Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk lvl durumları! İpuçları!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk gün deneyimim 4 saatir oynuyorum 420k xp topladım.
Menethilden Howling Fjord a geçtim ilk gördüğüm questleri aldıktan sonra direk olarak ilk dungeon olan Utgarde Keep e girdik 4 kişi yaklasık 40 45 dk da 3 boss u kestık ve 150k xp topladık guzel de ıtemlar dustu, sonrasında questler yaparak 420k ya ulaştım görünen olay şu dungeon yaparak cok cok hızlı xp alınıo yanı 5 kişilik bir ekip kurup sureklı dungeon yapmak bayaa hızlı xp aldırır.
Mesaj tarihi:
doğrudur.Zaten ileriki günlerde quest alanlarındaki gank fest yüzünden rahat olmuycaktır oturup lineer quest kasmak.(pvp serverları için tabi)...En hızlısı instancelara abanmaktır bencede.Hem hepsi yeni , sıkmaz çabucak , hem de itemdi carttı curttu baka baka exp gelir:D
Mesaj tarihi:
Solaran said:
Valla ben dayanamadım uyudum 4 te :D

aynen bende saat 4 de yaptım planım her gece 4 te yatmak:) bızım guılde bı 10 kısı kadar 71 olmak uzere 1 saate kadar olurlar , aynı seyı konustuk su an ıcın dungeon farmlamak en hızlı xp alma yolu..
Mesaj tarihi:
kutu yanımda duruyor, ben işteyim -__-' saat 19'da çıkıcam bir de..iş uzarsa ölü taklidi yaparım, bubble diye bir poşetin içine girer camdan atlar kaçarım gerekirse!..
Mesaj tarihi:
aente said:
kutu yanımda duruyor, ben işteyim -__-' saat 19'da çıkıcam bir de..iş uzarsa ölü taklidi yaparım, bubble diye bir poşetin içine girer camdan atlar kaçarım gerekirse!..

dun aldim 3 dvd i de, laptop ima 1saattir kuruorum, iste oynuycam bugun birz :D
Mesaj tarihi:
En son 3 ay once oynamış biri olarak direk Wotlk kurup üstüne patch yapmam yeterli değilmi yani Wotlk 3.0 yapıyor WOWu sonrası herkesle aynı geri kalan patchler mi yoksa 3 aylık patch indirmek gerekiyor mu?
  • Yeni Oluştur...