ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Radyo 3 biraz çalıyor diye biliyorum; açık radyo'da da programı tutturmanız lazım; herhangi bir an açtığımda caz çalacak olan radyo biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 zoru istedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 radyo jazz çalabilirmi bilmiyorum:) ama jazz yayını yapan radio oxigen varmış galiba, deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Yok radyo oxigen biraz daha farklı bir havada çalıyor; kendisi zaten favori şehir radyom ama tam caz çalan radyo olmuo ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 zamanında çok araştırmış, özel olarak radyolara mail atmış biri olarak; radyo 3'ten ve açık radyo'dan başka doğru düzgün çalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 radyo 3 de verem ediyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 radyo3ün programlarına bakabilirsin internetten. her akşam saat 11le 12 arası caz saati, salı günleri de bi saat(şimdi hatırlamıyorum) blues saati. bi de gecenin bi yarısı da caz veriyolardı galiba. en iyisi programa bak netten. edit: mouse'un pili olmayınca f7'yle gezmek de işkence olduğundan konu adına bakıp saldırdıydım, zaten radyo3ü biliyomuşun =/ zamanında araştırdıydım baya(google araştırmacısı prof. dr. erol tabak) bulamadıydım hiç. net radyosu bulduydum bikaç tane sadece onları da mouse'suz elde edip buraya yazmam çok zor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 caza en yakın şimdiye kadar bulduğum radyo oxygen var 96.0 frekansında bi de lounge FM var 102.0 frekansında. Ha NTV de var 102.8'de. NTV tabi haber maber bol bol veriyo ama çaldı mı da sağlam şeyler çalabiliyo. Lounge ve Oxygenda saçma şeyler de olabiliyo bazen, ki aslında adı üstünde caz değil de lounge tarzı şeyler çalıyo... Başka bilen varsa sölesin telefonuma ekliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Lounge, Oxygen, Açık Radyo, benim de rastladıklarım başka biliyorsanız alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 gimli telif hakları.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar