Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Burası UI bölümü gerçi de cat şöyle arenada-bg'de;

Savage bilmemne hep açık olacak, mangle + rake sonra shred spam, dot rip'ti sanırım finishing move olan onu ya da stunu vuruyoruz duruma göre, baktık ki targetın 6-7k falan hpsi kalmış fero. bite'ı giydiriyoruz. Tabii ki cyclone ve healing touch el altında olmalı, instant atılıyor onlar finishing movelardan sonra iş yaparlar baya, tiger's fury ve berserker de nuke durumları ve fear immune için önemli, cat charge zira, ayıya dönmek gerekince dönebilmek için onu da tuş takımına koymak lazım. Bu kadar.

Cat dps aslında zevkli de blizzard sağolsun hide olunca yeni bar açılmadığından 50 yıldır; ben cat oynarken kafayı yiyip bırakıyorum restoya dönüyorum fıtık olduktan sonra. Bartender falan da kullanamıyorum arenalarda alışamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tam addon olmadığı için bunlar ne kadar ram yiyor, performansı ne derece etkiliyor bilemiyorum.

Ama pek etki yapacağını sanmıyorum ben. Sonuçta Blizzard'ın standart olarak sunduğu grafikleri, değiştiriyor. Addondan ziyade bir nevi, asıl dosyalar üzerinde değişiklik gibi.

Ben şu ana kadar hiç performans düşüşüne şahit olmadım.

Bu arada, addon sayfasını sık sık ziyaret etmeyi unutmayın zira yapımcı hala üzerinde çalışıyor ve 2.0 sürümü yakında gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Orblar benim bir addon aracılığıyla oyuna eklenmiş en hoş animasyon gerçekten ama o Orta çağ havasına hiç ısınamadım.

Şu ana kadar neredeyse 100'den fazla arayüz denedim ama raid başlamadan hep asıl kullandığım haline dönüyorum. Değişimi kabul etmek burada bile zor oluyor. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ui değiştirdiğimde oyuna adapte olamıyorum, böyle bir problemim var. Arena yaparken normalde pek bakmam mesela keybindlara ama değişik bir ui ile yaparken basacağım tuşu klavyeden bulamıyorum asdasf öyle etkiliyor beni. Ya da ne bileyim health barların yerini değiştirdiğimde vurduğumu ya da dmg yediğimi anlamıyorum. Böyle bir problemim var. O yüzden arada raidlere ui değiştirsem de komple hala pvp yaparken standart uideyim.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe evet alışmak lazım:) ama bence arasıra değiştirmek iyi oluyo.Ya yeri gelmişken şu talentle gelen skilleri(insta pyro slam) tarzı şeyleri kocaman resim halinde gösteren addonlar vardı.O kadar indirdim ne yaptım bi türlü ayarlayamadım onu.Mage ile oynarken bazen hep buffların oraya odaklanıyorum missile yi kaçırmayayım diye:(
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki de buna benzedi en son :

da bazı şeyleri değiştirecem sanırım .
amac mumkun oldugu kadar az memory harcaması.Goze de hitap etmeli tabi ki. :)
Idle olarak 1.7 mb ye kadar düşürebildim.Raidte (recount filan acık değilse tabi) yaklaşık 3 ile 5 mb filan memory harciyor.Recountu acınca ucuyor hali ile.

Sosyal ağlarda paylaş

Neav'in ui'si guncellenene kadar soyle bir sey yaptim kendime. Gayet memnunum da, Grid canimi sikiyor. Kullanici frameleri cok karanlik geliyor bana. Ayarlarini bayagi bir kurcaladim ama bir turlu acamadim tonunu. Daha once de yasamamistim hic boyle bir sorun, simdi niye boyle yapiyor anlamadim. Bar texturelarini da degistirdim bayagi bi, ama hepsinde ayni sorun. Fikri olan var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman da soyle sacma bi hale burunuyor:

benim istedigim su sekilde:

2. resimdeki Neav'in raid ui'si ancak grid'de ona yakin olabiliyor. post uzamasin diye link vereyim ornek olarak:

http://img.zamazim.com/image/12319.jpg

not: bir turlu halledemedim resim isini, post uzun oldu biraz kusura bakmayin. raiddeyim su anda da pek zaman da ayiramiyorum.

@pekaziz, o sekilde yapinca da cok farki olmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

sdexsde said:

hehe evet alışmak lazım:) ama bence arasıra değiştirmek iyi oluyo.Ya yeri gelmişken şu talentle gelen skilleri(insta pyro slam) tarzı şeyleri kocaman resim halinde gösteren addonlar vardı.O kadar indirdim ne yaptım bi türlü ayarlayamadım onu.Mage ile oynarken bazen hep buffların oraya odaklanıyorum missile yi kaçırmayayım diye:(

Power Auras Classic dene. çok başarılı bir addon.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...