Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Abi sanırım pitbull renk ve çerçeve ayarlarını farklı bir dosyada kaydediyor. Çünkü yolladığın lua'larda sadece health bara ait kodu görebildim, o da ff7f7f. Burada çok temel bilgiler var, neler gösterilsin, koordinatlar ne olsun vs. Sanırım addons/pitbull4 içindeki bir dosya lazım bize.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ya arkadaşlar bir addon vardı yine bu combat text için. Bir çok videoda denk geliyordum ben ama şimdi resmini bulamıyorum. Böyle karakterin sol tarafında vurduğun damage sağ tarafında da aldığın damage gözüküyordu dairesel bir görüntüsü vardı. SCT değil sanırım çünkü görüntüler pek benzemiyor. Bilginiz varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtelemen çoğunuz biliyordur yine de söyleyeyim dedim. Son zamanlarda epey popüler bir addon var AVR diye. En etkili raid modlarından birisi, 3D olarak çizgiler, daireler çizilmesini sağlıyor raid sırasında.

Özellikle hardmodelarda feci faydalı.

http://www.wowace.com/addons/avr/

Resim görünmüyor anlamadım.

Tıkla

Sosyal ağlarda paylaş

forte de şöyle bir durum var yanlız, ne kadar hot attıysan hepsini gösteriyor. ben mesela classtimer kullanıyorum, targetındaki hotları gösteriyor.

forte yordu beni nedense, takip edemiyorum altta 20 kişiye shield atmışım mesela, anlaşılmıyor hehe

grid e hot eklentisini ekleyip kullanabilirsin mesela.
her kişinin sağ üst köşesine koy rejuv u vs görürün tek tek çok kolay oluyor. sildim ben classtimerı vs
Sosyal ağlarda paylaş

celes said:

Selam ben x perl kullanıyordum uzun zamandır.Fakat çok hata vermeye başladı.SUF a geçtim yanlız x perldeki gibi aggro aldıgımı gösteren bir addon varmı acaba.

Aggro Notifier var ve halen çalışıyor. Ben Pitbull4 kullanıyorum ve bu eklentiden memnunum. Isteğe göre aggro alertleri MSBT veya SCT'de de gösterme imkanına sahip. Pet aggro ve sana bakan herhangi bir düşmanda alert alıyorsun. BG olsun normal bir haritada olsun. Benim için kullanışlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...