Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmit'te kiralık ev?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya tavşantepe iyi de onu çevreleyen alan,ben sabahları minibüsle geçerken oradan geriliyorum içeri de dsfsda

bildiğin safkan çingene mahallesi,aleti çıkarıp yola işeyen 9-10 yaşlarında velet bile görmüşlüğüm vardır minibüsle geçerken,
Mesaj tarihi:
irmakseverak said:

Yürüyüş yolunca green kafenin yanının üst katı 400 liraya kiralanıyor"muş" şimdi msn den kovaladım.
Tam ve net bi şekilde örenince pm atacağımç

Greenin üstü gibi merkezi bi yer için 400 fazla ucuz, bi sakat tarafı falan olmasın evin?
Mesaj tarihi:
Bayındırlık'ta 2+1 bi eve çıktık bugün ama şimdiden pişmanız yani, apartman sakinleri arasında bi adet bile öğrenci yok ve bizim de eve gelen gidene karışırlarmış mal mal baktılar zaten tüm gün.. Siz yine görürseniz yazın bişeyler buraya ben çok fazla kalabileceğimi sanmıyorum bu evde..
Mesaj tarihi:
ya o bayındırlığı bir türlü sevemedim ben,çok tepede

eve kitlenip kalmayı seven biriysen iyi gelebilir belki ama gerisi yalan cidden,alışveriş yapacak adam gibi yer yok orada,merkeze inmek zorundasın,zor vs.
Mesaj tarihi:
o apartman sakinkleri bigün bana ters bir şey der ve beim yüzümden o evden taşınmak zorunda kalırsınız (yöneticinin gözü patlar falan, ya da karşı komşuya gelen misafire huuop bilader yasak bu apartmanda yatıya misafir gibi bir şey derim) şimdiden özür dilerim =)
  • Yeni Oluştur...