Brad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 karamsar son: Help yazamıolar Hel de kalıyo kumaşları yetmiyo...pilot da salakmış görüyo böle heralde bunlar hell yazacakmış kumaşları yetmemiş tühtüh yazık kafayı yemiş garibanlar deyip geçio....;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bari düzgün izleseydin filmi help yazmıyolar hello yazıyorlar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 izlediğim saçma filmlerden beyendiklerim fantastik olanlardır tabi onlara saçma dene bilirse en azından adamlar on kişi dövüyorsa bir özel güçleri yada vücutlarında kas denen şeyden vardı bilmem anlata bildimmi ışık hızında hareket ediyorlarsa bir açıklaması vardı özellikle özel eyitimli bir birliğe karşı tek başına kaçarak savaşıyorsa yeşil bereli falan olması gerekliydi.. [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 August 2003 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 herif hala ne diyo ya, inanılmaz mısın olm? sadece 2 kişiyi öldürüyo, ikisini de arkadan saldırarak öldürüyo (gerçi birisini önden öldürüyo ama sütunun arkasından çıkıp direk saplıyo yani arkadan gibi bişey)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 diyorki biraz daha düzğün konuş vede evet bunu bütün bisikletli postacılar yapar zaten... [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 August 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 şişirilmiş bi film iyi diil.. başları güzeldi nerde abazalar işin içine girdi orda film bozuldu..[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 sen birisine arkadan yaklaştığın zaman öldüremez misin? aferin sana o zaman. konuşulmaz böyleleriyle yaw[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bak veletmisin nesin polemiğe girmek istemiyorum senin için güzelse tamam birşey demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 polemik yaratmak istemiyorum, saçma diyosun. saçma bulduğun yerlerin saçma olmadığını gayet güzel anlatıyorum. senin yaptığın polemikten diil tartışmaktan kaçmak ayrıca 20 yaşında ufacık bi veledim evet[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 20 yaşında hmmm olabilir sen heralde birilerine arkadan saldırp öldürdünki biliyorsun nekadar kolay birşey olduğunu :) abuk subuk film hakkında tartışmak istemiyorum ama tartışmadan kaçtığımız falan yok adamı gaza getirmeyin :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 August 2003 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 sen birini öldürmek istesen ve arkasından yaklaşırsan öldüremez misin ya, hele elinde kafasına vuracak bişey varsa oldukça kolay hey allahım muhabbet komandoluğa doğru gidiyo :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 silver tartistigin konu cok gereksiz ve iddialarin cok zayif. konustiklarina dikkat et diyorsun ama tanimadigin milleti veled diye cagiriyorsun, yok 16 yasinin altindadir falan. yani birsey soylemeden once dusunmek hayati kolaylastirir senin icin.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 film kötüydü bunu anlıyacak kadar kafan basmıyorsa senin sorunun birde icara edemediğin olaylarla ilğili yorum yapma örnek: düşünmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 silver boş şeylerle uğraşıyorsun. "film kötüydü bunu anlayamayacak kadar ..." diyosun bi de üstüne hey allahım ya. biri şu herife yardım etsin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 evet boş şeyle uğraşıyorum bende söyledim başta ama sen uzattın tartışmayı şimdi bu adamda üstüne atlayıp laf sokmuş bana bende yazıcam tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 adam sana son derece seviyeli bi mesaj yazmış cevap vermek zorunda veya durumunda değilsin. senin yazdığın yazı ise seviyesizlik sınırlarına yaklaşıyor. neymiş filmin kötü olduğnu anlayamıyorsaymış bilmemneymiş... hey alllahım hey[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 arkadaşlar boş yere tartışıyosunuz .. zevkler ve renkler tartışılmaz !! ortada açık ve hepimizce kabul edilmesi gerekli bişiy var ki (ben henüz filmi izlemiş değilim bu arada), film bazı klişelerden oluşuyomuuuş. ilk yarısı iyiymiş ama ikinci yarısı s.çıp batırıyomuuş, bunun kanıtı da alternatif bi son yapmalarıdır filme. ben tatildeyken temmuz ayı sinema dergisinde okudum filmi, yazıyı okurken ağzımın suları aktı ist e geldiğimde izleyeceğim ilk filmdi (böyle boş caddeler, mekanlar, ilginç çekimler beni daima cezbetmiştir .. ama bunlardan cezbolduğum kadar hollywood klişelerinden de nefret ederim). aslında belki de filmi bi de kendim gidip görmem gerekiyodu ama ne bilim olmadı sonuçta 2 ayrı zevk sahibi insana hitap ediyo film ben bunu anladım ama siz hala olayı tartışıyonuz birbirinize haklısınız eywallah diyemiyonuz :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 jankiscim 2. yarı sıçmıyo ki film bi gidip görmen lazım veya divxini indirip seyretmen lazım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 2. yari zaten filmin en felsefe dolu kismi. Anlayana...[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 aha beni anlayan biri çıktı daha doğrusu filmli anlayan biri[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bu son mesajım bu konu ile ilğili ben o mesajın sonundaki seviyeyi görüyorum felsefesine gelince insanın hayvandan farkı yok zaten öldürme arzusu var falan gibi birşeyler söylemek istemişler ama bu benim için filmin abukluğunu deyiştirmez birinci yarının ilk başlarında olay çok hoştu ama orasını kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 güzel filmdi bence korku değil ama beni gerdi.. koskoca şehirde yanlız kalmak bile insanı gerebilecek etmenlerden biri bence bu arada kızın babasının mikrobu kaptığı anda üzülmüştüm harbiden..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bana mı :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hasta oldum filme direk vcd yi kaptım her hafta sonu izliyorum doyamadım yaw.. hiç sıkmadı şimdiye kadar.. helal olsun delikanlı adamlarmış.. iyi film yapmışlar...[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar