draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 lvl 70 - 80 arasi leveling da kullanacagim talent, ne dersiniz ? hem solo quest, hem de instance healing i dusunerek yaptim. http://www.wowhead.com/?talent=0xGchVcocbZZcfcubhxVz 71 de moonkin, 72 de nature's swiftness i alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Full Balance spec ile instance'ları rahatlıkla healleyebileceğini düşünüyorum. Her 2sini de yapacağın bir gruba düşmessin zaten büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 solo için feral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gangren said: Full Balance spec ile instance'ları rahatlıkla healleyebileceğini düşünüyorum. Her 2sini de yapacağın bir gruba düşmessin zaten büyük ihtimal. benimde niyetim oydu, ama heal edemeyip milletden azar isitmek benim en sinirlendigim konu, o yuzden simdilik safeside da olacam, biri deneyip (full balance ile instance healing ) yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 şöyle birsey yap istersen bi kac eksıgı olabılır bı kac yerde bende takıldım tam anlamı ıle oomkın oynamadıgım ıcın ama en azından aklında bırseyler olusmasına yardımcı olur umarım oomkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 draedan said: Gangren said: Full Balance spec ile instance'ları rahatlıkla healleyebileceğini düşünüyorum. Her 2sini de yapacağın bir gruba düşmessin zaten büyük ihtimal. benimde niyetim oydu, ama heal edemeyip milletden azar isitmek benim en sinirlendigim konu, o yuzden simdilik safeside da olacam, biri deneyip (full balance ile instance healing ) yazarsa sevinirim. Sorun çıkacağını sanmıyorum, sonuçta zaten Spellpower itemi toplayacaksın, üzerinde 750+ Spellpower olacak, rahat rahat heallersin. Önyargı olabilir tabi, "lets get a real healer" gibilerinden ama orası da biraz senin kabiliyetine bağlı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gangren said: draedan said: Gangren said: Full Balance spec ile instance'ları rahatlıkla healleyebileceğini düşünüyorum. Her 2sini de yapacağın bir gruba düşmessin zaten büyük ihtimal. benimde niyetim oydu, ama heal edemeyip milletden azar isitmek benim en sinirlendigim konu, o yuzden simdilik safeside da olacam, biri deneyip (full balance ile instance healing ) yazarsa sevinirim. Sorun çıkacağını sanmıyorum, sonuçta zaten Spellpower itemi toplayacaksın, üzerinde 750+ Spellpower olacak, rahat rahat heallersin. Önyargı olabilir tabi, "lets get a real healer" gibilerinden ama orası da biraz senin kabiliyetine bağlı :p kabiliyeti asip, spec de sorun olursa dert o, yoksa yetenekte sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 solo için downtimesız full dps feral ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dworgian said: solo için downtimesız full dps feral ftw direk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 apple said: Dworgian said: solo için downtimesız full dps feral ftw direk!! ama konumuz sirf solo lvl 80 lemek degil :D balance,resto karisimi birseyler yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 solo takılcaksan feral gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Full feral talentleri ve resto itemleri ile ilk 3 instance çoook rahat heallanıyor. Diğerlerinde de durumun değişeceğini sanmıyorum ama görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 konu başlığı lvl 70 - 80 leveling talent cevap: full dps feral gerisi yavaş olur mana rest sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 katılıyorum feral druid gibi non-istop kesen az class var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sl/sl warlock :D gerçi ben affli de iyi gidiorum 4 5 mob çek full hp full mana çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 FreEmoon said: Full feral talentleri ve resto itemleri ile ilk 3 instance çoook rahat heallanıyor. Diğerlerinde de durumun değişeceğini sanmıyorum ama görecez. sagol, full balance talent la devam edeyim, sirf spellpower item larim var, feral olamam , quest lerden toplayip geceriz en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dworgian said: sl/sl warlock :D gerçi ben affli de iyi gidiorum 4 5 mob çek full hp full mana çıkbaşka yok demedim zaten =D blood spec dk falanda çok iyi ama dr00ddaki flexibility yok ya bayılıyorum kuş ol uç kedi ol dal ayı ol falan. hele shadowmeldi değiştirdiler shadowmeld+kuş yapıyodum çok zevkliydi=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 druid çoook güzel bi class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 druidi olupta levelingde feral olmayanı icecrown önünde dövüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 evet bi de night elf erkeklerin gözleri araba farı gibi olmasa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o degil de ben nexus a summonlandım ins için valliance keepe dönemiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 swift flight formu için 5000gold luk teach yapmak gereklimi yoksa quest zinciri sonucunda otomatik öğreniliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sence diğer classlar 5k gold verirken druid'in bedelsiz epic fly alması mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 balance filan olmaya gerek yok instance heallamak için her packden sonra su içme problemi oluyo ama gayet de 79 lvl ortalamalı parti ile 78 lvl da halls of lightning filan healladım feral talent-spell power itemları ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Masquerade said: sence diğer classlar 5k gold verirken druid'in bedelsiz epic fly alması mantıklı mı? bedelsiz mi? paralı değilmiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar