Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Oyuna tekrar başlayıp shammyi 80 ledm ,uzun süredir dps oynayan biri olarak bide healer deneyeyim dedim ama healbot u bir türlü sevemedim niyeyse onun mantığında ne kullanabilirim?resto shaman için başka hangi addonları önerebilirsiniz,şu işine yarar diyebilceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 x-perl'de bir olay vardı seni target'lemiş healerları level ve class ikonu arasında gösteriyordu bi türlü bulamadım onu hangi sekmede olduğunu bilen var mı ? tamam buldum helper kısmındaymış ben kapamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Baalzebub said: Edit: Raid frameler cok guzelmis yalniz. Bir de HoTlari gosterseydi daha iyi olurmus. (hos lua dosyasina bakmadim belki ayari vardir) Son koyduğum raid frame'den bahsediyorsan orada hotlar görünüyor. Kutuların sol altında morumsu pembemsi kare reju mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 pekaziz said: Baalzebub said: Edit: Raid frameler cok guzelmis yalniz. Bir de HoTlari gosterseydi daha iyi olurmus. (hos lua dosyasina bakmadim belki ayari vardir) Son koyduğum raid frame'den bahsediyorsan orada hotlar görünüyor. Kutuların sol altında morumsu pembemsi kare reju mesela. :) Yok o sekilde isledigini biliyorum (sol ustteki yesil regrowth vs) ama Neav'in raid framelerinde olmadi bana oyle bir sey. lua dosyasina da baktim bulamadim ne yalan soyleyeyim. Sonra daha tam anlamiyla aktiflestirilmedigi icin eklenmemistir oyle bir ozellik diye dusundum. Yoksa Grid'de aynen dedigin gibi gorebiliyordum HoT'lari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Grid de grupları yan yana nasıl dizebiliriz? Örneğin, ---group1--- ---group2--- ---group3--- ---group4--- ---group5--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Hazır şablon yok sanırım bunun için, oturup .lua'da kodlaman lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Shakkil said: Grid de grupları yan yana nasıl dizebiliriz? Örneğin, ---group1--- ---group2--- ---group3--- ---group4--- ---group5--- Gecen gun wowinterface.com da hazir ui'leri gezerken bu sekilde bi grid gormustum ben. SS'lere bakip bulursan ui'yi, indirip icinden grid'i ve lua dosyasini alir kaydedersin, yapmis olursun kodla falan ugrasmadan. Bu arada @pekaziz; Neav'in raid frameleri mi gosteriyor HoT'lari yoksa sen Grid'i mi kastettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Abi kodları inceledim de biraz, shamanın hotlarını takip etmek için bazı şeyler var. Muhtemelen druid ve diğer classlar için de olacaktır. Ama şu anda çalıştıramadım ne yaptıysam, diğer versiyonu beklemek gerekiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Hmm anladim. Earth Shield'la alakali kodlar gormustum ben de. Bekleriz artik ne yapalim, sagolasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Nessarien said: 10M 25M yahu burada gösterilen resmi istiyorum ya player barda xperl var ama bende öyle göstermiyor,nası yapabilirim çok güzel lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Player frame'den bahsediyorsan x-perl'den ziyade pitbull gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dranei suratı işte player frame'i =) edit:xperl demişim pitbull işte bende ki daha farklı gözüküyor :/ olay şu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Gagan baya büyükmüş Barış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 öle valla bi de ayı poposu var ki sorma gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Madcat said: Nessarien said: 10M 25M yahu burada gösterilen resmi istiyorum ya player barda xperl var ama bende öyle göstermiyor,nası yapabilirim çok güzel lan :( Nessarien kürtlerle ilgili açılan bir konuda sarcasm yaparken gazaba uğradı o yüzden benim aracılığımla sorduğun soruya yanıt gönderdi. Frame için ayırdığı kare sayısını artırmayı dene. İşe yaramaz elf formda ve guguk kuşu formunda framein ssini al ayrıca pitbull settingsin portrait ayarlarının olduğu kısmında ssini dahil et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 nessarienle daha önceden mesajlaşmıştık hatırlarsa ve ayarlarımızın aynı olmasına rağmen çözememiştik sorunu =) bi de buraya yazayım dedim acaba biri biliyor mudur diye ondan şey yaptım. bi de pekaziz aşığım yahu uine ama kastırıyor bende pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Abi addonlar 8.23mb yiyor toplamda, 4.24'ü Skada sadece. Onu çıkarırsan neredeyse hiç kasmamsı lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hah şimdi indirdim normal gözüküyor eskiden bi sorun vardı heralde baya kastırmıştı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehsah Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 pekaziz said: resimdeki dbm barlarini nasil öyle yapdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Önceki sayfaların birinde anlatmıştım sanırım. http://www.sendspace.com/file/zp80nc Bu arayüzde DBM Core klasöründeki textures klasörü ve DBM Template.xml dosyalarını son DBM versiyonu üzerine kopyalarsan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 @pekaziz Neav'in degil mi o raid frameler? Rejuv, Regrowth ve Wild Growth disinda Lifebloom icin de kod ekledim .lua'ya bir turlu gostermedi. Lifebloom cok kullanmadigim icin sorun degil ama Rejuv ve diger 2 spell'i herhangi bir druid kullandiginda benim framelerde gozukuyor yine. Engellemenin bir yolunu buldun mu? Sirf bunun yuzunden Grid'e geri dondum. Ama Neav'in frameleri cok daha guzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yok Neav değil. Hotlar için istediğim sonucu elde edemeyince oturdum Grid'de değişiklikler yaptım. Oradaki raid frame tamamen Grid. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pekaziz benim naev uisi ile ilgili şimdide böyle bi sorunum var karekter rengine göre orada bi bar tarzı bişi çıkıyor onu kaldıramıyorum druid charımda da orada işte stance durumu olur falan diye bekledim ama ondada turuncu çıkıp boş gösteriyor bilgin var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Cast bara ait olması lazım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Başka bir frame veya cast addonu kullanıyorsan onları kapatmayı dene bence. Veya bütün addonları kapatıp sadece ouf_neav açık kalsın, sorun devam ederse bundan kaynaklı olduğunu anlar Neav'e bildiririz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar