MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya bu alet Java destekliyor mu desteklemiyor mu anlamadım ya. Kitapçığına baktım oyun indirmekten falan bahsetmiş çekmeye çalışınca olmuyo. Tamam onu da geçtim her sitede değişik bişi yazıyo biri diyo Java destekliyo diğeri diyo desteklemiyo. 3 hafta oldu alalı telefonu öğrenemedim hala. bana bi yol gösterin...[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Valla Donanım/Yazılım'da daha hoş durur gibi geldi ama cevabını bilmiyorum sorunun.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 İlk önce cebinle tagtag.com'a gir, sitenin alt tarafında ''your mobile info'' gibisinden bir şey olacak. Ona tıkla ve telefonun özelliklerini gör.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar