Grom Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Benim bildiğim çıkmış kitaplar(türkçe): Kara Elf Üçlemesi Avatar Üçlemesi Drizzt Do'Urden'in Maceraları Yıldız Işığı ve Gölgeler 1. kitabı Şarkılar ve Kılıçlar Ama bi de bu en son türkçeye çevirilen Drizzt Do'urden'in maceralarının 3 ve 4. kitabının en arkasında bir sürü forgotten realms kitabı yazıyo(ingilizce adlarıyla). Alttada yayına hazırlanıyor diyo. Bu yayına hazırlananlar Türkçe olucak heralde değil mi? Bi de o kadar çok kitabı birden mi piyasaya çıkarıcaklar yoksa tek tek mi çıkıcak? Ayrıca Forgotten Realms dışında Warcraft,Diablo da vardı.Warcraft'ın en son kitabınının yazarla ilgili açıklamasında da aynı zamanda starcraft için de kitap yazmış diyo. O zaman starcraft da mı çıkar türkçeye çevrilmiş olarak?[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Drizzt'in maceralarından 3. kitap çıkalı baya oluyor.Ayrıca şarkılar ve kılıçların 3. kitabı çıktı.Starcraftı duymadım ama çıksa hoş olur :).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Arkabahçe ayda sadece 2 kitap çıkarıyor, 1987'den beri çıkmış tüm FR Romanlarının listesi var bende (ingilizce) yaklaşık 150 kitap yapıyor ( 2 hafta sürdü yapması bu listeyi ama hepsini sırayla alıyorum sonunda, acayip lazım oluyor liste). bi o kadar da dl romanı var. neyseki dl ile işim yok artık yoksa param kalmaz :). yani teknik olarak tüm fr/dl kitaplarını çıkarmaları 15 sene falan sürecek arkabahçenin :-p. ki her ay 5-6 yeni kitap çıkıyor wizards of the coast'tan. şimdi arkabahçe aynı zamanda dl kitaplarıda çevirdiği için nerden baksan 1.5-2 senesi var o kitap arkasındaki listedeki kitapların hepsinin çıkması için. Starcraft olayını de Artemis (ti dimi?) yayınevine soracaksın, listelerinde varsa çevirirler herhalde. yada kısayol: www.amazon.com[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 22 Nisan 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bana bu türkçeye çevrilen ve yakın zamanda çevrilecek olan dl/fr kitapların listeleri okuma sırasıyla ve kronolojik sırayla lazım nerden bulurum[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hmm yani çıkıcak diyosunuz o zaman ama baya bi uzun sürer heralde hepsi Starcraft olayıda: Diabloyu okurken yazar hakkında bölümünde warcraft için şu kitabı falan yazdı diyodu,warcraft çıktı. Warcraft'ın yazar ile ilgili bölümünde de starcraft için şu kitabı yazdı diyo. O zaman starcraft da çıkar diye düşünüyorum[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ya artık drizztin kitapları cıkmasın su herif olsun diye bekliyodum ama daha bir suru kıtabı varmıs... bence drizzt mirasta olmelıydı yanı cunku iş ticarete dondu ne drizztin tadı kaldı ne kitapların.. eskiden drizzt aşıgıydım ama artık biraz sogudum.(ozellikle wulfgarın olumune sevinmiştim ama o armutda geir dondu...):(([signature][hline]Surgha The orc.. Delikanlı mage Xantos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Drizzt'in yeni kitabı çıktı bu arada :).Ama cidden abartı oldu artık,yeni karakterlere geçilmesi lazım.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Evet bencede yeni bişeyler olmalı. Ya da yeni karakterler falan olmasa da insanı şaşırtıcak bir şeyler olması gerek. Şöyle menzoberranzan'a bi saldırı falan gibi bir şey(Mithril Salonuna yapıldığı gibi diğer ırklarda birleşip drowlara). Mesela böyle bir şey olsa çok güzel olurdu;ama bu kitaplar çok önceden yazıldığı için böyle bir şey olucağını sanmam. Yep yeni bi kitabın yazılması gerek. Salvatore'a bi mail atsak da böyle bir şey yapsa :) :)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yav bence iş para kazanmaya gelmemeli. Öyle olunca para kazanmak için her haltı yapıyolar onun için işin bi özelliği kalmıyo. Frp yazarları işi zevk olsun diye yapmalılar. Yani ana amaçları para kazanmak olmamalı[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar