pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Valla healer olarak oynarken gözüm hep raid frameler üzerinde olduğu için detayları pek önemsemiyorum, çirkin de gözüktüğünü düşünüyorum açıkçası. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 pekaziz said: Burada ne addonlar var pekaziz? Bir de Unit Frameler ile falan sen mi oynadın bu hale getirebilmek için yoksa bir paketle birlikte falan mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Unit frameleri buradan aldım. http://www.wowinterface.com/downloads/info15517-AftermathhUI1680x1050Widescreen.html#info Geri kalanı Neav UI yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pekaziz'in UIsinden de çalıp çırparak düzenli bir UI elde ettim sonunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya burda sorucam ha güneş hangi serverdasınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Frostmane'deyiz abi Screwy ile birlikte, VAY AK yok şu anda, her zamanki content sonu krizi, bıraktı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sdf ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZlBZaSdftFs şu videodaki addonları biliyomusunuz, özellikle en üstteki "mana gem,evocation, mirror image" ve living bomb,hot streak timerlar'ın adı lazım. Edik: hepsini söylemeniz daha hoş olur gerçi, bu tarz bi ui yapmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Gene bir addon arayışı ile yanınızdayım :P Aradıgım addon öncelikle enchanting ve disenchanting ile alakalı. 1. Özellik : AHdeki bende olan enchant listesine göre malzemelerin fiyatlarını daha doğrusu en ucuzlarını alacak sonra gene AHde o enchantın kaça gittiğini alacak ve bana diyecek ki birader bak bu enchantı yaparsan şu kadara maal olur bu kadara satarsın herhalde ve bu da karın olur 2. Özellik: Gene AHyi tarayacak ama bu sefer ordaki itemlardan Disenchantlandığında elime geöecek malzemelerin AHdeki fiyatlarını toplayıp tamam kardeş bu itemı al DEle ve cıkanları AHye koy karlı olursun diyecek. Bu 2 ozellikten birini veya ikisinide yapabilen bir addon addon var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 0ne said: şu videodaki addonları biliyomusunuz, özellikle en üstteki "mana gem,evocation, mirror image" ve living bomb,hot streak timerlar'ın adı lazım. Edik: hepsini söylemeniz daha hoş olur gerçi, bu tarz bi ui yapmayı planlıyorum. En üstteki sola doğru kayan cooldownlar Fortexorcist. Living bomb ve hot streak timerlarını gösteren scorchio 2. Bunun yanında videodaki diğer görebildiğim addonlar: Target frameler: Pitbull Map: Sexy map Raid barları: Grid Boss mod: Deus Vox Encounters Action bar: Bartender Bufflar: Elkano's BuffBars Tooltipler: Tiptac Combattext: MikScrollingBattleText Castbar: Quartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 terazine abandım seph, çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Absolut said: Gene bir addon arayışı ile yanınızdayım :P Aradıgım addon öncelikle enchanting ve disenchanting ile alakalı. 1. Özellik : AHdeki bende olan enchant listesine göre malzemelerin fiyatlarını daha doğrusu en ucuzlarını alacak sonra gene AHde o enchantın kaça gittiğini alacak ve bana diyecek ki birader bak bu enchantı yaparsan şu kadara maal olur bu kadara satarsın herhalde ve bu da karın olur 2. Özellik: Gene AHyi tarayacak ama bu sefer ordaki itemlardan Disenchantlandığında elime geöecek malzemelerin AHdeki fiyatlarını toplayıp tamam kardeş bu itemı al DEle ve cıkanları AHye koy karlı olursun diyecek. Bu 2 ozellikten birini veya ikisinide yapabilen bir addon addon var mı :P Bunu da yaparlarsa helal olsun. :) Ben kendim takip etmeyi kağıda yazıp çizmeyi daha çok seviyorum açıkçası. Herkesin kendine has yöntemleri var tabii. Ancak böyle bişey çıkarsa kral olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Aslında çok zor birşey degil yani senin sectigin 10 tane scrollla göre bile yapsa baya bi ise yarar. MEsela bugun golden scale bracer aldım ahden tanesi 60s silverdan 40 tane falan ve DEledim. Her biri yaklaşık 1.5 ile 4 gold arası malzeme bıraktı kısa surede baya bi para kazandım. Miktar olarak 24g harcayıp yaklaşık 80-100g gibi paraya sattım malzemesini ve 3-4 dakikamı aldı. Bunun gibi 300 item falan yapsam gunde temiz temiz sana 200*300 gold rahat bırakır 30 dakikada ve temiz iş :P Ahanda an itibari ile 14 p.saronite ile baya bi kkumar oynadım tutarsa 2k kazanıcam tutmaz ise 2*3 gun aldıgım fiyattan satana kadar anam aglıcak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Addon yazmaktan birazcık anlasam ne cevher var bende ama en ufak fikrim yok. Varmı soyle guzel bi addon yazma guide klavuzu falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Vallahi eskiden çok oynardım parayla aynı belirttiğin gibi. Hatta zamanında 200 tane itemi ah'den çekip 3 katı fiyatına da kumar oynamışlığım var. :) Bunun da hevesi geçiyor belli bir zaman sonra parayla yapacak bişey kalmayınca :p Pekaziz belki bilir lua ve toc dosyalarıyla bayağı haşır-neşir okuduğum kadarıyla postlarından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ben sadece modifikasyonları yapabiliyorum, sıfırdan addon yazmam daha mümkün değil. :D http://astore.amazon.com/worofwarproag-20/detail/0470481285 http://www.amazon.com/World-Warcraft-Programming-Reference-Creating/dp/0470229810/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1276755990&sr=1-2 Şu iki kitabı aldım ama, yazın haftasonları öğrenmeye çalışacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konu para oldu mu hayatta sıkılmam. Malum bilen bilir bazen kafaya taktım mı ruh hastası modunda devam ediyorum oyuna. Misal O.Ç. Baron ve atı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 pekaziz said: Ben sadece modifikasyonları yapabiliyorum, sıfırdan addon yazmam daha mümkün değil. :D http://astore.amazon.com/worofwarproag-20/detail/0470481285 http://www.amazon.com/World-Warcraft-Programming-Reference-Creating/dp/0470229810/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1276755990&sr=1-2 Şu iki kitabı aldım ama, yazın haftasonları öğrenmeye çalışacağım. :) inanmıyorum sana kitap mı aldın bunun için. :) wow'da programcılık hmm ileride düşünülen mesleklere yazar üni.ye girecek gençlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Zevkler tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 pekaziz said: Ben sadece modifikasyonları yapabiliyorum, sıfırdan addon yazmam daha mümkün değil. :D http://astore.amazon.com/worofwarproag-20/detail/0470481285 http://www.amazon.com/World-Warcraft-Programming-Reference-Creating/dp/0470229810/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1276755990&sr=1-2 Şu iki kitabı aldım ama, yazın haftasonları öğrenmeye çalışacağım. :) harbi yuh :D yap güzel bişilerde bizim arkadaşın addonu kullanıorum diye hava atayım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ekran kartı driverları değiştirdim. Laptop 1440x900 ama oyunu 800x600 oynamak istiyorum. full screen sectiginde ekranı doldurmuyor onun yerine sagda solda siyah alanlar kalıyor ama ben ekrana sıgacak sekilde genişletsin istiyorum yani stretch yapsın 800x600u full screende. nasıl yapılıyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bir sorunum daha var. Mouse haraket ederken bir gorunuyor bi yok oluyor neyle alakalı olabilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Cursor problemi şu 257 serisi yeni Nvidia driverlarını kurduktan sonra ortaya çıktı bende de. Wow'un video ayarlarından "hardware cursor" seçeneğini iptal edince düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Aynen bendede driver update sonrası başladı. Bi deniyim dedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 benimde wim ile chatter kafayı yedi. sürekli bi debug mesajı çıkıyor ekrana. çalışmıyorlar da. hayır tamamen silip yeniden yükledim gene aynı. he yapmam gerekir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar