Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 1.700 oldu, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 leoneo5 said: adamın stoğuna bağlı istediğin ürünü dolar 1.33 ken ithal ettiyse dolar 2.5 milyon olsa bile sana düşük bi fiyat verebilir. ama elinde bitince o günkü kurdan ithal edeceği için fiyatı yüksek olur. kura göre fiyatını değil zaten dolar üzerinden fiyatını soruyorum.. 1$=1,40ytl iken alınmış 100$ değeri olan bir ürünü 1$=1,70ytl iken aradaki açılan farkı notralize etmek için 85$ falan satarlar mı acaba? ya da yurtdışında satışları pompalamak için fiyatları geri çekeler mi biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aslında yapmaması gerek. adam "ithalatçı" sonuçta. düşün ki aldığında dolar 1.30 du, şimdi 1.70. 1000$ a aldı, %20 karla satıyor diyelim. yani 120$ a satıyor, düşündüğünde eski satış fiyatı 1560 tı, dolar kuruna bakarım ben derse 2040 tan satar. fakat bu adam bu malı sana sattıktan sonra tekrar alacak. eski fiyattan sattı diyelim, 1560 tan. gitti aldı yine, 1000$ ödedi, yani 1700 ytl. mal mı bu adam ? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ehe öyle birşey yapması için tam salak olması lazım :P 100 dolarlık maliyeti olan birşeyi 85 dolara satarsa 15 dolar zarar eder satıştan. niye böyle birşey yapsın ki? direk liradan satar sana kuru sabitleyip, böylece dolar elinden gitmez. ha doların çok düşeceğini düşünürse kur riskine girmemek için elindeki doları vermek isteyebilir de şu anda böyle birşey yapacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 gidisat fena valla, ben de amerikada yasadigim icin ve finansal kaynagim turkiyede oldugu icin dusmesini bekliyorum, ama dusecek gibi de durmuyor namussuz. nasil ne olursa ne zaman duser herhangi bir fikri olan varsa soylerse sevinirim, hani soyle 1.5ytl de sabitleseler daha baska bisi istemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dolap kaptırdı gidiyo yine okudum aklım çıktı noluyo lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 go go power rangers yarına 1800ü zorlar geçer dolar bu gidişle, başbakan bile kriz bizi vurucak dedi açık açık. 1 hafta boyunca bundan daha da yükselmemesini beklemek saflık olur artık. olan internetten eşya sipariş edeceklere oluyor en çok ( bkz ben ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ekonomik kriz yok durumumuz cok iyi hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 amerikada okuyanlarin (ben) bi tarafina kacti bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben amerikada bir üniversiteye başvuracaktım ordan biri bana "bence teorik çalışma artık teorik çalışmalara çok fon ayırmıyorlar sen doktoranı deneysel alanda yap daha sonra istersen teoriğe geçersin" gibilerinden bir şey dedi bilimi bile para seviciler finanse ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 okulu tam zamaninda bitirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dolar düşer biraz daha 1-2 sene sonra fln sdlasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=10476894 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10487424.asp Kriz inişe geçti, hamdolsun, ama dolar yükselişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 en azından doların düşme haberlerinde seni görmüyoruz hamdolsun. bir de link yakışmıyor şanına, c/p yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 dolar 1.28 oldu da ben mi kaçırdım? ha bi de, yine mi c/p, ehehe. senle beraber 999.986 etti. 1.000.000'uncuyu büyük ödüller bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kemal unakıtan nededi dün hatırlatalım. " o kadar sağlam bir ekonomimiz varki anayasa kitapcığı değil ansiklopedi fırlatsan bir şeycik olmaz" ne diyelim kriz inişe geçmiş hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Flaş Haber! Milli Kütüphanedeki Kitapların tamamı Kemal beyin kafasına düşmüştür. buna rağmen bakın dolar hala çıkmıyor demesi ciddi bir travma yaşadığını göstermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar