|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ya bana bır addon lazım, party olarak girince dungeona, raiddeki gibi grubu önüme çekemiyorum, bi addon var mı party ı önüme alıp kımın health azaldı daha rahat görebileceğim? Partydeken sol framelere bakmak bezdirdi. Bide hiç addon kullanmıyorum makine çok kasılıyor oyundayken, ancak cok gerekli olanlar var. DBM gibi. minimum addonlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Grid kullanabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 S-H said: komple interface değiştiren addonları kurarken Go into the WTF/Account folder and rename ACCOUNTNAME to your accountname than WFT/Account/ACCOUNTNAME and rename the SERVERNAME , than into this folder and rename CHARAKTERNAME.. gibi yapılan değişikler sorun çıkarır mı başıma hack gibi adam burda addonlarin hazir ayarlari oldugundan sana da onlari yaptiriyo.yani screenshotta iste o pencere solda bu pencere sagda o barlar bu renk falan diye goruyosun ya indirmeden once.tam olarak aynisini sana aktarmak icin kendi addonlarinin kayitli ayarlarini da vermis seninkilerin yerine onlari koydurtuyor. turkce 0 ama basardim anlatmayi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yok sistemi biliyorum zatende sadece herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı diye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kendi klasorlerinin yanina 1-2 falan yaz yada .old yap isimlerinin yanina yedekte dursunlar yani.. onemli olan o paket seylerde paketin senin cozunurlugunu destekleyip desteklemedigi. ancak ben sahsen elle kendim yapmayi tercih ediyorum cunku o adamlarin kullandigi zimbirtilar bazen aylar yillarca update olmuyo geriyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Druid tank icin addon onerisi var mi? Ilk kez druid tank olayina girdigim icin soruyorum belki bir iki oneriniz olur. Omen dbm falan var da yararli ekstra bisi cikar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 10M 25M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ya bu bufflar olsun action barlar olsun chat frame olsun etrafındaki çerçeve addonunun ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Arka plandaki paneller Kgpanels ile oluşturuluyor. Buff/debuff ve action barların görünümleriniyse Buttonfacade ile değiştirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 tamamdır. baya estetik duruyo. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Nessarien, UI'ni direk paylaşmayı düşünür müsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben gittim caith ui'yi indirdim ya. baya benziyo onunkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yok fark var. caith'te grid yok mesela, nessarien'de var. neyse paylaşmazsa caith'e ayar çekerim artık da çok güzel göründü ehu tam healer ui'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 genel yönetici yap vereyim uiyi yoksa pışık yok sana ui fizban :P uheueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 benimkinide beyenin ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 beğenmek..... beyenmek değil böyle typolar yaparsan beğenmezler pardon beyenmezler pardon pardon beğenmezler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 tamamdır caith'i modifiye ediyorum =) peki caith'in güncel addonlarının olduğu bir site var mı ? bak onu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 wow-curse.com :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 wowinterface.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yok onları biliyorum ben de, compilation halinde güncel var mı diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Miraul said: benimkinide beyenin ühühü wipe ss (td) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bana basit ve güzel görünümlü name plate icin bisiler soyliyebilirmisiniz? ne önerirsiniz. butun party i değil de sadece kendi adımı, targetı vs gormek istiyorum. party i gridden halletmeyi düşünüyorum ama sizin onerileriniz neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 wowun kendisininki güzel bence taşımak istemiyosan eger taşımak istersen xperl kullan sadece player target focus filan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 x-perl kullanıyodum ama başka birşeyler ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 pitbull var ben hiç kullanmadım gerçi ag_unit frames de güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar