Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Items reset nasil atilir..

Cezair

Öne çıkan mesajlar

merhaba .. ben evde bi server actim ve ogrenmek icin her yere saga sola items koydum simdi bu itemslari silmek istiyorum yani .nuke ile deil save dosyasindan silinor galiba ama arakdaslar flm girio ondan itemslari resetlemek istiyorum
ne yapmam gerekli sphere deki butun itemslari silmek istiorum ama sphere nin icindeki orginal itemslari deil kapilari flm deil yani sadece charlardaki itemslari silmek istiorum ama koydugum spawnlar vendorlar silinmesin ..
biri bana yardimci olursa sevinirim tesekkurler ..

nasil yapacagimida kisa bir sekilde anlatirsaniz iyi olur benim bildigim save dosyasina girip orda [WORLDITEM i_katana] gibi yazilari tek tek silmek ama oda baya bi kastirior yani kisa bi yolu varmi varsa nasil yapilir tesekkurler ..
Sosyal ağlarda paylaş

cok basit bir$ey: silmek istedigin item'in oldugu .scp dosyasini scripts klasoru haric ba$ka bir yere yedekle. sonra o .scp dosyasini sil. sildikten sonra server'i ac Worlditem block vs. tarzinda $eyler cikacak world'de o item bulunmadigindan hepsi silinecektir. sonrasinda o scripti bir sonraki sefere scripts klasorune ekle. olay bu kadar basit.[hline]- never too old to learn!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ArqasUo, 20 December 2003 03:25 tarihinde demiş ki:
Save klasörüne girin ve oradan worldsave in icinden silebilirsiniz herhangi bir özel program yok komut olabilir özel hazırlanmıs...

Tam tersine boyle bir komut yok/hazirlanamaz, ama program yazilabilir. Worldsave icindeki butun [worlditem i_katana]'lari i/kelebek yapar, server acilirken blockindex diye kendiliginden siler onlari.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 20 December 2003 01:04 tarihinde demiş ki:
Nebula'da o iş için özel bir program kullanılıyor diye biliyorum, ama programı bilemiycem. :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel!
silivren penna míriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel, A! Elbereth!

hee. nebula bab zaten adamların özel pırogramları falan var baba müthiş bişi yani anlatabiliyom muuuuuu..

[hline]
bastan tum scriptlerini kaydet. sonra silmek istedigin itemın scriptini sil, serverı yeniden aç, konsolda büssürü hata vercek. save çak servera kapa. sonra tekrar scriptleri yedekledigin yerden al ve calıstır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 20 December 2003 19:22 tarihinde demiş ki:
notepad - wordpad rullas[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
başkasına ne gerek var :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 20 December 2003 19:58 tarihinde demiş ki:
hee. nebula bab zaten adamların özel pırogramları falan var baba müthiş bişi yani anlatabiliyom muuuuuu..
Kendi programlarıdır demedimki.Cıvıma hemen. :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel!
silivren penna míriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel, A! Elbereth!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nebula bu programı yazacam diye serveri 3 hafta kapalı tuttu sinir kupu oldum bulamassınız bu programı ama sıkıyosa yazarsınız uahaha server geldiginde eho ehoe eueheheu ediye girdim ulan itemlar yok morelim bozuldu werdim speedi 4 e hız limitini aştıgımız için pisi pisine bide jail yedik üstüne[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu olympos da dogdu snn de tanındı nebulada büyüdü Arqasda yaşlandı ve şimdi tekrar dogdugu topraklarda Reactor. Grandmaster BeRDuSH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 20 December 2003 18:14 tarihinde demiş ki:
program yazmaya gerek yokki wordpad o işi zaten yapabiliyor[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
nbl de wordpad yapmıştır program yazmak enayilik olur :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
bilginin paylaşdıkça büyüdüğünü söyleyen arkadaşları hatırladım ve bunu sizinle paylaşmak istedim indir
kullanımı çok basit programı herhangi bir yere koyun çalıştırın dizin sphereworld.scp dosyasını gösterin altında sphereworldwiper.scp die bir dizin göreceksiniz oda şu anlama geliyor değişkleri yaptıktan sonra sphereworld.scp yi sphereworldwiper.scp diye aydedicem.neyse ordan wiper diyin dünyada ne adar item varsa buluyo istediğinizi seçin sonra wiped diyim sphereworldwiper.scp isimli bi scp oluşaca world.scp yi silin.sphereworldwiper.scp ismini sphereworld yapın sildiğiniz itemler atık yok[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...