Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Masticore said: Birşey dikkatimi cekti steve nash ve jason kidd yok iyi oynamiyorlar bu sene ama yinede ilginc geldi bana. Birde nelson'dan önce orda eleştirmeniz gereken biri var oda Allen Iverson onun işi ne asıl orda. Ustalara saygı kuşağı ise olay steve nash veya jason kidd niye yok...Çarpılırsın. A.I.'ın kombinesi varmış ondan girmiş.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kidd ve nashın olmamasına üzüldüm özellikle nash olmalıydı
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Lewis'ın all-star olmasına şaşırıp Hedo'nun hakkıdır diyen çok duygusaldır. Nelson'ın all-star olmasını doğal karşılayan ise bizden değildir jdfsjsdf
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 said: Jameer Nelson, David West benim için all-star bitmiştir. daha kalkmam gecenin 4ünde.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 David West ne ben onu anlamadım hadi orlandoyu ödüllendirdin de..
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Böyle All Star zevk vermez daha izlemem all star
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Holy said: Masticore said: Birşey dikkatimi cekti steve nash ve jason kidd yok iyi oynamiyorlar bu sene ama yinede ilginc geldi bana. Birde nelson'dan önce orda eleştirmeniz gereken biri var oda Allen Iverson onun işi ne asıl orda. Ustalara saygı kuşağı ise olay steve nash veya jason kidd niye yok...Çarpılırsın. A.I.'ın kombinesi varmış ondan girmiş. öyle tabi Joe johnson'ın ilk 5 çıkması lazımdı. Bu sene bence nelson bile , iverson'dan iyi oynuyor. İverson kadar elinde top gezdirmeyi seven biri yoktur . He eskiden gezdirirdi ama 30 atardı 40 atardı şimdi öyle atamıyorda. İverson yedeğe çekilmeli ve nelson yerine deron williams alınmalıydı allstars'a .
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ilk 5leri tartışmaya pek gerek yok. oyla seçiliyolar sonuçta, haketmese de iverson seçildi.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ai en kotu senesinde de hakeder yormayın kafanızı. nelson mu secilcekti ilk 5'e allasen. deron da batıda ayrıca onun rakipleri cok daha saglam. vince carter'ın olmamasına uzuluyorum ben.
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 nelson sakatlanmış, kim seçilecek bakalım.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Nelson'ın yerine all-star olarak bir aksilik olmazsa Ray Allen veya Iggy seçilir. Yetenek yarışmasına da Stuckey'i koyacaklar diye duydum Nelson paşa yerine. Bu arada Nelson'ı hiç sevmem ama bu sezon allahı var birincil istatistikleri göz doyurmasa da,NBA'de bu adam kadar yüzdeli fg,ft,3ptm kullanan bir adam daha yok.Belki Calderon... Üzüldüm durumuna,ameliyat şart diyorlar sezonu kapatabilir.Magic gümledi
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aslında magic gumledi demek için bence baya bi erken. eğer yerine bi adam bulabilirlerse bole pasor falan daha bile iyi olabilirler. mesela livigston la gorusuolarmıs sanırım yada felton ı dusunuolarmıs yerine nelsonun. bence okdr buyuk gumlemezler gibi gelio. sonucta howard sakatlanmadığı surece orlando aynı orlando olur.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Yerine pasör bulmak diye birşey yok,Nelson zaten Howard gibi bir kütleye bile isabetli pas atamıyordu.Nelson'ın olayı yüzdeli atan,hücumda topun kıymetini bilen bir guard olması, Doc Rivers güzel dedi geçen, "Şutları girmediği zaman ne yapacaklar acaba?" diye,şu durumda giren şutlar azalacak resmen üçlük üzerine bir hücum ve Howard'ın hücum reboundlarına güvenen bir yapı vardı. A.Johnson ile gitmez o pozisyon yerine adam alacak da ne capleri var ne de takas malzemeleri. Back-up guard olarak da C.Lee veya Reddick'i modifiye ederler oraya.Konuşmak için erken değil aslında misal Bynum da sezonu kapatabilir ama Lakers organizasyonu sistem üzerine işleyen bir oyuncu kompozisyonu.Ama Magic öyle değil.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Üçlük yarışması katılımcıları belli oldu ; Bibby Granger Lewis R.Mason Jr. D.Cook KaPoNo Hanedan Kapono ve NBA'in bu sezonki en iyi dış atıcıları. Kapono kendini tüm sezon bu yarışmaya odakladığı için onu zorlayacak isim olarak Cook diyorum.Granger ve Lewis kasarlarsa alırlar orası ayrı.Bibby şutları yavaş çıkarıyor zamandan gider o.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Nöbetçi all-star Ray Allen replace edilmiş Nelson'ın yerine.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 BulletRide said: Yerine pasör bulmak diye birşey yok,Nelson zaten Howard gibi bir kütleye bile isabetli pas atamıyordu.Nelson'ın olayı yüzdeli atan,hücumda topun kıymetini bilen bir guard olması, Doc Rivers güzel dedi geçen, "Şutları girmediği zaman ne yapacaklar acaba?" diye,şu durumda giren şutlar azalacak resmen üçlük üzerine bir hücum ve Howard'ın hücum reboundlarına güvenen bir yapı vardı. A.Johnson ile gitmez o pozisyon yerine adam alacak da ne capleri var ne de takas malzemeleri. Back-up guard olarak da C.Lee veya Reddick'i modifiye ederler oraya.Konuşmak için erken değil aslında misal Bynum da sezonu kapatabilir ama Lakers organizasyonu sistem üzerine işleyen bir oyuncu kompozisyonu.Ama Magic öyle değil. orlando milwaukee buckstan Tyron Lue yu Kieth Bogans a karşılık takıma katmıs. :D kaynak
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 BulletRide said: Nöbetçi all-star Ray Allen replace edilmiş Nelson'ın yerine. baydım bu allen'dan ya iğrenç iğrenç oynuyor yine alıyorlar kadroya. Gecen sene hidayet yerden göğe kadar hak etti allstars'ı yinede aldılar allen'ı.
khala Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 saat 4'te rookies-sophomores maçı var ntv'de ilgilenenlere duyurulur..
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cipsler kolalar kuruyemişler çükülatlat püsküütler hazırlandı saat beklenmekte.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 muhtemelen yarım saat icinde sızıcam ama bakalım zevkliyse bi kahve yapmaya kalkabilirim :)
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ilk yarı 61-58 çaylaklar ustunluğu ile bitti. en basta cok sut attılar ama sonradan mac hızlandı guzel oldu. bide yabancı spikerlerin muabbetinide duyabilsek cok guzel olcak. kaanla kosova fazla konusmuolar ztn. adamlar orda lebron la geyik yapıolar dinleyemiorz :D
Öne çıkan mesajlar