DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ahahah feriştah yenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yerim ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bu gece guildle bastionda inf run yaparken bi pq kasasından aldığım mavi keseden çıkan kafalığın charın üstünde duruşu gerçekten ilginç, bug mıdır normal şeklimi budur bilemem ama paylaşayım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sholder olmasın o orc omuzluğu gibin duruyo hani yağmur yağıyomuşta sholderı kafana çekmişin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yok yok ilk görüşte shoulder gibi duruyo ama diil işte o yüzden karakter penceresinide açıp öyle ss aldım , biraz dikkatli bakarsan kafalığında şeklinin ona benzediğini görürsün, bu arada yağmur diilde kar yağıyordu ondanda olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bug, magus shoulder olsa gerek. bazı epic item'larda filan görüyorum çevrede gezenlerin üstünde, umarım fixlerler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bug mug acaip karizma oldum , akşama sp da fırtına gibi esicem , orderlar kaçıcak yer arıyacaklar kaçın UFO gelio die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 enee goyun. bende başlamayı düşünüyordum ss ları görünce anladım çakma wow lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hadi bee biz boşa oynuyoruz o zaman hepimiz wow a geri dönelim hemen aydınlattığın için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 wow çakma war ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar