Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmit'te kiralık ev?

queen_of_ugly

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşımla yazın ortasından beri kiralık ev arıyoruz, ha bu zamana kadar çoktan bulunurdu o tabi bizim mallığımız.
Daha bugün sözleşme imzalanmak üzereyken ev sahibi ve emlakçı arasındaki yanlış anlaşılmalar yüzünden hayaller kurduğumuz evden olduk. Akabinde çaresiz yürürken emlakçının biri bizi görüp mükemmel bi ev gösterdi, yirmi dakika adamın yanında bekledikten sonra evin başkasına verildiğini öğrendik falan filan..
Neyse kısaca arıyoruz artık standartları da düşürdük çok güzel olmasa da olur merkeze yakın olsun yeter, etrafında gören duyan olursa numara alıp yollayabilirseniz çok sevinirim..(Merkez, Akçakoca daha bi tercih edilir)
Sosyal ağlarda paylaş

ben sarper'de oturuyodum. akçakocanın evleri kombilif alan ama abuk biyer orası. ben normalde oturmam ama son çağre ise neden olmasın. dünyabankasında boş yer olma ihtimali olabilir. bütün öğrenciler dünyabankasından sarpere kayıyodu çünkü. topçular mevkiinde yeni yeni biton bina yapıldı. kiri pasıyla alıp temizleriz otururuz, bütün eksiklerine katlanırız, bozuk yolunu çekeriz derseniz ordan da ev bulabilirsiniz rahat.

bi sarper otobüsüne binip gidin gezin, kiralık ilanlarına bakın. bi de topçular otobüsüne binip gidin, bakın ilanlara..

orda bulursunuz ama olmadı dünyabankasına bakın.. pranız varsa yahyakaptan dicem ama orası da tuzlu yani..

ayrıca kutulu, ne hayvan adamın ya. bi telefon etsene bana, benden daha izmitlisinimi bulcaksınız. çevre desen gani.. bunca zamandır bulurdum size ev. -.-'
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Zamanında ev bulduk ev arkadası da bulduk ı ıhh dediniz oh olsun size..

Teşekkür ederiz de bulduğun arkadaş çok acil arıyordu tamam da dedik ama biz kendisiyle görüşemeden hemen tutmuş zaten, ordan çıkmayı düşünürse haber edersin(:

Sarper'de de fazla ev kalmamış kiralık baktık oralara anca biri çıkacak tesadüf bulucaz öyle, Akçakoca ben de istemiyordum en başta ama merkeze merkez hariç en yakın yerlerden biri sayılır sonuçta (diğeri Sarper zaten)..Topçuları bilmiyorum, yarın da Bayındırlık'ta yeni yapılanlardan bi eve bakıcaz o da olmıcak gibi duruyor, bilmiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ya belki benim yahya kaptan girişinde 1+1 evimden çıkma durumum olabilir eğer ilgilenirseniz sıfır apartman,hala ufak inşaat vs. var ama sahipleri çok iyi,full stüdyo zaten

kesin değil ama 2 hafta içinde belirginleşebilir,hala arıyor olursanız yerime yerleşebilirsiniz isterseniz

ayrıca mümkünse paraya kıyıp yahya kaptan içi veya tavşantepe seçenekleri hem vinsan,hemde umuttepe öğrencileri için en iyisi gibi,evet hat4 rlz özellikle yahya kaptan'dan bindiğim için full oturuyorum asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

ya tek başıma kaldım,pc'm yok tv daha bağlanmadı vs. derken aşırı derecede can sıkıntısı ve yalnızlık :)

rahat oluyordu gerçi ama yurtlarından ve kaldıkları evden ayrılmak isteyen 2-3 yakın arkadaşım var,olursa hem evdekilere yük olmamak için onlarla çıkmayı düşünüyorum.Tek kalmak bayağı masraflı oluyor,karşılanıyor gerçi sorun yok evdekiler için ama bana koyuyor nedense asdfd

iki kişi kalacaksanız biraz sıkışık olabilir ama kalanlar var,birkaç tane yeni evli bile var bina da :D

tabii önce aileyi de çıkacam diye ikna etmek gerekir,üstüne ev sahiplerini vs. ama ayarlanır durumuma göre,siz yine de araştırın bana güvenmeyin de
Sosyal ağlarda paylaş

depremden önce bi kantar diye yer vardı izmit'te, onun tam karşısında benim amcaoğlu kalırdı. taşımışlar geçi onu biliyorum ama o şehrin ortasından geçen tren her sabah beni uyandırırdı, ev sallanırdı anasını satim.

2000'de transit geçerken gördüydüm idare eder gibiydi o mekanlar, duruyor mu hala o kantar denen mekan, gerçi tam orda adliye sarayı falan bişeler yapıyorlardı. bir ara gidip yerinde incelemelerde bulunayım oraya
Sosyal ağlarda paylaş

queen_of_ugly said:
Bir arkadaşımla yazın ortasından beri kiralık ev arıyoruz, ha bu zamana kadar çoktan bulunurdu o tabi bizim mallığımız.
Daha bugün sözleşme imzalanmak üzereyken ev sahibi ve emlakçı arasındaki yanlış anlaşılmalar yüzünden hayaller kurduğumuz evden olduk. Akabinde çaresiz yürürken emlakçının biri bizi görüp mükemmel bi ev gösterdi, yirmi dakika adamın yanında bekledikten sonra evin başkasına verildiğini öğrendik falan filan..
Neyse kısaca arıyoruz artık standartları da düşürdük çok güzel olmasa da olur merkeze yakın olsun yeter, etrafında gören duyan olursa numara alıp yollayabilirseniz çok sevinirim..(Merkez, Akçakoca daha bi tercih edilir)

bu haftasonu biricik memleketime dönüyorum
(altın lan orası)
Yürüyüş yolunca green kafenin yanının üst katı 400 liraya kiralanıyor"muş" şimdi msn den kovaladım.
Tam ve net bi şekilde örenince pm atacağımç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...