HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 şu caith ten aldığım pitbull4.lua dosyası http://www.pastey.net/135070-ubet da benimki (imitasyon olan) http://www.pastey.net/135071-rq65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Abi sanırım pitbull renk ve çerçeve ayarlarını farklı bir dosyada kaydediyor. Çünkü yolladığın lua'larda sadece health bara ait kodu görebildim, o da ff7f7f. Burada çok temel bilgiler var, neler gösterilsin, koordinatlar ne olsun vs. Sanırım addons/pitbull4 içindeki bir dosya lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pitbull lua var bi de, belki ondadır dediğin ama ositeye yapıştıramıyorum onu. firefox veya ie kitlenip kalıyor. içinde çok fazla bilgi var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Abi son çare Caith'e ait resmi rgb kodlarını görebileceğin bir resim düzenleme programıyla aç, oradan kopyala. Aklıma başka yol gelmedi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Arkadaşlar floating combat texts için bir addon var mı teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 SCT vardı galiba, tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mik's sct En güzeli bu. Kaçtır başka şeyler deniyorum ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Healbot son update`den sonra gozume batmaya basladi , sanki biraz tepki suresi artmis geriyor adami. Bunun yerine baska hangi addonu onerirsiniz agac healera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Grid alısınca cok rahat bence bi dene. Ama druid ayarlarını yapman lazım Cdleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Tamam sct muhteşemmiş eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ya arkadaşlar bir addon vardı yine bu combat text için. Bir çok videoda denk geliyordum ben ama şimdi resmini bulamıyorum. Böyle karakterin sol tarafında vurduğun damage sağ tarafında da aldığın damage gözüküyordu dairesel bir görüntüsü vardı. SCT değil sanırım çünkü görüntüler pek benzemiyor. Bilginiz varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://www.wowinterface.com/downloads/info5153-MikScrollingBattleText.html Bu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Tam bu değildi ama bu da iş görür gibi. Yalnız ilginç bir şekilde verdiğin versiyonu kullanırken bg sırasına girmişim gibi bir tepki veriyor ve hiçbir random sıraya giremiyorum :D Yine de teşekkürler. En azından isim olarak bir fikrim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 O BG sırası nedir bilmiyorum da msbt görünümünü 2 mesaj üstte bahsettiğin şekilde ayarlayabiliyorsun. Piyasada SCT ve MSBT dışında düzgün addon yok maalesef. Son çare Alza'nın modifiye ettiği standart combat text versiyonu kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Muhtelemen çoğunuz biliyordur yine de söyleyeyim dedim. Son zamanlarda epey popüler bir addon var AVR diye. En etkili raid modlarından birisi, 3D olarak çizgiler, daireler çizilmesini sağlıyor raid sırasında. Özellikle hardmodelarda feci faydalı. http://www.wowace.com/addons/avr/ Resim görünmüyor anlamadım.Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 druid için hot takibi yapabileceğimiz güzel bir addon var mı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Grid, VuhDo, oUF var. Pitbull'u neredeyse 2 yıldır kullanmadım, bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Ha ama sadece hot takibi istiyorum, raid frame addonum var diyorsan herhangi bir dot tracker işini görür. Zamanında HotCandy kullanmıştım ben, şimdi de Forte epey popüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 forte de şöyle bir durum var yanlız, ne kadar hot attıysan hepsini gösteriyor. ben mesela classtimer kullanıyorum, targetındaki hotları gösteriyor. forte yordu beni nedense, takip edemiyorum altta 20 kişiye shield atmışım mesela, anlaşılmıyor hehe grid e hot eklentisini ekleyip kullanabilirsin mesela. her kişinin sağ üst köşesine koy rejuv u vs görürün tek tek çok kolay oluyor. sildim ben classtimerı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 grid kullanıyorum ama akşam tek tek deneyeceğim addonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Aklımda tutuyordum ben kime ne attığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bilgisayar gibi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tam bir troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
celes Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Selam ben x perl kullanıyordum uzun zamandır.Fakat çok hata vermeye başladı.SUF a geçtim yanlız x perldeki gibi aggro aldıgımı gösteren bir addon varmı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 celes said: Selam ben x perl kullanıyordum uzun zamandır.Fakat çok hata vermeye başladı.SUF a geçtim yanlız x perldeki gibi aggro aldıgımı gösteren bir addon varmı acaba. Aggro Notifier var ve halen çalışıyor. Ben Pitbull4 kullanıyorum ve bu eklentiden memnunum. Isteğe göre aggro alertleri MSBT veya SCT'de de gösterme imkanına sahip. Pet aggro ve sana bakan herhangi bir düşmanda alert alıyorsun. BG olsun normal bir haritada olsun. Benim için kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar