Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemekteyiz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

hahah haftaya gelecek 5 li psikopat 5 li , görüntülerden anlaşıldı :D kesinlikle kaçırılmaz hele bi eleman var sesi çok garip , diğeri fare zehiri koyacam dio, kızın teki önüne gelen yemeğe iğrenç diyemezsin diye masaya vuruo asdasdas imba 5 li gelio :D

ilker kazandı bu haftayı, haketmişti :P
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
İlk bölümde sarmıştım. Nika gibi bi hatun çıkmıştı sarışın 23yaşında mimar deli dehşet bi evi vardı hatun 12 çeşit yemek yapmıştı. Ondan sonra gelen 2. güzel nika dır. Ufak mufak ama..

Program çok güzel feci bağlıyor.Öğrenci Evinde 5-6 erkek oturup izliyoruz resmen.

nika nın bölümü izleyeceğiz diye neleri ektik =) Bugun naimdelerdi. Naim süper servis yaptı yalnız. Tabi herifin herşeyine bok attılar.Kusur bulamayınca.

Enterasan tipler var daha çok tutar.

abi nikaya bende hasta oldum müthiş bir lolitaydı gerçekten.Hafiften Cytheria potansiyeli gördüm o hatunda ben
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
nil ümit'le sevişir bu gidişle aehue

ümit, nil'i kızkardeşim gibi görüyorum dedi
bence nil ümitten yüksek puan almak için öyle yapıyor

RamsesII said:
Abi Nil'e hastayım ya gerçekten müthiş bi hatun,etine dolgun...Bayıldım bayıldım

- rep
nil 3/10 max
...

dizi sarıyor yav harbiden izlettiriyor kendini ama artık yimaha düzgün puan vermeyip birincilik için bilerek düşük puan vermeleri olmuyorr olmuyoorrr olmuyorrr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...