managerx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 arkadaşlar alt char kasıyorum ve bu recruit a friend le 5 er level verildiğini duydum bunu nasıl kullanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bende alt kasmayı düşünüyordum. Daha yeni aldım ve kurmadım expansionu. DK denesem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 türkiye için açık değil o kampanyalar resurrect ve recruit olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 konuyla ilgili detayli bilgileri bulabilcegin bi baslik mevcut. biraz arastirma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 managerx said: arkadaşlar alt char kasıyorum ve bu recruit a friend le 5 er level verildiğini duydum bunu nasıl kullanabilirim isvec'e felan taşınarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dostum, 3. dünya ülkesindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 3. dünya ülkesi olmakla vs. alakası yok onun, Portekiz'de, İsviçre'de vs. de kullanamıyorsun o özellikleri. Tamamen reklam ve promosyon prosedürleriyle ilgili nedenlerden kullanamıyoruz o özellikleri. Eğer acc. açarken ülkeni promosyonun kullananılabildiği bir ülke olarak girersen bilgilere sorunsuz kullanabilirsin o özellikleri de. Şöyle çalışıyor RaF; -Recruit ettiğin arkadaşınla beraber lvl kasarken 3x exp alıyorsun herşeyden. Ve recruit ettiğin arkadaşın aldığı her 2 lvl için 1 lvl counter kazanıyor. Bu counterları sana verebiliyor daha sonra. Ama sana lvl vermesi için senin charının onun lvlleri biriktirdiği charından daha düşük lvl olması gerekiyor. Mesela 60 lvle kadar beklerseniz sana 30 lvl verebilir arkadaşın. Basitçe 30'a kadar kastığın bir karakterin varsa instant 60 yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Unbannable said: Dostum, 3. dünya ülkesindesin ... Kampanya düzenlemek için noter ve milli piyango dairesinden onay alıp vergi falan ödenmesi gerekiyor. Bizim yasalarımızda bir oyun için buna imkan tanıyan bir sistem yok. Blizzard yasaların çarpıklığından etkilenmemek için bu tür çarpıklıkların olduğu ülkeleri kampanyalara dahil etmemeyi seçiyor çünkü ortada göze alamayacağı ''erişim yasağı'' gibi bir risk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 deadwoll said: 3. dünya ülkesi olmakla vs. alakası yok onun, Portekiz'de, İsviçre'de vs. de kullanamıyorsun o özellikleri. Tamamen reklam ve promosyon prosedürleriyle ilgili nedenlerden kullanamıyoruz o özellikleri. Eğer acc. açarken ülkeni promosyonun kullananılabildiği bir ülke olarak girersen bilgilere sorunsuz kullanabilirsin o özellikleri de. Şöyle çalışıyor RaF; -Recruit ettiğin arkadaşınla beraber lvl kasarken 3x exp alıyorsun herşeyden. Ve recruit ettiğin arkadaşın aldığı her 2 lvl için 1 lvl counter kazanıyor. Bu counterları sana verebiliyor daha sonra. Ama sana lvl vermesi için senin charının onun lvlleri biriktirdiği charından daha düşük lvl olması gerekiyor. Mesela 60 lvle kadar beklerseniz sana 30 lvl verebilir arkadaşın. Basitçe 30'a kadar kastığın bir karakterin varsa instant 60 yapabilirsin. peki 50 ye kadar kastimiz karakteri 80 yapabilir miyiz 30 beles levella? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 RaF lvl 60 a kadar dı sanırım gerisini mecbur sen kasıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar