gayet normal abuk sabuk cevaplar vermen. Mehmet Ali Erbil e söyle seni şovuna çıkarsın.
Mesaj tarihi:
Atatürk bir tanrı değil , bir peygamber de.
bir deha.bu .büyüyün azcık.

içer de sigarasını , içkisini de , kime ne ? kimi kimden korumaya çalışıyorsunuz ,bunlar zaten bilinen şeylerdi , bu filmle ne değişti ?

tamamımıza yakınımız , kitap okuyan ,takip eden insanlar Atatürk'ün özel hayatının nasıl olduğunu biliyor .

nasıl sanatçıyı ideolojisine göre değerlendirmeyecek kadar at gözlüğüyle bakmamak gerekiyorsa bu konuda da aynen böyle .

vatanı kurtardı , vatan için iyi şeyler yapmaya çalıştı .çok büyük şeyler yaptı , burda yaşıyorsak onun aklına da çoğu şeyi borçluyuz .

adamın beynindeki aksiyonlar , düşüncelerin takipçisi olmak ayrı , adama tapmak ayrı . Saygı duymak böyle şeylerde efdaldir,ama abartmamak gerekir .

Yurdumun insanı işte.
  • Yeni Oluştur...