MaDOnos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Eve 'e başladığınızdan şu ana kadar neler yaptığınızı, sizin için önemli olan olayları anlatırsak hem herkes birbirini daha iyi tanır hem de yeni başlayanlara yardımı olur. 2006 Eylül ayında grafikçi bir arkadaşımın söylemi üzerine oyunu indirdim. Bir char açtım ama neyin ne olduğunu bilmediğim için charı tipine göre açtım :) 4 gün oynadıktan sonra world colide görevinde 5 kere ard arda patlayınca oyunu oynamadım bir daha. :) Uniye geldiğimde Deli (Lordkhanid) beni aradı bir oyun indirdim süper gel dedi. Gittiğimde baktımki eve online, ben oyunu bıraktım ama o beni bırakmadı B) neyse Deliyle bir char actık ortak kullandık nicki DeliBaba idi :) O charda nooblugumuzu attık sonra yeni patchin gelme vesilesiyle yeni accountlar actık. Ben MaDOnos deli Lordkhanid (Korkmayın bu sefer araştırdık ve doğru skilleri kastık, 2006 Kasım). Necronsta görev yapıyordum ve adem abinin kafasını her gün sorularla şişiriyordum. Sağolsun bana ve tüm yeni oynayanlara 3 4 ayda öğreneceğimiz şeyler 1 ayda bize öğretti. Lvl 4 lere yeni başlamışken 0.0 indik ve NxT LvL alliance ına girdi. O sırada bob dd ve irona saldırdığı için bizim bölgenin oradaydı. Fleet toplandı bende ravenimle katıldım ilk pvpimdir bu(tabi o zaman bob mob bilmiyoruz). 20 kişi gittik onlar 15 kişi falan ataldı kapıya ben noobum diye beni en sona bırakmışlardı ve ventten "primary who is primary" dediğimi hatırlıyorum meğersem benden başka herkes patlamış ventte ses yok tabi bende patladım :) 20 kayıp 3 kille savaş bitti. Necrons türkleri topluyordu ama bir türlü elinde tutamıyordu ya oyunu bırakıyor ya da başka corpa geçiyordu bunun en büyük nedeni Cx Tan (Sertan seni severim ama doğruya doğru). Şu an öğrendiğim kadarıyla çok iyi para getiren bir moona sahip oldugumuz halde bizden poslar için para istemişti. Necronsta pvp olmamsı standingler (Alpa fraction sacmalıgı) yüzündne çıktım. Önceden necronstan çıkan Walrons (kaan) 'un yanına gittim. Solo pvp yapmam gerekiyordu caldari idim ve solo gemimi buldum blackbird. Bb ye 4 minmatar jammer web warp 3 heavy assault misisle 1 nos takarak korsanlıga başladım.(bc assault frigleri bile patlatım soloda). İyice gelişip t2 gemilere bindikten sonra Walrons la korsanlığa başladık. Tatiller dışında unideyken baglantım berbattı ve portlar yüzündne ts veya vente giremiyordum. Walrons la bir süre pvp yaptıktan sonra fleetde yazışmadan pvp yapmaya başladık 2 kişi ile 10 kişiye daldığımızda oldu tek kelime konuşmadan. Pvp sırasında 6 kere düşüp tekra savaşa girdiğim hatta düşüp oyuna girdikten sonra kill aldıgım ve tabi patladıgımda cok oldu :) Turkish coffedeki türkleri pvpye çekmek ve kanalı haraketlendirmek için yaptığımız savaşları bazen canlı canlı o kanalda yazdık. Sonunda işe yaradı The Renaissance (görev/minng corpu) bir gün için bizimle korsanlık yapmak için yanımıza geldi çoğunluğu frig olan bir gang kurduk onların şansına o gece command ship 3 bs 2 recon 3 4 cruiser patlattık. Sonunda onlarda artık pvp nin zevkini aldı ve gözlerini kan bürüdü sonra yanımzıa geldiler. The Renasince ı bizim ozaman corpumuzun bulunduğu The Makhai'ye aldırdık (Vale of The Silent böglesinde). Bir süre sonra bende Walrons'la The Renasiance a geçtik. Kısa süre içinde alliancımızda en iyi pvp yapan en fazla kill alan corp haline geldik en az sayı bizde olmasına rağmen. Orda mal hydralarla tanıştık bize maviydiler hayatımda gördüğüm en berbat alliance. Vale of the silent makhai dışında başka allianclerda olmasına rağmen ncde orayı savunan makhaidi bu yüzden mi bilmem ya da diğer petlerin rahatsız olmasından mı. Top razor ve pure makhaiydi dağıtma kararı aldı ya hydra ya girin ya da gidin dediler. Hydraya girmek mi? Oyunu bırakrız daha iyi :) Razorla bağlantıya geçildi. O sırada top razorun başı beladaydı tüm toprakları gitmişti. Razora yardıma gittik sayımıza göre bayada yardım ettik. Sonra NicewolfMr Darkness ceomuz(Bahattin abi kendisini sever sayarım :)) Razorun bizi alacağını söyledi ama bir hedef vermişlerdi razordaki yunan corpunun aldığı killi geçmek. Durun bir dakika bu da ne adamlar bizim 5 katımız ve 100 150 kişilik nc fleetlerinde dolaşıoyorlar :) Ben hiç bir zaman razorun bizi alacağına inanmadım bunuda oyalama taktiği olarak algıladım. Bunuda belirrtim corpta (En kötü huyum bu her yanlış gördüğümü söylemek bu yüzden çoğu kişi sevmez beni:)) tartışıldı ve gene kötü çocuk oldum. Neyse gene çabaladık 1 ayın bitmesine az bir zaman kala ve o corpa çok yakınken MM bizi neut yaptı. Orayı bilenler bilir MM neutken razora mavi olmak gbii bir saçmalık olamayacağını bilir. Bundan sonra olay koptu. Corp karar aldı inaktif olacaktı; isteyenler razora girsin dendi. Top razora girmeyeceğim için bunu kabul etmedim. Bunu kabul etmeyen Walrons ben Assain Tr(Falcon Kralı) ve bir kaç arkadaş eski korsan corpuna döndük. Kısa bir süre sonra corpumuz The Church a girdi GW de iyiydik, yerimiz güzeldi, low sec yakında her şey iyi gidiyordu. Sonra Red Alliance ve Tau Cei bize orda saldırdı ilk saldırıda 8 carrierları patladı ertesi gün 30+ cap ve 1 titanla gediler ve 6 carrer kaybettik sonra gwden çekilme kararı aldık ve yeni evimiz syndicate e gittik :) Syndicate e gittiğimiz zamanda 15 şubat taitili vardı vent ve baglantı sorunum yoktu. The Church Alliance ı güzeldi herkes ne yapcağını biliyordu top razor gibi 2 kişye saldırmak için 30 kişilik fleet beklemiyorlardı. Ayrıca Mortis Angelus tan 3 4 türkle tanıştım. The Churchun fcsi bir türktü Forgon bu da bana gurur veriyordu. Her şey güzel gidiyordu ama corplar farklı tellerden çalmaya başladı. Mortis korsanlık yapmıyordu(low sece inmiyordu). Infod roam yapmıyordu(0.0 a nadir iniyordu.) Quantum Singulariti allianceın cap gücüydü ama sırf cap savaşlarına girmek istiyordu. Quantum corptan çıkınca gerisi geldi ve church dagıldı. O sırada hep türkleri takip ediyordum ve Vayglord Makaan eski corp arkım beni ve Walronsu sürekli türklere yardım etmemiz için çağırıyordu. Walronsu bir türlü ikna edemedim çünkü orası eski Necronsun bölgesiydi ve türklerden de umudunu kesmişti. Zar zor Scaların bizim corpu kirlamasıyla Walronsuda oraya getirdim. Walrons bu sırada oyunu bıraktı(cok nadir giriyordu şimdi nerde bilmem evlendi bence:D). Benimde bağlantım kötü olduğu için tsye giremdiğimden krosan corpu saçmalaya başladı Foruma mesaj attım bu böyle gitmez dedim sert konuştum böyle giderse dağılırız dedim herkes beni suçladı ve bir şey olmaz dendi. Corptan çıktım 2 hafta sornada baktımki corp dağıldı :) Scalara girdim bildiklerimi öğrettim fleet commanderlık nasıl oluyormuş onuda öğrendim çünkü genellikle 2 3 kişilik fleet yapıyorduk. Scalar büyüdü hedefim top razorun peti olmamızı engellemekti çünkü bu olursa gelişemeyecektik. Sonra scalardan bekelmediğim bir durumu görünce bunu forumda eleştirdim sert olarak, gene aynı tepkiyi aldım tabiki (Kimse sevmiyor eleştirilmeyi) gene kötü çocuk ben oldum. Bunun üzerine scalarda kalmamın banada scalarda zarar vereceğini düşündüm benim beyaz dediğim siyah olarak algılanıyordu çünkü. Şu an solo korsanlık yapıyorum baglantı ve vent işini halledersem ileride ne yapcağımı düşüneceğim. Dipnot: Rat ve missiondan hiç para yapamadım hatta kaybettim pvpde lagta dahil patladığım gemilerin en az 3 katını ratda verdim :) Sebepler: Sıkılma, dikkatsizlik baglantı. Uzun oldu ama iyi oldu. Herkese Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 MaDOnos said: Sonra scalardan bekelmediğim bir durumu görünce bunu forumda eleştirdim sert olarak, gene aynı tepkiyi aldım tabiki (Kimse sevmiyor eleştirilmeyi) gene kötü çocuk ben oldum. Bunun üzerine scalarda kalmamın banada scalarda zarar vereceğini düşündüm benim beyaz dediğim siyah olarak algılanıyordu çünkü. Herkese Saygılar... Evet, Madocuğum, demek ki sen dahil kimse eleştirilmeyi sevmiyor. Çünkü senin tepki gördüm dediğin de sonunçta sana yapılan eleştiri değil miydi? Ama sen ilkelerin, doğru bildiğin konular için savaşmak yerine ayrılmayı tercih ettin. Her neyse... Demem o ki, kimse eleştirilmeyi sevmiyor derken doğru demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Benim oyundaki hikayim Mortis Angelus ile baslar oraya girmeden once med t1 beam laser fitli apocla lvl 3 missionlarda debelenmekle mesguldum sonrasında Ma ya katıldım bi iki patladım pesinden kendi charımı degistirdim yeni aldıgım char bomba gibiydi Deniz (leila kanz) ve gorselin (Ktoz) ogrettikleri sayesinde her turlu izbeligi daha baslamadan sezmeye basladım :) akabinde Ma da cıkıp Hirr MM e katıldım hala ordayım biseyin parcası olmayıda orda ogrendim =) Oyunda turk arkadasım cok fazla degil olsun diyede bi cabam yok herkezin kendi secimleri sonucta uzay soguktur babamı tanımam babamda beni tanımasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Exodous said: MaDOnos said: Sonra scalardan bekelmediğim bir durumu görünce bunu forumda eleştirdim sert olarak, gene aynı tepkiyi aldım tabiki (Kimse sevmiyor eleştirilmeyi) gene kötü çocuk ben oldum. Bunun üzerine scalarda kalmamın banada scalarda zarar vereceğini düşündüm benim beyaz dediğim siyah olarak algılanıyordu çünkü. Herkese Saygılar... Evet, Madocuğum, demek ki sen dahil kimse eleştirilmeyi sevmiyor. Çünkü senin tepki gördüm dediğin de sonunçta sana yapılan eleştiri değil miydi? Ama sen ilkelerin, doğru bildiğin konular için savaşmak yerine ayrılmayı tercih ettin. Her neyse... Demem o ki, kimse eleştirilmeyi sevmiyor derken doğru demişsin. Canım hüseyin abim benim 10 kere anlattım bunu sana savaşmasına gayet iyi savaşırdım merak etme. Ama bunu yaparsam konu apayrı yerlere gidecekti Çünkü ben oyun hakkında eleştiri yapıyordum ama bana söylenenlerin 1 tanesi bile oyunla ilgili değildi. Neyse senin hikayenide dinleyelim hüseyin abi alexe ne oldu mesela tfde kaç dread patlattın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mado, güzel olmuş bu başlık be! Hemen ben de hikayemi yazayım... Oyuna 2007 Nisan civarında girdim. İlk char'ımı ben de sadece infolarını okuyarak oluşturmuştum. Caldari falan iyi savaşır yazıyodu, eh ben de Caldari açmıştım. Derken Turkish Coffee'ye çağırıldım. Orada CorpFree'ye katıldım. İlk sorularımı orada sordum, epey bilgi edindim. Süper bir "ilkokul" oldu benim için. Derken, Bado Abi'lerle tanıştım. Türklerden oluşan yeni bir corp kurulması olayları vardı gündemde. Bunun üzerine Renaissance kuruldu. Hep birlikte oraya aktık. O zamanlar empire'de yaşıyordum, durmadan mission falan yapıyordum. Acayip bi noob'luk dönemiydi! Abilerim hulk'larla maden kazardı, ben Osprey'e para yetiştirmeye çalışırdım =) Arada hauler'lik yapardım. Derken WalronS'la (Kaan) tanıştım. Mado ve Kaan'ın gazlarıyla Renaissance olarak ilk Lo-Sec deneyimimizi yaşadık. Bu operasyonlar sırasında jam gemilerinin ne kadar değerli olduğunu gördüm. İşte o zaman karar verdim Blackbird, Falcon diye gitmeye.. Renaissance maceramız inanılmaz güzel ve keyifliydi. Hala özlerim o günleri. Ancak, Mado'nun kendi hikayesinde yazdığı gibi, bir süre sonra RZR petliğine soyunduk iyiden iyiye. Tabi, diğerleri kadar oyun içi politik tecrübem olmasa da, hiç değilse P3-EN'deki gate camp'lardaki RZR corp'ları/alt alliance'larının korkaklıklarını ve yeteneksizliklerini görünce iyiden iyiye sevmemeye başladım RZR'u. Anımsarım, P3-EN, Makhai'nin giriş kapısı olmasa da Renaissance olarak biz de gider kampa katılırdık. Kapıda 50 mavi olmamıza rağmen, 5 tane Silentium içeri atladığında kaç kez Renaissance olarak tek başımıza kaldığımıza şahit oldum. Mado, Kaan, Hasan, ben, diğerleri elimizden geldiğince savaştık oralarda. Hem kendimiz güzel tecrübeler edindik, hem de RZR'a bi şekilde faydamız dokunmuş oldu. Ancak, RZR'a girelim dediğimizde, bize hedef olarak gösterilen yunan corp'unun kill sayısına ulaşmamız olayı esnasında, "oyun sırasında yediğimiz en büyüm madiği" yedik RZR'dan. Mado'nun da bahsettiği gibi, biz kendimizi mavi topraklarda uçuyo sanırken, MM tarafından pek çok kez patlatıldık. RZR'a konuyu açtık, sallamadı bile. Yani o zaman anladım ki "NC tamamen puştlar topluluğu".. RZR, MM vs.. Gereksiz.. O güne kadar nefret ettiğim BOB'a karşı olan hislerim, NC'nin bize yaptığı arızadan sonra değişti. Herkes bilir, o günden beri NC'den nefret ederim.. Renaissance'ın RZR'a girebilme çabalarının olduğu dönemde, aramızda istenmedik olaylar yaşandı ne yazık ki. Bölündük içimizde. (Ben hala RZR'a bağlıyorum tabi bunu) Yunan corp'unun kill'lerini geçmek için bir kısmımız güneye, BOB topraklarına indi. Bir kısmımız da (2-3 kişi) kuzeyde kaldı, Molden Heath tarafına geçtik. Burada, hatırladığımda hala üzüldüğüm tartışmalar yaşandı. Neden oradasınız, bizi sattınız vs.. Açıkçası, oyunda birlikte uçarken en çok güvendiğim arkadaşlarımın orada olması, benim Molden Heath tarafına giden 2-3 kişi arasında olmamın asıl sebebiydi. Diğer bir sebep ise, Kaan'ın sec. status'unun inanılmaz düşük olması sebebiyle güneye istesek te Kaan'ı taşıyamamamızdı. (Evet, istesek taşıyabilirdik ama, RZR için Kaan'ın gemileri onca zahmete katlanıp güneye taşımak?! Hahahaaa, hayatta yapmam..) Tabi en mühim sebeplerden biri de, bir arkadaşın (bilen anlayacaktır kim olduğunu) EVE'nin bir oyun olduğunu unutup, kuzeye gelmeyenleri basbaya vatan haini ilan etmesi, hatta küfürleşmeye varan bir çizgide tartışmaya devam etmesiydi. Ki, hala iddia ederim, Kaan (WalronS) benim oyunda gördüğüm en iyi PVP'ci ve FC'dir. Renaissance için konuşmak gerekirse, RNS'teki hemen herkese PVP'nin inceliklerini öğreten, daha da önemlisi bize PVP keyfini öğreten bir adama karşı bu şekilde davranılmasını "ben" kaldıramadım. Yolumu da her zaman Kaan'la çizdim. O nerede, ben bütün desteğimle orada.. Renaissance macerasının ardından, Molden Heath tarafına geri dönüş yaşadık. Kaan'ın eski corp'u SOLID'e girdik bir kaç Türk.. Mado (Madonos), Kaan (WalronS), Alkan (Metanus Corpus), ben (Assassin TR), Hasan (Lyrenna) epey keyifli günler yaşadık Molden Heath'in lo-sec'lerinde.. Aramızdaki iletişim, birbirimizin huylarını bilmemiz o denli faydalıydı ki, uçanla kaçan kurtulamadı elimizden. Tabi ki çok kez patladığımız da oldu. Hatta bir gün, Mado, Kaan ve ben 4-5 kişilik bir BS ekibine daldık. Adamlar benim Rook'u görünce ECCM takmışlar (ki farketmedik). Ventrilomuz da olmadığı için, iletişim sorunu da eklenince üzerine, Kaan'ın Absolution'unu kaybettik savaşta. Ama Kaan benim gözümde süper bi arkadaş, bizimkinin Abso kaybetmesini ben kendi suçum olarak algıladığım için varı yoğu satıp ona yeni bir Abso aldığımı bilirim. Hey gidi günler.. =) Bu günlerin peşinden benim askerlik muhabbeti başladı. O ara, oyunda gerek politik durum, gerek oyun dinamikleri, pek çok şey değişmiş. Ama, ben askerdeyken hesabı Kaan'a bırakmıştım. Süper skill'ler train etmiş ama kendisi "hayır evlenmesinden dolayı değil, İsveç'e gitmesinden dolayı" bir süre oyuna ara verdi. Onun yokluğunda hiç bir op eskisi kadar heyacan vermese de, artık uber kullandığım Falcon'umla, sanırım hala karşıdaki düşmanların canını epey epey acıtıyorum =) Neyse ki Mado oyunda.. Bu arada, şu an Scalar'dayım. Buradaki arkadaşlarla birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama sürekli bir belirsizlik var, ne yapılacağı konusunda.. Sanırım ben tez canlıyım. Neyse, bekliyorum olacakları. Herhangi bir durumda Falcon ihtiyacınız olursa convo açın. Gelsin canavar, ortalığı kilitlesin, siz rahatınıza bakın! =)) Not: Yazasım geldi, bir düşman filosuna saldırmak için 10 dk düşünüp karar vermektense, bütün cesaretinle saldırıp adamların içinden geçmek daha keyifli. Terslik bile olsa, o heyecan içerisinde patlamak bile keyifli! Mado anladın beni sen ;) Kaan da hele bi gelsin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bende 2.5 ay önce başladım. Önce maden ve üretim üzerine gitmeye karar verdim ama daha sonra sıkıldım :), hemen bir amaar, special forces char açdım ve şu an Harbingerim ile corpumla beraber lvl 3 veya 4 görevler yapıyoruz. 2 hafta önce efe.hizarın dekonstruksiyon corpuna girdim, gerek efe, gerek gimli (the hammand) ve ayrıca mosqui bayağı yardımcı oldular, pvp konusunda birçok numara kaptım :). Ama korsanlık için hazır olmadığımı gördüğüm için eski corpuma geri döndüm, biraz daha pişmem lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Hmmm nerden baslamali acaba... Once oyuna nasil basladim onu anlatmak istiyorum; oyuna bundan tam 2.5 sene once Haziran ayinda basladim. O donem guild wars oynuyodum ama genellikler inaktif bir oyuncu idim. Birgun Need For Speed icin yeni surumunun crack dosyasini bulmak icin gamecopyworld sitesinde dolasiyodum bi baktim sag tarafta bir banner duruyo (ilginctir o banner halen orda :P) tikladim ve yukledim oyunu. Dostum bulent (thebionic ama artik mardookta bionici sattik.) o zmnlar deli gibi ogame oynamaktaydi dedimki onu seviyorsa bunuda sever deyip oyunu onada goturdum. Daha sonra ondada yukledikten sonra dediki "Oglum soyle sacma sapan oyunlar sarma basimiza sonra kalkamiyoruz basindan" dedi. Bende peki abi begenmediysen oynamayiz dedim ve ertesi gun eve dondugum zmn Eve Online i makinemden kaldirdim. Haliyle guild warsa geri dondum :) Aradan 10 gun gecti ve bulent telefon etti e hani oglum hic oynamiyosun dedi. Neye ugradigimi sasirdim dumur oldum :) adam yuzunden makinemden silmistim simdi gelmis e hani oynamiyosun diyo :D Neyse sonra tekrardan client indirdim ve oyuna basladim tabi aptal aptal geziniyodum sadece sonucta o 10 gundur oynuyodu ben ise sadece 1-2 saatlik bi deneyimim wardi onunda ustunden 10 gun gecmisti. Sonunda oyunda onuda buldum bir corpa girmisti yardim ediyorlardi o da halinden memnundu senide aldiralim hemen dedi ve bende Turksquad Academy ye girdim. Onda osprey vardi bendede bantam (Puhahahah ne gunlermis) o donem Zamestian ile mining yapiyordu arasirada gorev yapiyordu. O zmnlar oyuna 90k sp ile baslaniyodu. Sonra onun oyununun suresi bitmeye yakin kart ile uzattik. Ve basladik kazmaya ufak bi hesaplama yapmistik 9 gun boyunca gunde 10 saat ortalama bi kazi yaparsak ona Ferox alabiliyorduk :) nitekim hedefimize ulasmamiza 4 gun wardiki Turksquaddan birisi sanirim Cenhizhan olabilir yada ottomans proud idi bulente trade yapsin diye para vermisti tabi biz gidip o paranin 5m si ile gemisini almistik eksigimizin ustunu kapatip gerisi ilede malkuth heavy missile alip sagda solda satmaya basladik. Bulente ferox aldiktan sonra bende artik ospreye binebilcektim :) 1-2 gun bindikten sonra ben ospreyi satip caracal aldim ve ferox+caracal olarak 0.0a indik Omiste ikimiz beraber anca 1 650k lik gemiyi alabiliyoduk ondada kaciyoduk :) nedennnnn? Cunku fitten bihaberiz :P Turksquada gecis yaptiktan sonra mining olayimiz bitti anca corp mining yaparsa katilabiliyorduk. O donem nami diyar Stybbe vardi rus korsan hic unutmam adam omiste adimini attigi an 15jump otedeki bile log off oluyodu. Daha sonra achura - mardook - ingiliz kemal - takaromi - temel reis - captain logar ile iyice kaynasmaya basladik herseyi beraber yapiyorduk ve birkere stybbe yi patlattik :P sonradan aramiza baltaci da katildi ingiliz kemalin kankasidir. Ama bi sure sonra Turksquadda ufak bir surtusmeden dolayi yollarimizi ayirdik. O sirada zamestian ile bagimiz koptu antalyaya tasinmisti ve kayboldu. Bu 9 kisilik grup TS den ayrildi ve hep birlikte kurdugumuz corpa gectik Anatolia Wolf. O arada ben bi koptum oyundan tasinma fasli fln oldu nette sorunlarim oldu derken bi dondumki o corptanda cikmisiz hepbirlikte Universal Soldiers corpuna girmisiz benim accta o arada bulent bakiyordu. Dondugum zmn 3-4 gun gecmedi kurdugumuz anatolia wolfa geri donduk. Ayni gun icinde Mortis Angelusa gectik profesyonel olarak pvpyi orada ogrendim Deniz, Devrim abi fln wardi halen kulaklarinida cinlatirim kendilerinin hatta devrim abiye ziyarete gitmistik cafeye. Ama o arada Mortis buyuk bi baski altinda idi ve bize demislerdiki savasabilceginize inaniyosaniz durun yoksa savas bitsin diye corpu dagiticaz ztn denmisti. Temel Reis razora girmisti bizden ayrilip sonra bizde razora gectik 9 kisi olarak. Ama bi farkla cogumuzda 2 acc wardi artik :) yani 9 kisi ama 15 karakter wardi. Ve benim icin cok buyuk onemi olan Roving Gunsa gecis yaptik. Oyuncular cok eski idi bi donem bob istemisti kurucu corplarimdan birisi olurmusunuz diye ama RG uberclandi ve korsanliga karsi idi o yuzden bob'un teklifine red cevabi vermislerdi. RG de 1yil 10ay 4 gunumu gecirdim. Benim icin super bir zamandi halen RG deki herkese yardim ederim. Bu donemde nemi yaptim Ratting, PvP, arasirada mining cok patladim ama cokta patlattim. Bi kere buyuk TRI-MC savasinda kacmak isterken butun malvarligimi patlatmistim ama corpun Freighter convoyunu kurtarmistim :P O donemki zararim min. 8 milyardi. Ama obeliskimi ayrica obelisk kadar parayi geri almistim corp bana wermisti. Daha sonrada Razor diplomati thebionic dread pilotu oldu diye Phoenix hediye etmisti. O gunden sonra oyunda daha bi hirslandim ve 3 ay gibi bi surede 3 bil para yapmistim ve Archon uretmistim ayni zmndada 3 accta birden surekli GTC aliyordum. Kendimizi cok gelistirdik orda. Daha sonra butun kaybettigimiz topraklari geri almistik. Olan mallarima oldu :P o arada savas tersine dondu biz TRI ye saldirdik ve dagildi tabi o arada daha birsuru Alliance ile savasildi ve hepsi dagildi. Artik sira BOB a gelmisti gittik 3 istasyonlarini aldik ve geri cekildik neden cekildik halen anlayabilmis degilim :) sonra pure blind tarafina gittik o arada scala federation ile tanistik adini cok duydugum ama kendisini hic goremedigim kisiler orda idi. Koca alliance Turk vardi ve hepsi pvp yapmaktaydi. Gel zaman git zaman ordaki savasida RG ile basari ile gerceklestirdik tabi Razorda vardi sadece biz degildik. Sonra bob saldirmaya basladi bu sefer tekrar savas vardi bob ile ama sonuc ayni idi bob geliyo titan ile killeri alip gidiyordu. Yada node crash olurdu yine kill alip giderlerdi. Ancak CCP sistemde degisiklik yapti ve savas alani 1000 kisiyi kaldirmaya baslayinca savasin rengi birden bire degisti bob surekli kaybetmeye basladi. Ne gelirse gelsin NC surekli yendi halende yeniyor. Ben bu arada bobdab bay geldigi icin guzelim RG corpumdan ayrildim hemde director olmusken :) Benim icin onemli olan birliktelikti cok fazla aktivite olmasina ragmen hicbirine katilamiyordum nerdeyse saat farki ve walletin azalmasindan dolayi (bi donem gtcler 90 gunluk 350m idi simdi 60gunluk 500-600m) 3 accta gtc alinca zorlanmaya basladim. Rat yapmam gerekiyodu yapmaya kalksam Razor laf edecekti ve corp benim icin Razorla karsi karsiya gelecekti ondansa ayrilmayi tercih ettim ve Scalara gectim. 19 gundur scalardayim ve ordada Director ayni zamandada Diployum cunku Razorda cok taniniyodum boylece scalarinda prestiji guvenilirligi artmis oldu Razor diplomatlarinin gozunde. Nitekim artik Scalar Federationdayim ve cok ama cok memnunum cunku dedigim gibi ben birlikte oynamaktan zewk alan birisiyim. Ratte yapabiliyorum tekrardan :) en azindan 20 gun sonraki gtc parasini cikarabildim o da yeter bana. Iste benim hikayemde bundan ibaret bana bugune kadar yardim eden ve arkadaslara cok cok tesekkur ederim. Herkese iyi ucuslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ben hikayemi beleşe anlatmam Madocuğum. Profesyonel adamım. Pamuk eller cebe... :D Neyse işin şakası, benim hikayem de yakında burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dare Baltaciya cok selam soyle bayadır oyundan uzak oldugum icin konusamıyorum tabiki diger arkadaslara da onlar her ne kadar kopsak ta baltaci ile muhabbeti kesmedik selamlarımı iletirsen sevinirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Moss said: Dare Baltaciya cok selam soyle bayadır oyundan uzak oldugum icin konusamıyorum tabiki diger arkadaslara da onlar her ne kadar kopsak ta baltaci ile muhabbeti kesmedik selamlarımı iletirsen sevinirim : ) Ahaha tabiki seve seve iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar