yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 tamam iste sen sallanmicak adamsin demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ne mutsu size o halde oktarcım hadi sen fuar kapısında seni satan arkadaşlarını beklemeye koyul az laf çok iş hadi bebeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ne beklicem onlari da bi kere bekledim bi daha beklemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nooluyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Saeros said: Llama said: funq olum buluşmaya gelen kızların babaları kızıyor ondan erken buluşup kızları görüyorlar kızlarda kaçınca eve onlarda eve gidiyor sırf insanlar sizi sallamıyor diye bu kadar çirkinleşmek neden? bende bişiler yazacaktımda sae özetlemiş sağolsun varolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 söyle söyle rahat rahat kasan eden yok nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Noluyor lan, höyt pöyt. Bu akşam var buluşma gelen gelsin, gerisi de çenesini kapasın defolsun gitsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kahramanım!!! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 şşş bakın ben gelince de toplanmazsa bu ahali darılırım:P o diilde buluşmayın be buluşup da napcanız,soora kasıklarınız ağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ohooo 39024823 tane buluşma yaptık gelmedin daha napalım mi'lady yan masalardan kucağımıza misafir alcaz işte her zamankinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Topic'i cuma akşamı 21.15te görmek hoş olmadı. Sonrakine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kafa iyiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 emre sana bi meyve suyu borcum var adamım kusura bakma ayaklar uzun olunca idare edemiyoruz döküyoruz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 masanın üstündekini ayakla nası döktüğünün resimli anlatımını koy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 buluşma süperdi.. ortamda güzeldi.. gelmeyen patilere sesleniyorum.. çok şey kaçırıyorsunuz.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bayrama geliyom,benim icin özel bulusma düzenleyin,şeref konugu olayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ben bayramda yokito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 nutella yerim said: bayrama geliyom,benim icin özel bulusma düzenleyin,şeref konugu olayim valla ben de geliom bayramda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ben de gelsem mi acaba? kararsiz kaldim. izmir'li bir pati olmaya alistiramadim kendimi henuz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bi cumartesi yapamadınız şu buluşmayı. Ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ulaşcım gelmesende cep telle yaptıgın katılımlar güzeldi teşekkür ediyoruz olmasan bile her koşulda yanımızdasın teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hangi cumartesi yapılırsa yapılsın, o tür bir masayı tekrar toplayamazsın ŞANSINA KÜS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 dominic said: ben de gelsem mi acaba? kararsiz kaldim. izmir'li bir pati olmaya alistiramadim kendimi henuz sanirim.İzmir'i yanlış tanımanı istemeyiz pek sevgili wjimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 izmir tanınmış tanıncağı kadar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar