Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bride geçen gün internetcafede Mine ve herb nodeları gösteren bir addona denk geldim. Cursete falan araştırıcna karsıma Gathermate çıktı ama cafede gördügüm gibi minimap ve normal mapte nodeları göstermiyor. onunlada ilgili bi tüyo alabilirmiyim :)

birde böyle adama vurunca veya adam size vurunca New Critical with (Atıyorum) Arcane shot.

New Record for taking damage from a fall.

vs cinsi yazılar yazan bir addon vardı onuda bilen varsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

New crit yazan addon hangisiydi hatırlamıyorum ama ilk soruna cevap vereyim.

Gathermate yüklemen ne yazık ki tek başına yeterli değil mine/herb noktalarını görebilmen için. Çünkü addon senin topladığın kaynakların noktaları kaydediyor.

Ancak Gathermate Database (başka bir ad da olabilir tam hatırlamıyor) addonunu da yüklersen ve Gathermate ayarlarından import seçeneğini kullanırsan önceden hazırlanmış veritabanıyla bütün kaynakları görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi ben emin olmadan söyledim onu, çünkü daha önce hiç tooltipi kaldırmak aklıma gelmedi.

Tavsiyem tooltipleri kaldırmak yerine gözüne daha güzel görünen bir şekle büründürmen. Çünkü onlar olmadan oyun çok ama çok zorlaşır. Sadece karakterler için düşünme ayrıca, eşyaların özelliklerinden bilimum ıvır zıvıra bütün detayları orada görüyorsun.

http://www.wowinterface.com/downloads/index.php?cid=98&dp=0&so=desc&sb=dlcount

Buradan istediğin addonu indirebilirsin. Başlangıç için TipTac ve Cowtip iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekvatoria said:

Bu da benim UI. Ulduar zamanında hazırlamıştım. Halen aynı UI'yi kullanıyorum. :)

http://img11.imageshack.us/img11/6395/wowscrnshot082109215747.jpg

arkadasım bu skill barlarını konusma penceresini damage meter oldugu bölgenin arkasındaki siyah fonu nasıl yapabilirim hangi addon yardımcı olurmusun ??
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

Ekvatoria said:

Bu da benim UI. Ulduar zamanında hazırlamıştım. Halen aynı UI'yi kullanıyorum. :)

missnaz'ın yaptıgı cok ayıp yalnız
reha abinin arkasindan konusmasi rahatsiz etti beni

Amacını anlayamadım? UI gösteriliyor burada. Chat ekranlarında yazılan küfürler ya da başka türlü durumlar yok. Yapılan yorumlar var. Kaldı ki amacını aşan bir konuşma da geçmemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

raq said:

Ekvatoria said:

arkadasım bu skill barlarını konusma penceresini damage meter oldugu bölgenin arkasındaki siyah fonu nasıl yapabilirim hangi addon yardımcı olurmusun ??

Bu addon CT_Viewport. Ekranı siyaha bulamıyor. Mevcut ekranın içinde oyunun olduğu bölgeyi kısıyor. Aslında arka tarafında oyunla ilgili çizim yok yani. Sadece ekranı daraltıyor. Bunu yaparken de action bar veya bahsettiğin diğer butonların oraya yerleştirilmesine olanak sağlıyor.

Son hali budur. Addonları güncelledim sadece...

Sosyal ağlarda paylaş

Abi healer değilsen bu grid tarzı raid framelerini kullananları anlayamıyorum ben. Hani 19" veya daha büyük ekran kullandığınız için ekran çok boş gözüküyor diye mi kullanıyorsunuz merak ediyorum. Ben zerre haz etmiyorum şu tüm raid bıdısını ekranımda görmekten, gerek klasik gerek herhangi bir addon ile. Olay sadece merak.
Sosyal ağlarda paylaş

Healerlıgı bıraktıgım daskikadan itibaren kendi HPm dısında kimseninkini gösteren bi addon kullanmadım DPS oynarken. Raidde zaten DPSin yapabileceği bişi yokken bana gereksiz geliyor HPleri gormek hemde sistemi kastırıyor gibime geliyor.
Bu arada pvp videolarında goruyorum karşı tarafın tani targetın classını adamın yuzu olması gereken yerde gosteren bi addon var, hangisi bilen var mı?
Ok buldum Gladius muş o addon. Sadece arena için mi yoksa BGlerde de calısıyormu bu addon?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...