Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:

Baalzebub said:

Edit: Raid frameler cok guzelmis yalniz. Bir de HoTlari gosterseydi daha iyi olurmus. (hos lua dosyasina bakmadim belki ayari vardir)

Son koyduğum raid frame'den bahsediyorsan orada hotlar görünüyor. Kutuların sol altında morumsu pembemsi kare reju mesela. :)

Yok o sekilde isledigini biliyorum (sol ustteki yesil regrowth vs) ama Neav'in raid framelerinde olmadi bana oyle bir sey. lua dosyasina da baktim bulamadim ne yalan soyleyeyim. Sonra daha tam anlamiyla aktiflestirilmedigi icin eklenmemistir oyle bir ozellik diye dusundum. Yoksa Grid'de aynen dedigin gibi gorebiliyordum HoT'lari.
Sosyal ağlarda paylaş

Shakkil said:

Grid de grupları yan yana nasıl dizebiliriz?
Örneğin,
---group1--- ---group2---
---group3--- ---group4---
---group5---

Gecen gun wowinterface.com da hazir ui'leri gezerken bu sekilde bi grid gormustum ben. SS'lere bakip bulursan ui'yi, indirip icinden grid'i ve lua dosyasini alir kaydedersin, yapmis olursun kodla falan ugrasmadan.

Bu arada @pekaziz; Neav'in raid frameleri mi gosteriyor HoT'lari yoksa sen Grid'i mi kastettin?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Madcat said:

Nessarien said:

10M

25M

yahu burada gösterilen resmi istiyorum ya player barda xperl var ama bende öyle göstermiyor,nası yapabilirim çok güzel lan :(

Nessarien kürtlerle ilgili açılan bir konuda sarcasm yaparken gazaba uğradı o yüzden benim aracılığımla sorduğun soruya yanıt gönderdi.

Frame için ayırdığı kare sayısını artırmayı dene. İşe yaramaz elf formda ve guguk kuşu formunda framein ssini al ayrıca pitbull settingsin portrait ayarlarının olduğu kısmında ssini dahil et
Sosyal ağlarda paylaş

@pekaziz

Neav'in degil mi o raid frameler? Rejuv, Regrowth ve Wild Growth disinda Lifebloom icin de kod ekledim .lua'ya bir turlu gostermedi. Lifebloom cok kullanmadigim icin sorun degil ama Rejuv ve diger 2 spell'i herhangi bir druid kullandiginda benim framelerde gozukuyor yine. Engellemenin bir yolunu buldun mu? Sirf bunun yuzunden Grid'e geri dondum. Ama Neav'in frameleri cok daha guzel geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Cast bara ait olması lazım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Başka bir frame veya cast addonu kullanıyorsan onları kapatmayı dene bence. Veya bütün addonları kapatıp sadece ouf_neav açık kalsın, sorun devam ederse bundan kaynaklı olduğunu anlar Neav'e bildiririz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...