GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 çok güzel =( ebesinin örekesi kadar da pahalıdır ama kesinhttp://dvice.com/archives/2008/10/battlestar_gala.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 o üst tarafın bi özelliği var mı? patinin yazıları mı küçüldü, bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Şaka dimi bu ya ? Çok güzel maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://www.bit-tech.net/modding/2008/10/13/battlestar-galactica-case-mod/1 yapım aşamasından fotoğraflar mevcut. adam kendisi uğraşıp yapmış. bi kaç bin dolardan aşağı olmaz herhalde. seri üretime geçilirsede kalitesi bozulur diye düşünüyorum. adam monitor ve klavyeyide modifiye etmiş. http://images.bit-tech.net/content_images/2008/10/battlestar-galactica-case-mod/Wide_hi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hayvan gibi modlamis herif CM Stacker'i, of of, mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 güncelde görünce oyunu geliyo sandım heyecan yaptım:( On topic:Costum made diye ben buna derim gerçekten başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 seri üretimi imkansız gibi bişi.. adam ne zamandır yapıyor onu biliyor musunuz :D ama üretimin her adımı ayrı bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 adam eser yaratmış hakkaten ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 forum yerine kendi sitesinden daha rafine şekilde (arada başkalarına ait post most olmadan) görebilirsiniz üretim sürecini.. forumda ise daha bi sürü manyak iş de var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hoşt hoşt:P gelmeyin kardeşim şöyle şeylerle klavye ıslandı bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ne işe yaradıki yani ona harcadığım parayla hayvan gibi sistem modifiye ederim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 abi böle saçma argümanlarla gelmeyin buraya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Kenjuro said: Ne işe yaradıki yani ona harcadığım parayla hayvan gibi sistem modifiye ederim ben olsam. hobi diyoruz böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Kenjuro said: Ne işe yaradıki yani ona harcadığım parayla hayvan gibi sistem modifiye ederim ben olsam. o sistem de cok sahane modifiyedir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 müthişmiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar