Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 deadwoll said: Benden başka dominos veya bartenderde gcd'yi ve cdleri göremeyen var mı acaba? Kullansam da kullanmasam da tüm spelller sürekli hazır görünüyor. Addon'u tamamen klasörden silip yeniden indirmeyi denedin mi? Library tarafında da bir sıkıntı olabilir ya da güncel sürümü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 EQcompare addonum calısmıyor tavsiye edeceginiz baska bi addon varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 3.2 ile beraber dahili eşya karşılaştırma özelliği eklendi diye biliyorum. Karşılaştıracağın eşyanın üzerine shift tuşuna basılıyken fareyi getirirsen görebilirsin. Ama daha detaylı bilgiler için RatingBuster'ı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bi UI'de görmüştüm, onebag gibi ama değil gibi, itemleri de Bandajlar bi yerde , Potionlar ib yerde, Quest itemler ayrı yerde vs. ayıran ama tek çanta gösteren bi addon vardı. var mıdır adını cinsini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/baggins.aspx Baggins var ama 3.3'te hata veriyormuş sanırım hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 stimpak said: bi UI'de görmüştüm, onebag gibi ama değil gibi, itemleri de Bandajlar bi yerde , Potionlar ib yerde, Quest itemler ayrı yerde vs. ayıran ama tek çanta gösteren bi addon vardı. var mıdır adını cinsini bilen? Aradığın addon bu http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/ark-inventory.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ArkInventory'yi curse'te görmüştüm ama pek dikkat etmemişim demek ki :) Hemen deneyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Seçtiğim hedefin üzerindeki HOTlarımı gösteren CDları ile beraber bi addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Absolut said: Seçtiğim hedefin üzerindeki HOTlarımı gösteren CDları ile beraber bi addon var mı? Hot'larının CD'leri dediğin Timerları mıdır acaba? Eğer öyleyse bir kaç seçenek var. 1) Quartz 2) Class Timer 2) Forte Class ( standardında yok ayarlarından yapmak lazım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Yani adamın uzerinde rejuv bitimini geri sayan bi addon ama gridle uyumlu olmalı. Gridde bi ayar soracagım birde. Nesıl becerdim ise HP barları yukardan asagı iniyor soldan saga azalması gerekiyorken :P bunu hangi ayardan duzeltiyoruz bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Frame > Advanced > Orientation of Frame Buradan değiştirebilirsin sağa doğru olması için. Hotlar için de GridHotStatus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 GridHotStatusta beceremedim kac tane lifebloom atılı uzerinde targetımın veya bitmesine kaç saniye var falan görebilmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dahili qhelpermi yuklendı oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Absolut said: GridHotStatusta beceremedim kac tane lifebloom atılı uzerinde targetımın veya bitmesine kaç saniye var falan görebilmeyi. GridHotStatus'ü wg, reju ve regrowth için kullanmanı öneririm. Lifebloom'a özel şu addon daha kullanışlı. http://www.wowace.com/addons/grid-status-lifebloom/ Burada da bu iki addonun nasıl kullanılacağı çok güzel anlatılmış. http://treebarkjacket.blogspot.com/2009/01/how-to-grid-hot-tracking.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ohh ya adam super anlatmış valla saol link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bartender bi sapıttı anlatamam. Hicbirsekilde player isimlerini goremiyorum. AVde meydanda kim kim anlasılmıyor hehe. Onu kapayınca duzeliyor ama o zamanda tuslar sapıtıyor. God damn it bartender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 icphedia said: sdexsde said: hehe evet alışmak lazım:) ama bence arasıra değiştirmek iyi oluyo.Ya yeri gelmişken şu talentle gelen skilleri(insta pyro slam) tarzı şeyleri kocaman resim halinde gösteren addonlar vardı.O kadar indirdim ne yaptım bi türlü ayarlayamadım onu.Mage ile oynarken bazen hep buffların oraya odaklanıyorum missile yi kaçırmayayım diye:( Power Auras Classic dene. çok başarılı bir addon. allah razı olsun addon muhteşem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Absolut said: Bartender bi sapıttı anlatamam. Hicbirsekilde player isimlerini goremiyorum. AVde meydanda kim kim anlasılmıyor hehe. Onu kapayınca duzeliyor ama o zamanda tuslar sapıtıyor. God damn it bartender. Bunlar kitaplıkların güncel olmamasından kaynaklı. Ace2 ve Ace3'e bağlı kitaplıklarda ( library ) patch geldiği gün böyle bir sorun yaşandı. Son güncellemelerle giderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sdexsde said: icphedia said: sdexsde said: hehe evet alışmak lazım:) ama bence arasıra değiştirmek iyi oluyo.Ya yeri gelmişken şu talentle gelen skilleri(insta pyro slam) tarzı şeyleri kocaman resim halinde gösteren addonlar vardı.O kadar indirdim ne yaptım bi türlü ayarlayamadım onu.Mage ile oynarken bazen hep buffların oraya odaklanıyorum missile yi kaçırmayayım diye:( Power Auras Classic dene. çok başarılı bir addon. allah razı olsun addon muhteşem:) Event Alert'te sahip olduğun procları çok güzel gösteriyor. Üstelik istediğin gibi resimli ve CD'lerini de gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 PEki ben nasıl duzeltecegim bunu ace2-3 falan mı yuklemem lazım. Yani laptopda sorun yok ama evdeki PCde var arada kaldım. Birde laptopdaki her turlu addon ve addon ayarı ve normal oyun ayarlarımı evdeki pcye tıpatıp yuklemek istesem tam olarak neleri kopyalamam lazım evdeki PCye? Ekvatoria said: Absolut said: Bartender bi sapıttı anlatamam. Hicbirsekilde player isimlerini goremiyorum. AVde meydanda kim kim anlasılmıyor hehe. Onu kapayınca duzeliyor ama o zamanda tuslar sapıtıyor. God damn it bartender. Bunlar kitaplıkların güncel olmamasından kaynaklı. Ace2 ve Ace3'e bağlı kitaplıklarda ( library ) patch geldiği gün böyle bir sorun yaşandı. Son güncellemelerle giderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Kitaplıklarla hiç uğraşma Absolut. Bartender'ın son versiyonunu indirmen yeterli olmalı. Hala sorun veriyorsa interface/wtf klasörlerini başka yere kopyalayıp, sadece Bartender yüklü halde dene; sorun devam ederse başka bir şeyden olabilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Eğer iki bilgisayarındaki UI aynıysa; addonlarının çalıştığı bilgisayardan addons ve wtf klasörünü çalışmayan yere taşırsın ve çözüm elde etmiş olursun. Kitaplık durumuda uğraşmalı bişey değil curse den ace2 ve ace3 indirip kuruyorsun ortak kitaplıktan çalışan addonlar daha az memory yemiş oluyor. Amacı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bartenderı kontrol ettim tyani onu açtığımda isimler gorunmuyor kapattıgımda gorunuyor. Direk bartender ile alakalı ama nasıl henüz çözemedim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bartender açık ve kapalı konumda screenshot gönderebilirsen ve kullandığın addonları kontrol etmeye çalışayım. Farklı bir addonunla çakışıyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar