Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trinket,yüzük,tier bonus vs gibi proclayınca timer olarak gösteren bir addon arıyorum üstüne birde gizli cooldownı gösterirse tadından yenmez
Mesaj tarihi:
derFremdeSohn said:

ama kgpanels biraz farkli ya, ben kendi sade panelimi kendim yapmak istiyorum, gidip de renkli resimler kullanmak istemiyorum ki :S

Uzun süredir kullanmıyorum da kgpanels ile düz paneller de hazırlayabiliyorsun. Texture olarak solid seçmen yeterli.
Mesaj tarihi:
S-H said:

trinket,yüzük,tier bonus vs gibi proclayınca timer olarak gösteren bir addon arıyorum üstüne birde gizli cooldownı gösterirse tadından yenmez

http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/proculas.aspx var Inner CD gösteren bir de forte class.
Mesaj tarihi:
Selamlar,

3 haftadır filan doğru düzgün hiç bir siteye giremediğim için Neav'in güncellemelerinden uzak kaldım. Bu kardeşiniz için şu adrese gidip Change Log kısmını buraya yapıştırabilir misinz?

http://www.wowinterface.com/downloads/info13981-NeavUI.html
Mesaj tarihi:
v. 1.3.1

- Little fix in !Beautycase to avoid double textures
- updated nMainbar (remove the WorldMap problem)
- updated oUF_Neav (LFD role icon support)
- updated nTooltip (no more problems with theWorldMapToolTips)

v. 1.3.0

- WoW 3.3 ready

v. 1.2.4

- fixed a bug with nBuff
- fixed the minimap clock with patch 3.2.2
Mesaj tarihi:
S-H said:

bufflar için bi addon kullanmıyorum

Addon kullanmadan sorun vermemesi lazım aslında. 3.3'le eklenen yeni bir özellik vardı Interface > Buffs kısmında. Onu kapatıp açmayı denesen.

Ama %99 bir addon yüzünden oluyor bu sorun.
Mesaj tarihi:
Ekvatoria said:

S-H said:

belkide bufflar için bi addon kullansam daha iyi

Satrina Buff Frame önerebilirim.

(tu) fantastik.
50 tane addon'um var ama buff frame kullanmaya gerek görmemiştim. süpermiş bu. başkalarının attığı buffları ve auraları/totemleri bi yere, kendi attığım buffları procları bi yere ayırdım, debuff frame'i de daha göze batan bi yere çektim süper oldu.

thx.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...