Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Benim de bi problemim var yav, el atın bi zahmet <3 Bartender kullanıyorum action bar olarak, ama ne zaman dual spec'le spec değiştirsem bu blizzard'ın default action bar'ı pörtlüyor. Logout olup tekrar girince düzeliyor ancak. Bi addon dolayısıyla olduğunu varsaydığım için buraya yazdım. İlgilenebilirseniz free cookiez. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 en son sürümünü çektin mi bartender'ın? dominos kullanıyorum ben, 2. spece geçince blizzard'ın kendi xp barı fırtlıyordu alttan, /reloadui yapmak zorunda kalıyodum her seferinde, dominos'un son sürümünü çektim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 A şeyi farkettim. X-perl de raide girdiğimde party'Nin de görünmesinin gereksiz olduğunu. Optionlardan bulamadım. Varmıdır raide girdiğimde party frame i ortadan kaldırabilceğim bi durum? Yoksa direk ADMIN den party addonunu disable edip reload mı yapmalıyım. Bide sanırım X-perl biraz FPS düşürüyor. Başka aynı kullanışlara sahip ya da daha iyi fonksiyonlara sahip unit frame önerileriniz nedir? Benim için FPS çok önemli, en düşük FPS nasıl sağlarım? Hangi UIde sağlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 xperl'de oyle bi ozellik olmasina gerek yok, wow'un kendi interface menusunde var o. oradan kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Fps'yi düşünüyorsan ingame menüye sahip addonları kullanmamanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 FPS'yi düşünen ve gayet kullanışlı bir interface arayanlar için.Roth UI mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Fubar üzerinde sound control yapmamızı sağlayan bi ek plugin gibi birşey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Arkadaşlar aradığım addonlar Üzerimizdeki buff kutucuklarını ayarlayan ve üstlerinde zamanlarını yazan bir addon. Boss un üstündeki debuffları aynı şekilde kutucukları ayarlayan ve zamanlarını üstünde yazan bir addon önerebilirmisiniz. Quartz debuffları gösteriyor ama pek güzel olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Boss üzerindeki buff/debuff süreleri için OmniCC, kendi üzerindeki bufflar için de Neav UI içindeki nBuff'ı kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 lancelotdulac said: Fubar üzerinde sound control yapmamızı sağlayan bi ek plugin gibi birşey var mıdır? http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4647 Bunu bulabildim ama 2006'dan bu yana güncellenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben buna bayıldım bi de diablo interfacei vardı o kalbimde 1 numara aha bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Roth UI'nin son hali şu şekilde: Görünüşünü, tasarımını vs. beğenip beğenmemeniz hiç önemli değil. Sırf o orbların muhteşem animasyonlarını görmek için denemenizi öneririm bir kerelik olsa. http://www.wowinterface.com/downloads/info9175-RothUIDiablo3theme.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 orbları beğenmedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Bu group lootda, itemlerin önümüze geldiği Click,Greed,Pass menusu varya standart blizzardın onu değiştirebilirmiyiz yada onun yerini tam barların üstüne geliyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://infi.deluxe-board.com/wow/addons/4-sGroupLoot.htm Bunu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 2 aydır kullandığım add-on sayısı sıfır. çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Druidimi feral yapacağım da şu bottomleft ve right'ın da değişmesini istiyorum form değiştirdiğimde ya da hide olduğumda en azından stealth menüsü çıksın istiyorum. Acaba ui'nin normal şeklini bozmadan bunu başarabilen bir addon var mı? Bartender vs. kullanamıyorum pvp'de dikkatim dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 pekaziz said: FPS'yi düşünen ve gayet kullanışlı bir interface arayanlar için.Roth UI mini Pekaziz şimdi bu ui yi download edıp klasore atmak yeterlı degıl dımı ? Bır kac sayfa okudum bısıler degıstırıyosunuzda kafa basmadı eskısı gıbı at addon kullan modelı kalktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kesinlikle cok basarisiz gorunuyo ama kullanılısı cok rahat hele benim gibi bi clicker icin cok iyi oldu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Şu grid add onu kontro ledemedim pek,yukledim tekrar ama ss lerdeki gibi kutulari ici tam dolu olmuyor.Tam olarak nasil ayarlaya bilirim azucuk yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Tam dolu olmuyor derken? Örnek bir resim koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Az önce eski UI'lerimi inceliyordum da... aslında meşhur olmuşum lan zamanında :D http://www.wow.com/2007/04/03/tabard-or-not-tabard-that-is-the-question/ Tet's UI dediği 3-4 yıl önce yaklaşık 10bin adamın indirdiği arayüzümdü. Off acayip efkarlandım. :) http://wow-en.curse-gaming.com/files/details/5949/tets-ui/ Link maalesef çalışmıyor artık. Aşağıda bu zamana kadar sıfırdan hazırladığım, başkalarının üzerinde değişiklikler yaptığım arayüzler var, gerizekalı imageshack çoğu resmi açmadığı için 15 tanesini filan koyamıyorum. hebelö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bu da benim UI. Ulduar zamanında hazırlamıştım. Halen aynı UI'yi kullanıyorum. :) http://img11.imageshack.us/img11/6395/wowscrnshot082109215747.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar