Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Deadly Boss Mod için şöyle bir yorum sürüsü gördüm kurmuyorum o yüzden şimdilik, var mıdır aslı acaba.

Also had the virus reporting issue. Using Comodo and it is detecting LUA files and reporting that they have 'unclassified malware'.

#
piggyinthemiddle said

Yeah , me too Loads of 'Malware' detected by Comodo.

#
krymsonrose said

Downloaded this today and my virus scanner went nuts

#
reeyal said

I have the same issue as well. (Downloaded and virus scanner detected a bunch of 'viruses'.)
Sosyal ağlarda paylaş

curse de dbm sayfasının altında yazıyordu da ondan merak ettim bende. o kadar popüler addonlarda özellikle ben de birşey olacağını zannetmiyorum.

ama misal, recounttur omendir atlas gibi addonlar hani belli başlı addonlar, bunları curse yetkilileri acaba kontrol ediyorlar mı hiç bilen var mı?

bir de auction penceresi açıkken çantamdaki bir şeye shift ile basınca otomatik olarak arama kutusuna ismi geçmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum, chate de linkleyemedim item ismini dün, nedir ki(10 ay geçti oynamayalı birşeyleri unutmuş olabilirim)
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

ama misal, recounttur omendir atlas gibi addonlar hani belli başlı addonlar, bunları curse yetkilileri acaba kontrol ediyorlar mı hiç bilen var mı?

Kendi yazdıgım bir iki addonu upload yaptıgım icin biliyorum.
O olay soyle oluyor , uploadı yapiyorsun , pending statuse alıyorlar,o sırada kontrol ediliyor ondan sonra koyuluyor siteye.Wowinterface ve curse de oyle yonetimleri aynı oldugundan, diğerlerini bilmiyorum.Zaten .exe dosya olarak upload yapılması yasak.Tabi başka turlu bir yol buldularsa,gozden kacma ihtimali her zaman vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm mesajları atkip edemedim ama bi konuda danışmak istiyorum. Benim UI CT_Wievport ile alt taraftan daraltılmış ve bütün skillerim orada yer alıyor. Daha önceki belki 1-2 sayfa önceki postumda vardır SS. Achievement olsun group loot olsun skill barımın üzerinde gözüküyor. Bu pencereleri daha yukarı ya da ekranın istediğim bi tarafında çıkarma şansım var mı ?

Kendi sorumun altına kısa bir araştırmadan sonra yazayım meğer wow forumlarında böyle bir konu varmış.

İlgili Topic: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6504320410&sid=1

İlgili Adoonlar:
1) http://www.wowinterface.com/downloads/info11208-MoveAnything.html

2) http://www.wowinterface.com/downloads/info12255-Achieved.html
Sosyal ağlarda paylaş

su tarz bi ui istiyorum
hud-healbot-dmg meter- dmg gösteren hede addonlarım var
düzgün bir action bar o arada kalıcak şekilde ve ortaya bir minimap istiyorum
hatta minimap kare filan olursa iyi olur

sexy minimap gibi şatafatlı da olmasın
ekran çözünürlügüm 1366x768

spartan ui denedim de güzel durmuyo chate çok az yer kalıyo
ama yine o tarz skinli bişey istiyorum ve mumkunse wow.curse.com dan indirebilicegim bi addon olsun güvenmiyorum digerlerine pek

edit/ek: shadowed unit frames mi ne kullanıyorum ondan da pek memnun degilim

Sosyal ağlarda paylaş

oha resmen benim ui'yi istemişsin, çözünürlük de aynı :D

addonlar için sadece curse kullanıyorum ben de, dolayısıyla sadece kullandığım addonları yazayım sen de denersin kolayca.

Recount nedendir bilmem, feci kastırdı bi ara bende fps 30lara düştü, yerine skada kullanıyorum, memnunum. Bar graph falan vermeyiversin nolcek :)

action bar'lar için dominos kullan, ayarları basit, hem de keybindlar falan çok kolay yapılıyor.
Map'i taşımak için sexymap kullan, ayarlardan rune style default geliyo onu sadece basic square falan yaparsın tam istediğin gibi bişey olur.

Unitframe olarak ag_unitframe kullanıyorum, xperl'in raid uisini hiç sevemedim, pitbull'un da ayarlarından gına geldi. Aradığım resmen ag_ imiş, basit ve rahat. raid frame için de grid kurarsın, ben dk oynadığım için çok da umrumda olmuyor milletin hp'si grid neyim kurmadım açıkçası :D

az_castbar kullandım bir de, standart castbarlardan kurtuldum, buffların falan da yerini ayarlayabiliyosun hem derli toplu oluyo, çogzel.

yalnız dk char için minimapi sağ üste aldım, ortada magic runes var şimdilik, ama yakında değiştiricem.

Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Cartographer'ı disable ettigimde benim pitbull mu da oyun içinde kendi kafasına göre direk disable ediyor, sanki oyuna girmeden önce kendim disable etmisim gibi. Çok kurcaladım ama çözemedim de olayı, ortak birşeylerini de bulamadım. Acaba bu sorunu daha önce yaşamış olan var mı veya çözümünü bilen? Örneklemek gerekirse şöyle gereksiz bir görüntü oluşuyor;

Cartographer ile normal hali böyle;

Cartographer'ı disable ettiğimde ise durum böyle oluyor;

Sorun şu ki oyun içerisinde sanki pitbull addonu hiç yokmuş gibi ne interface->addons kısmında göstermiyor ve hp bar'a tıklayıp ayar yapmak istediğimde bomboş siyah bir ayar penceresi çıkarıyor.

Teşekkürler.

Frostmaneden Januz kardesimize bu icten mektubu icin tesekkur ediyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...