AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 18.04.2007 || Erzurum'a Kar Yağıyor... Soğuk memleketimiz ama seviyoruz yahu :) Dün geceden belliydi kar yağacağı. Nitekim yağdı da. Bu yağışla haftasonuna kar topu oynarız. Siz ısının millet. Ohh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ne güzel istanbul halen güneşle kavruluyor.Keşke istanbul'ada yağsa azıcık.Yağmura bile razıyız.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 obarey kar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yaz gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 konyada da yağsın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Garager said: Ne güzel istanbul halen güneşle kavruluyor.Keşke istanbul'ada yağsa azıcık.Yağmura bile razıyız.8-) pardon istanbulun neresi kavruluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bebeyim antalyalılar istanbulun en sıcak gününde de kavrulamaz alışmışsınız siz zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 şari burada yeni sahra ile sahra çölünü karıştırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 oha burda hava 17 derece gece gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 of lan erzurum zamanları geldi aklıma. hey gibi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Dynun said: bebeyim antalyalılar istanbulun en sıcak gününde de kavrulamaz alışmışsınız siz zaten :p o da doğru da kaşe montla güneşten güneşten yürüyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 istanbul buz gbi... çok güzel... burayada yağsın kar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 istanbul kavruluyosa antalya cehennem o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 snowboard a gelicez bi ara oraya. helikopterle zirveye çıkaran servisler varmı oralarda atlet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Olmaz mı ya =) Kar durdu, soğuğu tahmin edebiliyorsunuzdur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 vurmaz erzurumun soğuğu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Direk öldürür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 geçen sene bu zamanlar elazığ'a gitmiştim ben de, doğuda ya çok soğuktur lan diye hazırlık yapıp gitmiştim. bir indim elazığ'a, hava gayet süper. dedim ne oluyor, bura nere? adamlar bir harita açtı önüme bildiğin yarım ada çıktık elazığ. sağı solu bilmem ne gölü bi de baraj yapmışlar bir tarafına, doğuda falan ama gayet ılımandı. erzurum'a gitmedim, konuyla alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar