canayksk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Eltharion serverında, rank 37 dwarf priest, 360g ve iyi itemları olan char ve acc satıyorum.. ilgilenen [email protected] msn adressinden ulaşabilir. sadece 65ytl ye satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 rune priest dimi? konuya açıklık getirmek amacıyla şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 VAZGEÇTİM ALMIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 abi lütfen kitlensin konu taşınmasında DWARF PRIEST NE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 pazar alanı FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canayksk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 evet yazma olayını kısaltmak için race ve class bir arada yazmak istedim arkadaslar.. bildiginiz uzere dwarflarda rune priestten bashka priest yok.. Lutfen bosh zaman oldurmek icin forumlara yazı yazan arkadaslar konuya cevap vermesin.. ilgilenen direk msn'den bana ulaşabilir. Not: Konuya cevap veren arkadaslara yinede teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 PİS HERİFLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canayksk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 char 38 oldu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gittikçe büyüyor durduramıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canayksk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar