pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://forums.wowace.com/showpost.php?p=295853&postcount=112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 En sonunda oUF ve Grid'den kurtulup VuhDo'ya geçebildim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Benim UI hep aynı. Alıştım artık fazla değiştirmiyorum. :) 3-4 gün öncesinin bu da. [URL=http://img189.imageshack.us/i/druido.jpg/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yeni minimap, Omen ve Skada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 cok guzel olmus yav. dbm sahane ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Muhtemelen epey bilmeyen vardır bu siteyi. Bütün addonlar/arayüzler vs. düzene konmuş, ufak açıklamalarla tanıtılıyor. http://www.vranx.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 pekaziz said: En sonunda oUF ve Grid'den kurtulup VuhDo'ya geçebildim. :) bu iyimiş. burdaki addon listi yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 nMainBar Forte VuhDo DBM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Boss Encounters katagorisinde en kullanisli buldugunuz, tavsiye edebileceginiz addon hangisidir? Sadece DBM kullandim bugüne kadar acaba kacirdigim iyi bir tane varmi aklima takildi. Edit: site gayet güzelmis pekaziz sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 DBM en iyisi ya, bigwigs falan da kullandım da bir dönem aradım dbm'yi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bigwigs'i ben de epeydir kullanmıyorum, son durumu nedir hiç bilgim yok. DBM gayet yeterli gibi ve modifikasyona izin veriyor -ki benim için asıl tercih sebebi bu. Bir de Deus Vox Encounters var ama bunu hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Cok iyi o zaman, farkli birsey denemeye gerek yok. Tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bigwigs eskisi kadar iyi değil. Ben bayağıdır DXE (Deus Vox) kullanıyorum, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ben bulamadım DBM yi editlemeyi. DBMcore.lua değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 DBM Core için DBT-Template dosyasını açman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Damage meter olarak yıllardır kullandığım recount beni yarı yolda bıraktı daha iyisi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Daha iyisi değil ama başarılı bir alternatifi var. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/skada.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 pekaziz said: DBM Core için DBT-Template dosyasını açman lazım. ben o sekilde yapmama ragmen olmadi yalniz. raid icinde denemedim ancak DBM'nin test barlarini cikardigimda olmadi. sekli de bir acayip cikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yeşil kutucuk çıkıyor, sanırım bir yerde hata yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 arkadaşlar oyun kamerasını geri almak için şu yazdığımız komutu /console CameraDistanceMaxFactor 4 her girişte yazmak istemiyorum var mı bunu halletmenin bi yolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 WTF/config.wtf den değiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Grid de pet frame ini nasıl gösteririz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Layout kısmında /w pet olan herhangi birini seçmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 valla bravo, sağolasın hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 icphedia said: WTF/config.wtf den değiştir.. beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar