Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ne yapmak istediğinizi anlamadım ama , o karelerin kenarlıklarını butumek kucultmek istiyorsanz Neavraid.lua da su kısmı bulun 273 nci sırada bgFile = 'InterfaceButtonsWHITE8x8', tile = true, tileSize = 16, insets = { left = -1.5, right = -1.5, top = -1.5, bottom = -1.5 tileSize alttaki texture nin büyüklügünü belirler. insets lerde kenarlıkların kalınlıgını - degerler daha kalın + degerler daha ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Xperl'de duel yaparken rakibimin hp'sinin azaldığını göremiyorum var mı yaşayan nasıl düzeltiliceğini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Duel'e has bişey mi sadece? Bir de rogue classlarında felan poisonlayınca targeti yeşil olur portraidnin etrafı. Farklı classla oynuyorsan bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Cidden çok garip sadece duel sırasında hp frameinin çalışmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Evet sadece duel esnasında çalışmıyordu. Daha önce burada paylaşılmış olan 2 hp add-onunu kurdum sorun geçti. Teşekkürler yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 pekaziz said: InstantHealth addonu ortalıktan kayboldu kaybolalı Grid kullanan kullanıcıların en büyük sorunuydu unit framelerin geç güncellenmesi. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/project-14141/download/132124.aspx http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/project-14303.aspx Bu iki addonla epey düzeliyor bu sorun. Bu posta teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bunları bulamasaydım Grid'i cidden bırakacaktım. Deli ediyordu yahu, yarım saniye geç güncellemeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bu iki addonu yuklemek yeterlimi yoksa extra bişiler yapılması gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Pekaziz'inkilere ek olarak benim druidde kullandıklarım; Bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Killing blowları anında gösteren bi addon varmı? Yani ekranda killing blow yazsın öldürdügümde. Ve kalın bi addon falan olmasın sade bast az ram yiyeninden mumkunse kılsız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mik's scrolling text bar var, mavi bold puntoyla killing blow yazıyor ekranda. Ayrıca aoe dmg.i de toplayıp bir kerede yazıyor 21342154 (324 crits, 425hits) şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Absolut said: Killing blowları anında gösteren bi addon varmı? Yani ekranda killing blow yazsın öldürdügümde. Ve kalın bi addon falan olmasın sade bast az ram yiyeninden mumkunse kılsız :P http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/evl/download/326042.aspx sunun icinden evl_combattext yazanı at kendi klasorunun icine sadece yazmakla kalmaz kiling spree , Mega kill, Multi kill,Ownage , Wicked sick diye de bagırıyor. Tam gaz addonu ozellikle BG de filan.Severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yada şu olabilir. http://www.wowinterface.com/downloads/info11660-Lonny-UT-Fragz0r.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Milk'ten ayarlayabilirsin sanırım yanlızca onun bulunduğu barı göstermeyi. Ancak aura değişimleri ve alınan bufflar ve bunların ayrılmalarıyla ilgili detaylar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Quo-Vadis? said: Absolut said: Killing blowları anında gösteren bi addon varmı? Yani ekranda killing blow yazsın öldürdügümde. Ve kalın bi addon falan olmasın sade bast az ram yiyeninden mumkunse kılsız :P http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/evl/download/326042.aspx sunun icinden evl_combattext yazanı at kendi klasorunun icine sadece yazmakla kalmaz kiling spree , Mega kill, Multi kill,Ownage , Wicked sick diye de bagırıyor. Tam gaz addonu ozellikle BG de filan.Severim. Offf desene tam Unreal Tournament havası. Hep böyle bişey olsun istemiştim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o ikinci verdiğim linkteki de aynı şeyi yapiyor da daha fazla memory harciyor, da nedense onda daha cok DOTA oynarmış gibi hissediyorum kendimi.İlki daha bir gazliyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Directory mantıgı Addons/evl/evlcombatttxt gibimi olacak yoksa addons/evlCombattxt gibi mi? Quo-Vadis? said: yada şu olabilir. http://www.wowinterface.com/downloads/info11660-Lonny-UT-Fragz0r.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Absolut said: Killing blowları anında gösteren bi addon varmı? Yani ekranda killing blow yazsın öldürdügümde. Ve kalın bi addon falan olmasın sade bast az ram yiyeninden mumkunse kılsız :P deadwoll söylemiş gerçi ama ben de Mik's Scrolling Battle Text'i öneririm. İnanılmaz bir addon gerçekten, gıy gıy akıp giden yazılardan detaylara girince karakter kontrolünü çok kolaylaştıran pek çok özellik bulacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Bu arada ben o addonu yıllarca Milk's ... diye bildim. Aratırken hiç bulamıyordum cursete daha geçen tekrar indirirken farkettim beygirliğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Absolut said: Directory mantıgı Addons/evl/evlcombatttxt gibimi olacak yoksa addons/evlCombattxt gibi mi? Quo-Vadis? said: yada şu olabilir. http://www.wowinterface.com/downloads/info11660-Lonny-UT-Fragz0r.html :wow/interface/addons/evl_combatext Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Text gorunmuyor bende sadece sesleri duyuyorum yav evl's cct de pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 o standart blizzard FCT yi kullaniyor. interface ayarlarından kapalı ise Floating combat text onları ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ha ok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 FCT enabled ama altında hangileri checkli olmalı onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Benden başka dominos veya bartenderde gcd'yi ve cdleri göremeyen var mı acaba? Kullansam da kullanmasam da tüm spelller sürekli hazır görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar