DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 KGPanels var şimdilerde eepanels devam ettirilmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ama kgpanels biraz farkli ya, ben kendi sade panelimi kendim yapmak istiyorum, gidip de renkli resimler kullanmak istemiyorum ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 trinket,yüzük,tier bonus vs gibi proclayınca timer olarak gösteren bir addon arıyorum üstüne birde gizli cooldownı gösterirse tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 derFremdeSohn said: ama kgpanels biraz farkli ya, ben kendi sade panelimi kendim yapmak istiyorum, gidip de renkli resimler kullanmak istemiyorum ki :S Uzun süredir kullanmıyorum da kgpanels ile düz paneller de hazırlayabiliyorsun. Texture olarak solid seçmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 evet buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 S-H said: trinket,yüzük,tier bonus vs gibi proclayınca timer olarak gösteren bir addon arıyorum üstüne birde gizli cooldownı gösterirse tadından yenmez http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/proculas.aspx var Inner CD gösteren bir de forte class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bufflar resimdeki gibi üst üste biniyor nasıl düzeltebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 spellerin üstünde cd yi nasıl görebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 omni CC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 interface ayarlarında buffların timer ayarı var addon yüklemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 buff timerı değilde cd leri soruyor arkadşa omni cc en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 S-H said: bufflar resimdeki gibi üst üste biniyor nasıl düzeltebilirim Addon varsa, vertical ayarı yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bufflar için bi addon kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Selamlar, 3 haftadır filan doğru düzgün hiç bir siteye giremediğim için Neav'in güncellemelerinden uzak kaldım. Bu kardeşiniz için şu adrese gidip Change Log kısmını buraya yapıştırabilir misinz? http://www.wowinterface.com/downloads/info13981-NeavUI.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 v. 1.3.1 - Little fix in !Beautycase to avoid double textures - updated nMainbar (remove the WorldMap problem) - updated oUF_Neav (LFD role icon support) - updated nTooltip (no more problems with theWorldMapToolTips) v. 1.3.0 - WoW 3.3 ready v. 1.2.4 - fixed a bug with nBuff - fixed the minimap clock with patch 3.2.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 S-H said: bufflar için bi addon kullanmıyorum Addon kullanmadan sorun vermemesi lazım aslında. 3.3'le eklenen yeni bir özellik vardı Interface > Buffs kısmında. Onu kapatıp açmayı denesen. Ama %99 bir addon yüzünden oluyor bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 belkide bufflar için bi addon kullansam daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bence de. :) Böyle çok çirkin görünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Canım öyle bir interface dizayn etmek istiyor ki anlatamam, turkiyeye gideyim 1 ay dışarı çıkmayacağım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 S-H said: belkide bufflar için bi addon kullansam daha iyi Satrina Buff Frame önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ekvatoria said: S-H said: belkide bufflar için bi addon kullansam daha iyi Satrina Buff Frame önerebilirim. (tu) fantastik. 50 tane addon'um var ama buff frame kullanmaya gerek görmemiştim. süpermiş bu. başkalarının attığı buffları ve auraları/totemleri bi yere, kendi attığım buffları procları bi yere ayırdım, debuff frame'i de daha göze batan bi yere çektim süper oldu. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 S-H said: omni CC geç gördüm biraz ,teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu da benim biricik priestim ve uisi :p http://i42.tinypic.com/25ppp2v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 o defile addonumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi penance ı niye v ye koydun nasıl rahat ediosun yahu penance yani flash heali ctrl+alt+del e koysan okadar eziyet vermez adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar