Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 pişip ağzıma düşmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hiç armutun piştiini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hakkaten lan. ayva olsa anlarım, tatlısı falan var. kaymakla güzel de oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 sıcaktır, yanarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 üstüne soğuk su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 afiyet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mr_Hand said: hakkaten lan. ayva olsa anlarım, tatlısı falan var. kaymakla güzel de oluyo. Her gün önünden geçtiğim pastanenin vitrininde var kırmızı kırmızı. Hep canım çekti ama yemeye korktum. Cidden çok mu güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 armutun ıyısını ayılar yer falan fılan............. dıyıp sacmalasım var ama yapamıcam galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Raincloud said: Mr_Hand said: hakkaten lan. ayva olsa anlarım, tatlısı falan var. kaymakla güzel de oluyo. Her gün önünden geçtiğim pastanenin vitrininde var kırmızı kırmızı. Hep canım çekti ama yemeye korktum. Cidden çok mu güzel? üzerine bol kaymak ve ezilmiş fıstık / fındık falan veya ceviz. OYHŞ DİYORUM.!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Aiko said: pişip ağzıma düşmesini istiyorum pipiş ağzıma düşmesini istiyorum okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 pişmiş armut ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 pişmek Meyve olgun duruma gelmek: cümle içinde kullanalım; "... yere düşenlerin beraberce yenmesine önce ses çıkarmadılar fakat yemişler pişip tatlılaşınca iş değişti." Pişik oluşmak: "Çocuğun apış arası pişmiş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 o resimdeki ayva yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yemin et?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Vingthor said: Aiko said: pişip ağzıma düşmesini istiyorum pipiş ağzıma düşmesini istiyorum okudum. :D sadfasdfLKJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mr_Hand said: süper bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Annem bu tatlının kerevizle olanını yapmıştı bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 rain burdaysa bende geldim... söylemem gereken şeyi raine bırakıom... evt rain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Kaymaklı şırdan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tadaaaa!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ZylmjRESJ1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Vingthor said: Aiko said: pişip ağzıma düşmesini istiyorum pipiş ağzıma düşmesini istiyorum okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Masakari said: armutun ıyısını ayılar yer falan fılan............. dıyıp sacmalasım var ama yapamıcam galıba ayisini iyiler tatlisini dayilar der, desem kay yil yorunge disi kalirim? :D edik:aahha iyisini ayilar dicemiz yerder ne demisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hayatımda pişmiş armut gördüğüm tek şey armutları pişirip böyle acaip bi sıvıda (artık ne karışımıysa unuttum) çikolataya buluyolardı falan öyle bi tatlı vardı ama düşüncesi bile iğrenç bence, ama tabi pişsin ağzıma düşsün işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar