Argue Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 70-74 utgarde keep 74-78 old kingdom 78-80 zun drak mideyi kenara koyup kasmak en iyisi, sonrada quest başına 13-25g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 fizban said: Xaenin said: fizban said: çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ?Sen de iyi ki bi ikinci monitör taktın ha fizboz.sana laflarh azırladım. bi gir oyuna. 72 ye kadar 14 saatte gelebildim bu arada, yavaşım biraz sanırım ama kısmet. Benim de 14 saat civarı olacak sanırım 70-72, tabii bende rested bonus yok ve borean tundrada 68-70 arasını yaptım. Ama aceleye gerek yok sindire sindire xD Nasıl olsa haftaya 80 olacağım bir daha bu questleri ne zaman yaparım bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 [wareze girer -bag] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 wareze giriyor bu yannız 50$ normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Argue said: 70-74 utgarde keep 74-78 old kingdom 78-80 zun drak mideyi kenara koyup kasmak en iyisi, sonrada quest başına 13-25g. ölüm yalnız böyle. cidden ölüm. yok yani dayanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 zul'drak acayip sıkıcı ya,icecrown yada stormpeak de kasıcam 78-80 i.ama qh icecrown da pek etkili değil heralde,yada update ine bakıcam.2 gündür kasamıyorum zaten.Lodos+mahallenin trafo patlaması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hunty abi pmni dört gözle bekliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben borean-dragonblight-grizzly hills die gittim. su anda 76 oldum. zuldraktaym su anda. daha zuldraktaki questlere baslamadım ama su ana kadar gayet rahat kastım. bu arada dragonblightta questhelper kullanmaya basladım ilk kez. diceim o ki questhelper ftw. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 death knight 68 olunca Northrend'e geçsem Questler açık oluyor mu? ya da 69'da geçsem? hiç uğraşasım yok outland'de nagrandı bitirince 68 olucam gibi duruyor bu akşam falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ben 68de Howling Fjorda geçtim. 70e kadar takıldım orada, sıkılınca borean tundraya geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 68'de açık oluyor sanırım, Sae'de 68'de gelmişti Northrend'e. Borean Tundra, Howling Fjord, Dragonblight, Zul'Drak yaptım sırasıyla, 79'un yarısındayım şu anda. Zul'Drak bitti bitecek, Grizzly'de 80 olacağım büyük ihtimalle. Mapin devamı da reput, gold vs. için olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Borean, howling, dragon diye gidiyorum dragon'a 73 başı başladım 74 olacağım daha mapın 3/5 açık değil gibi. Roguela 68'de çıktım Northend'e 71'e kadar boreanda kastım 71+72den 17 bar civarı howlingden geldi. Dragonblight'i heyecanla takip ediyorum. Bu gece 75 olurum sıkıntı çökmezse üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 nedir yani sonuç itibariyle lvl 68'de questlerin sarı sarı ünlemleri mapi aydınlatacak mı? alınıyor di mi o lvlda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 questler çok hoş olmuş bu sefer. severek okuyorum her questi mektubu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aente said: nedir yani sonuç itibariyle lvl 68'de questlerin sarı sarı ünlemleri mapi aydınlatacak mı? alınıyor di mi o lvlda ? Oluyor diyor herkes dolaylı yoldan xD Kaldı ki gemiye binip gitsen sen de görürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Lopeth said: questler çok hoş olmuş bu sefer. severek okuyorum her questi mektubu vs. spoiler Saurfang the younger in öldüğü cinematic girince çok etkilendim lan. Hiç beklemiyordum öyle cinematic felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ben de daha ölmediler de, o cinematic yayınlanmıştı henüz betadayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 o yayınladıkları bir kısmıymış. Helal ya bu sefer çok güzel bir expansion hazırlamışlar. Ki wow dan pek sıkılan bir adam olarak zevkle oynuyorum wotlc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Rotweiler said: fizban said: çift monitörünüz varsa alt tab e gerek yok ? Var... geçmiyor ikinci monitöre... Biliyosun mesela loading ekranı varken ne alt+tab ne alf+f4, ısrarla yüklüyor... Bunun gibi bişi... Geçmiyor diğer ekrana. onuda hallederiz öncelikle windowed mode u açıyosun sonra login olup char ekranın geldin mi oyuna dalmadan önce pencereyi kenarından tutup istediğin kadar küçült çok ta küçültme tabi sonra oyuna gir , girdikten sonra ister büyütürsün ister direk tam ekran yaparsın bazen oyuna girme halinde iken sapıta biliyo penceresini küçülterek ekranının büyük bi bölümünü rahat rahat kullana biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Yukarda dursun her seferinde ara ara bi hal oluyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Jame's Horde Leveling Guide - Grizzly Hills (75-77) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 carbonite quest tavsiye ederim quest helperın ağzına vurur =) google earth gibi maşallah kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ondada yol gosterme hedesi varmı helper gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 carbonit qhelpere göre çok çok çok az ram yiyor ondan seviyorum. yoksa q helper daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar