Argue Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Tailor olupta çok abartı fazla [Frostweave Cloth] drop alan varmı? Loot sırası bende olmasa bile 7x 6x lootluyorum da, ilginç geldi, sanırım tailor oldugum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Abi Npc'e 5g verip sana drop zımbırtısını artıran skill öğretiyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Scavanging skill i vermişler tailorlara daha çok cloth çıkartıyorlar, iyi bir özellik olmuş =p tani humanoidlerle dolu bir yerde farm yaparsanız inventory hemen dolar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hangi vendordan alıyoruz bu skilli arkadaşlar çok güzel bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Tailor vendor edit:Tailor trainer NPC demek daha doğru olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 şöyle northrend de borean tundra tarafındamı bu vendor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Horde, Howling Fjord Alexandra McQueen Alliance, Borean Tundra Darin Goodstitch Alliance, Howling Fjord Benjamin Clegg Horde, Borean Tundra Raenah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 haberim yoktu yahu bende küfür ediodum ne kadar az rate diye. 1 gün boyunca az loot almışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Alchemy lerde Mixology öğrenio peki Lw lere hasbişi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben bu 5 g yı afedersınzı domaldım verdım ama daha 3 un ustunu goremedım .dhaa 13 skıll alabıldım bunun bı yontemımı var sana bole 5 er 7 ser dusuyor bılen berı gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 9 lu düştü bana dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 en fazla 7 li dustu oda bi sey degil 3 lvl aldım toplam dusen cloth 112 kestigim mob sayısın ı unutum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 max 7x lootlardım, bayaa lootladımda 30g/stack ah de, skill nasıl kasacam kara kara düşünüyorum. 420de kaldı :S Enchanting de 420de kaldı :S off off bide skill olmasa ekstra loot ne etcektik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 minerlara da isterük :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 inatla 4 ten fazla düşmedi bana bi yanlışlık var ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar