Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Benden başka dominos veya bartenderde gcd'yi ve cdleri göremeyen var mı acaba? Kullansam da kullanmasam da tüm spelller sürekli hazır görünüyor.

Addon'u tamamen klasörden silip yeniden indirmeyi denedin mi? Library tarafında da bir sıkıntı olabilir ya da güncel sürümü vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

bi UI'de görmüştüm, onebag gibi ama değil gibi, itemleri de Bandajlar bi yerde , Potionlar ib yerde, Quest itemler ayrı yerde vs. ayıran ama tek çanta gösteren bi addon vardı. var mıdır adını cinsini bilen?

Aradığın addon bu
http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/ark-inventory.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

GridHotStatusta beceremedim kac tane lifebloom atılı uzerinde targetımın veya bitmesine kaç saniye var falan görebilmeyi.

GridHotStatus'ü wg, reju ve regrowth için kullanmanı öneririm.

Lifebloom'a özel şu addon daha kullanışlı.

http://www.wowace.com/addons/grid-status-lifebloom/

Burada da bu iki addonun nasıl kullanılacağı çok güzel anlatılmış.

http://treebarkjacket.blogspot.com/2009/01/how-to-grid-hot-tracking.html
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

sdexsde said:

hehe evet alışmak lazım:) ama bence arasıra değiştirmek iyi oluyo.Ya yeri gelmişken şu talentle gelen skilleri(insta pyro slam) tarzı şeyleri kocaman resim halinde gösteren addonlar vardı.O kadar indirdim ne yaptım bi türlü ayarlayamadım onu.Mage ile oynarken bazen hep buffların oraya odaklanıyorum missile yi kaçırmayayım diye:(

Power Auras Classic dene. çok başarılı bir addon.

allah razı olsun addon muhteşem:)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Bartender bi sapıttı anlatamam. Hicbirsekilde player isimlerini goremiyorum. AVde meydanda kim kim anlasılmıyor hehe. Onu kapayınca duzeliyor ama o zamanda tuslar sapıtıyor. God damn it bartender.

Bunlar kitaplıkların güncel olmamasından kaynaklı. Ace2 ve Ace3'e bağlı kitaplıklarda ( library ) patch geldiği gün böyle bir sorun yaşandı. Son güncellemelerle giderildi.
Sosyal ağlarda paylaş

sdexsde said:

icphedia said:

sdexsde said:

hehe evet alışmak lazım:) ama bence arasıra değiştirmek iyi oluyo.Ya yeri gelmişken şu talentle gelen skilleri(insta pyro slam) tarzı şeyleri kocaman resim halinde gösteren addonlar vardı.O kadar indirdim ne yaptım bi türlü ayarlayamadım onu.Mage ile oynarken bazen hep buffların oraya odaklanıyorum missile yi kaçırmayayım diye:(

Power Auras Classic dene. çok başarılı bir addon.

allah razı olsun addon muhteşem:)

Event Alert'te sahip olduğun procları çok güzel gösteriyor. Üstelik istediğin gibi resimli ve CD'lerini de gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

PEki ben nasıl duzeltecegim bunu ace2-3 falan mı yuklemem lazım. Yani laptopda sorun yok ama evdeki PCde var arada kaldım.
Birde laptopdaki her turlu addon ve addon ayarı ve normal oyun ayarlarımı evdeki pcye tıpatıp yuklemek istesem tam olarak neleri kopyalamam lazım evdeki PCye?
Ekvatoria said:

Absolut said:

Bartender bi sapıttı anlatamam. Hicbirsekilde player isimlerini goremiyorum. AVde meydanda kim kim anlasılmıyor hehe. Onu kapayınca duzeliyor ama o zamanda tuslar sapıtıyor. God damn it bartender.

Bunlar kitaplıkların güncel olmamasından kaynaklı. Ace2 ve Ace3'e bağlı kitaplıklarda ( library ) patch geldiği gün böyle bir sorun yaşandı. Son güncellemelerle giderildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer iki bilgisayarındaki UI aynıysa; addonlarının çalıştığı bilgisayardan addons ve wtf klasörünü çalışmayan yere taşırsın ve çözüm elde etmiş olursun.

Kitaplık durumuda uğraşmalı bişey değil curse den ace2 ve ace3 indirip kuruyorsun ortak kitaplıktan çalışan addonlar daha az memory yemiş oluyor. Amacı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...