Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 değirmen dere güzel de umuttepeye gidilecek işte,onu da düşünün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ya tavşantepe iyi de onu çevreleyen alan,ben sabahları minibüsle geçerken oradan geriliyorum içeri de dsfsda bildiğin safkan çingene mahallesi,aleti çıkarıp yola işeyen 9-10 yaşlarında velet bile görmüşlüğüm vardır minibüsle geçerken, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 650 ye inonu caddesinde kombili ev gordum 125 m2 kombili haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 irmakseverak said: Yürüyüş yolunca green kafenin yanının üst katı 400 liraya kiralanıyor"muş" şimdi msn den kovaladım. Tam ve net bi şekilde örenince pm atacağımç Greenin üstü gibi merkezi bi yer için 400 fazla ucuz, bi sakat tarafı falan olmasın evin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o ev cok kotu haberiniz olsun green nin üstü değil yanı bodrum katı biz baktık iğrenç bi yer. bu arada axedice seni esefle kınıyorum. yaz okulundan ders alamayacagım senin yüzünden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bayındırlık'ta 2+1 bi eve çıktık bugün ama şimdiden pişmanız yani, apartman sakinleri arasında bi adet bile öğrenci yok ve bizim de eve gelen gidene karışırlarmış mal mal baktılar zaten tüm gün.. Siz yine görürseniz yazın bişeyler buraya ben çok fazla kalabileceğimi sanmıyorum bu evde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ya o bayındırlığı bir türlü sevemedim ben,çok tepede eve kitlenip kalmayı seven biriysen iyi gelebilir belki ama gerisi yalan cidden,alışveriş yapacak adam gibi yer yok orada,merkeze inmek zorundasın,zor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 o apartman sakinkleri bigün bana ters bir şey der ve beim yüzümden o evden taşınmak zorunda kalırsınız (yöneticinin gözü patlar falan, ya da karşı komşuya gelen misafire huuop bilader yasak bu apartmanda yatıya misafir gibi bir şey derim) şimdiden özür dilerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 peki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar