Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ya bana bır addon lazım, party olarak girince dungeona, raiddeki gibi grubu önüme çekemiyorum, bi addon var mı party ı önüme alıp kımın health azaldı daha rahat görebileceğim? Partydeken sol framelere bakmak bezdirdi. Bide hiç addon kullanmıyorum makine çok kasılıyor oyundayken, ancak cok gerekli olanlar var. DBM gibi. minimum addonlayım.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

komple interface değiştiren addonları kurarken Go into the WTF/Account folder and rename ACCOUNTNAME to your accountname
than WFT/Account/ACCOUNTNAME and rename the SERVERNAME ,
than into this folder and rename CHARAKTERNAME..

gibi yapılan değişikler sorun çıkarır mı başıma hack gibi

adam burda addonlarin hazir ayarlari oldugundan sana da onlari yaptiriyo.yani screenshotta iste o pencere solda bu pencere sagda o barlar bu renk falan diye goruyosun ya indirmeden once.tam olarak aynisini sana aktarmak icin kendi addonlarinin kayitli ayarlarini da vermis seninkilerin yerine onlari koydurtuyor.

turkce 0 ama basardim anlatmayi heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi klasorlerinin yanina 1-2 falan yaz yada .old yap isimlerinin yanina yedekte dursunlar yani..

onemli olan o paket seylerde paketin senin cozunurlugunu destekleyip desteklemedigi.

ancak ben sahsen elle kendim yapmayi tercih ediyorum cunku o adamlarin kullandigi zimbirtilar bazen aylar yillarca update olmuyo geriyo beni
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...