tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ilk gün deneyimim 4 saatir oynuyorum 420k xp topladım. Menethilden Howling Fjord a geçtim ilk gördüğüm questleri aldıktan sonra direk olarak ilk dungeon olan Utgarde Keep e girdik 4 kişi yaklasık 40 45 dk da 3 boss u kestık ve 150k xp topladık guzel de ıtemlar dustu, sonrasında questler yaparak 420k ya ulaştım görünen olay şu dungeon yaparak cok cok hızlı xp alınıo yanı 5 kişilik bir ekip kurup sureklı dungeon yapmak bayaa hızlı xp aldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 doğrudur.Zaten ileriki günlerde quest alanlarındaki gank fest yüzünden rahat olmuycaktır oturup lineer quest kasmak.(pvp serverları için tabi)...En hızlısı instancelara abanmaktır bencede.Hem hepsi yeni , sıkmaz çabucak , hem de itemdi carttı curttu baka baka exp gelir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 karazhanda şu an 10 tane 71 var biri bizim guildde, canım çıktı benden önceki 9 kişi nasıl yaptı bilmiyorum diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 kungen 73 olmuş bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 4 saat kaldı ulan, geliyorum ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Valla ben dayanamadım uyudum 4 te :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Solaran said: Valla ben dayanamadım uyudum 4 te :D aynen bende saat 4 de yaptım planım her gece 4 te yatmak:) bızım guılde bı 10 kısı kadar 71 olmak uzere 1 saate kadar olurlar , aynı seyı konustuk su an ıcın dungeon farmlamak en hızlı xp alma yolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Burada sorayım arkadaşlar. Dual spec olayı expansion yüklenmesiyle beraber geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aaaa onu denemedim bak evet önemli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Denedikten sonra da cevap yazarsan çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Anaaa duel talent. Tamamen unutturdu herifler o konuyu ya. Oyunda şuan varmış gibi görünmedi bana, biraz forum karıştarayım bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 birileri benden önce bu yazımızı görüp denerse süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Az araştırdım da 3.1 veya 3.2 yamalarıyla eklenecekmiş diye söylenti var. Gerçi expansionı henüz alamadığımdan bu yamalara geçildi mi onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yok daha hala 3.0.3 deyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 death knight lvl1 den kasılabiliyormu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Hayır, 55'ten başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ne saçma ben lvl1 den kasmak istiyorum belki? belki manyağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dk açamayanlar lvl 1 char açıp silsin o zaman açılıo bug ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hero class ı nasıl elvel 1 den kasmayı umuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dual talent olayi sanirim beta da gelmemisti, acikladilar zaten release de degil,ilerde patch le gelecegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Sparkcaster said: hero class ı nasıl elvel 1 den kasmayı umuyorsun? başına hero eklendi diye ne değişcek ki? oda sonuçta oynanabilir bir class bence sıfırdan başlatılabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 kutu yanımda duruyor, ben işteyim -__-' saat 19'da çıkıcam bir de..iş uzarsa ölü taklidi yaparım, bubble diye bir poşetin içine girer camdan atlar kaçarım gerekirse!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 benim kutu evde senden daha kötü durumdayım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 aente said: kutu yanımda duruyor, ben işteyim -__-' saat 19'da çıkıcam bir de..iş uzarsa ölü taklidi yaparım, bubble diye bir poşetin içine girer camdan atlar kaçarım gerekirse!.. dun aldim 3 dvd i de, laptop ima 1saattir kuruorum, iste oynuycam bugun birz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 En son 3 ay once oynamış biri olarak direk Wotlk kurup üstüne patch yapmam yeterli değilmi yani Wotlk 3.0 yapıyor WOWu sonrası herkesle aynı geri kalan patchler mi yoksa 3 aylık patch indirmek gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar