Yeager Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Procların internal cooldownını takip eden proculas tarzı başka bir addon varmı? bu addon bayadır güncellenmiyor o yüzden yeni gelen procları göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yeager said: Procların internal cooldownını takip eden proculas tarzı başka bir addon varmı? bu addon bayadır güncellenmiyor o yüzden yeni gelen procları göstermiyor. ForteXorcist ForteXorcist Bende trinketların internal Cdleri gösteriyo ama spellere dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Deadly Boss Mod için şöyle bir yorum sürüsü gördüm kurmuyorum o yüzden şimdilik, var mıdır aslı acaba. Also had the virus reporting issue. Using Comodo and it is detecting LUA files and reporting that they have 'unclassified malware'. # piggyinthemiddle said Yeah , me too Loads of 'Malware' detected by Comodo. # krymsonrose said Downloaded this today and my virus scanner went nuts # reeyal said I have the same issue as well. (Downloaded and virus scanner detected a bunch of 'viruses'.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Tek bir virus uyarısı almadım curseden indirdiğim addlarda şimdiye kadar. O arkadaşlar başka yerden indirmiş olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 curse de dbm sayfasının altında yazıyordu da ondan merak ettim bende. o kadar popüler addonlarda özellikle ben de birşey olacağını zannetmiyorum. ama misal, recounttur omendir atlas gibi addonlar hani belli başlı addonlar, bunları curse yetkilileri acaba kontrol ediyorlar mı hiç bilen var mı? bir de auction penceresi açıkken çantamdaki bir şeye shift ile basınca otomatik olarak arama kutusuna ismi geçmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum, chate de linkleyemedim item ismini dün, nedir ki(10 ay geçti oynamayalı birşeyleri unutmuş olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 shift tuşun bozulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aente said: ama misal, recounttur omendir atlas gibi addonlar hani belli başlı addonlar, bunları curse yetkilileri acaba kontrol ediyorlar mı hiç bilen var mı? Kendi yazdıgım bir iki addonu upload yaptıgım icin biliyorum. O olay soyle oluyor , uploadı yapiyorsun , pending statuse alıyorlar,o sırada kontrol ediliyor ondan sonra koyuluyor siteye.Wowinterface ve curse de oyle yonetimleri aynı oldugundan, diğerlerini bilmiyorum.Zaten .exe dosya olarak upload yapılması yasak.Tabi başka turlu bir yol buldularsa,gozden kacma ihtimali her zaman vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 raid e girdiğimde raid sayfasındaki herkezi teker teker sürükleyip ekrana bırakmak istemiyorum. Bunun için bi add on varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Pek çok raid frame addonu var kullanabileceğin. Grid, VuhDo, Perfectraid vs. Başlangıç için Grid'i öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Tüm mesajları atkip edemedim ama bi konuda danışmak istiyorum. Benim UI CT_Wievport ile alt taraftan daraltılmış ve bütün skillerim orada yer alıyor. Daha önceki belki 1-2 sayfa önceki postumda vardır SS. Achievement olsun group loot olsun skill barımın üzerinde gözüküyor. Bu pencereleri daha yukarı ya da ekranın istediğim bi tarafında çıkarma şansım var mı ? Kendi sorumun altına kısa bir araştırmadan sonra yazayım meğer wow forumlarında böyle bir konu varmış. İlgili Topic: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6504320410&sid=1 İlgili Adoonlar: 1) http://www.wowinterface.com/downloads/info11208-MoveAnything.html 2) http://www.wowinterface.com/downloads/info12255-Achieved.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Buda benim UI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 su tarz bi ui istiyorum hud-healbot-dmg meter- dmg gösteren hede addonlarım var düzgün bir action bar o arada kalıcak şekilde ve ortaya bir minimap istiyorum hatta minimap kare filan olursa iyi olur sexy minimap gibi şatafatlı da olmasın ekran çözünürlügüm 1366x768 spartan ui denedim de güzel durmuyo chate çok az yer kalıyo ama yine o tarz skinli bişey istiyorum ve mumkunse wow.curse.com dan indirebilicegim bi addon olsun güvenmiyorum digerlerine pek edit/ek: shadowed unit frames mi ne kullanıyorum ondan da pek memnun degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oha resmen benim ui'yi istemişsin, çözünürlük de aynı :D addonlar için sadece curse kullanıyorum ben de, dolayısıyla sadece kullandığım addonları yazayım sen de denersin kolayca. Recount nedendir bilmem, feci kastırdı bi ara bende fps 30lara düştü, yerine skada kullanıyorum, memnunum. Bar graph falan vermeyiversin nolcek :) action bar'lar için dominos kullan, ayarları basit, hem de keybindlar falan çok kolay yapılıyor. Map'i taşımak için sexymap kullan, ayarlardan rune style default geliyo onu sadece basic square falan yaparsın tam istediğin gibi bişey olur. Unitframe olarak ag_unitframe kullanıyorum, xperl'in raid uisini hiç sevemedim, pitbull'un da ayarlarından gına geldi. Aradığım resmen ag_ imiş, basit ve rahat. raid frame için de grid kurarsın, ben dk oynadığım için çok da umrumda olmuyor milletin hp'si grid neyim kurmadım açıkçası :D az_castbar kullandım bir de, standart castbarlardan kurtuldum, buffların falan da yerini ayarlayabiliyosun hem derli toplu oluyo, çogzel. yalnız dk char için minimapi sağ üste aldım, ortada magic runes var şimdilik, ama yakında değiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ha bi de hud istemişsin, icehud dememe gerek yok sanırım :) mik's scrolling battle text kullanıyorum, memnunum da fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çok saol bartender kullanıyorum ben de ne biliyim daha estetik görünen arkasında spartan gibi skini olan bişeyler istiyorum hud istemiyorum var hudım mis gibi dhud :D msbt de kullanıyorum süper oluyo dhudla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dot track eden guzel bi addon lazim class/dot timer istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tam anlayamadım, track derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 duration timer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.wowinterface.com/downloads/info7532-ForteXorcist.html http://www.wowinterface.com/downloads/info10749-EllipsisMulti-TargetDoTTimers.html http://www.wowinterface.com/downloads/info5302-DoTimer.html Bunlara bak istersen. İlki bayağı popüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 2. cokzelmis tesekkur ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Selam, Cartographer'ı disable ettigimde benim pitbull mu da oyun içinde kendi kafasına göre direk disable ediyor, sanki oyuna girmeden önce kendim disable etmisim gibi. Çok kurcaladım ama çözemedim de olayı, ortak birşeylerini de bulamadım. Acaba bu sorunu daha önce yaşamış olan var mı veya çözümünü bilen? Örneklemek gerekirse şöyle gereksiz bir görüntü oluşuyor; Cartographer ile normal hali böyle; Cartographer'ı disable ettiğimde ise durum böyle oluyor; Sorun şu ki oyun içerisinde sanki pitbull addonu hiç yokmuş gibi ne interface->addons kısmında göstermiyor ve hp bar'a tıklayıp ayar yapmak istediğimde bomboş siyah bir ayar penceresi çıkarıyor. Teşekkürler. Frostmaneden Januz kardesimize bu icten mektubu icin tesekkur ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pitbull artık nereye atadı kendisini bilemiyorum, ben zaten tiksinmiştim en son kendisinden, sana da ag_unitframes önereyim çogzel kendisi, ayarları falan da çok kastırmıyo raid uisi falan da öpülesi, vazgeç pitbull'dan ag'ye geç derdin tasan kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 napacan 50k parayı çok merak ediyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yapacak bir sey olmadigindan zaten biriktirmis en son insane icin baya para harciyordu yinede bitirememis bu arada o sorunun sahibi mesaj atamiyor buraya(bolumden banli) 50de degil 59mus hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1k goldum yok. adam 60k yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar