DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 From: Alp Erden [mailto:***] Sent: Thursday, November 13, 2008 10:01 AM To: Subject: RE: GUVENLIK UYARISI !. Serdar Bey, İsmim kullanılarak yayılmıs yalan bir haberdir. Dogruluk payı kesinlikle yoktur. Ismim kullanıldıgı icin magdur durumdayım. Asılsız bir haberdir. Lutfen dikkate almayın, kimseye forward etmeyin. Size gonderenlere lutfen 3 dk. nızı ayırıp haberin asılsız oldugunu bildiren bir mail gonderin. Duyarlı davranarak mailin dogrulugnu sorguladıgınız icin ayrıca tesekkur ederim. Saygılarımızla, Alp ERDEN Mimari Proje Grubu *** ENKA Construction and Ind.Co.Inc Bestekar Sevki Bey Sok. Enka 3. Bina K:4 34349 Balmumcu / Istanbul Tel: +90 212 376 10 00 Tel: +90 212 376 13 12 Fax: +90 212 288 62 91 --- On Thu, 11/13/08, Hatice Kocamanlar <***> wrote: From: Hatice Kocamanlar <***> Subject: Re: [deutourism] To: *** Date: Thursday, November 13, 2008, 8:50 PM Ne kadar doğru bilemiyorum; ancak yine de paylaşma gereği hissettim. Arkadaşlarım, Aşağıda yöneticimden birinci elden ulaşmış çok ciddi bir güvenlik uyarısı göreceksiniz. Biz otelciyiz diye Movenpick’ten geldi bilgi. Yabancı zincir otelleri ve alışveriş merkezi yöneticilerini Amerikan konsolosluğuna çağırıp uyarmışlar. CIA’den gelen, İstanbul avrupa yakasında önümüzdeki günlerde büyük bombalı saldırı istihbaratını paylaşmışlar. Yarın Movenpick’te özel gözlüklü güvenlikler işe başlıyormuş. Hafta sonu sakın sakın büyük otellerden ve alışveriş merkezlerinden uzak durun lütfen ve bildiğiniz herkese söyleyin. Polis arıyormuş ama ya bulamazlarsa, biz önlemimizi alalım. Bu uyarı çok ciddi ve kesinlikle spekülasyon değil. Aceleyle herkeslere mail atamıyorum, sizler de unuttuğum ortak arkadaşlarımıza iletir misiniz? Cansu Aydost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Yarın Movenpick'te özel gözlüklü iyimiş yanlız bu, süperman's eyes gibi böle x-ray + full body protection veriyor +2. çok büyük terrorist atak a karşı süper etkili olur eminim lol gerçekçilik -3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sorieno said: x-ray gozlugu mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tehlike karşısında halen teknolojinin sorgulanmasını aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hiçbişey demiyorum, sizi imzam ile başbaşa bırakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bazen o kadar düşüncesiz ve sadece espiri yapıp komiklik yapabilmek için o kadar saçma tepkiler verebiliyosunuz ki, insan düşünmüyo değil şöyle 1 km ötelerinde tarlada patlasa bişey kimseye bişi olmasa ama altlarına işeseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesajları okumadım ama böyle bi durumda yapılması gereken 2 şey var: 1. si size bu maili atana bu mailin nerden geldiğini sormak ve böylece mail kaynağını bulmaya çalışmak, maili başkalarına yaymamak. 2. si maili doğruca herhangi bir güvenlik birimine iletmek. Mesela: bilisimsuclari.iem.gov.tr ya da uç bir örnek olarak MİT. Terörün amacı korku yaratmak, ve fake fw'lar da bunun en ucuz yolu. FW'ların gerçek olanını görmedim bugüne kadar, belki sağlıkla alakalı 1-2 tanesi istisna olabilir, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 maillerden haberim yoktu da bugün serviste de konuşuluyordu bunlar, meğer maildenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Abi kusura bakmayinda safligin onde gideni bu.. Bakin Terorizm denen seyin bir amaci vardir.. Yani zaten ucurmak isteseler onune gelen heryeri ucururlar merak etmeyin yoksa o alisveris merkezine girerken salak gozluklu abilerin birsey kontrol ettigi yok.. Ben bagajimda silah benzeri seyler ile giriyorum devamli.. Terorizm onune gelen herseyi yakip yikmak degildir belli bir amaci vardir.. Bundaki en buyuk teror korkusu yaratmaktir.. Yani kisacasi mailler fake sacma sapan aptalca vs.. Ama herhangi bir teror orgutunun zaten yapmak istedigi seyi yapiyor insanlari acabaya itiyor.. Sunu akildan cikarmamakta fayda var.. Terorle mucadele cok zordur %99 basarili olsaniz bile aslinda basarisizsinizdir.. Cunku o 100 denemenin 99 unu onlemis bile olsaniz 1 tanesi ile buyuk etkiler yaratilir.. O yuzden terorizm cok onemli bir is kolu haline geldi dunyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bide ilk mail i acinca acaba dizinin setine bomba flnmi konmus dedim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gellidus said: Abi kusura bakmayinda safligin onde gideni bu.. Bakin Terorizm denen seyin bir amaci vardir.. Yani zaten ucurmak isteseler onune gelen heryeri ucururlar merak etmeyin yoksa o alisveris merkezine girerken salak gozluklu abilerin birsey kontrol ettigi yok.. Ben bagajimda silah benzeri seyler ile giriyorum devamli.. onlar sadece lpg var mı diye bakıyor. fazlasına bakmaya yetkileri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Eh Antalya Nisan ayinda yerel olarak basliyor Kasim a kadar durmadan bir alarm aliyoruz acikcasi. Mail lerle olacak sey degildir hani sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bu mailler sahte, isimli versiyonlarındaki isimlerle konuşularak teyit edilmiştir. Ayrıca Amerikan konsolosluğu da olağan dışı bir durum olmadığın söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar