Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 biri sustursun la şu karıyı ben bile daha güzel söylerim haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hahah haftaya gelecek 5 li psikopat 5 li , görüntülerden anlaşıldı :D kesinlikle kaçırılmaz hele bi eleman var sesi çok garip , diğeri fare zehiri koyacam dio, kızın teki önüne gelen yemeğe iğrenç diyemezsin diye masaya vuruo asdasdas imba 5 li gelio :D ilker kazandı bu haftayı, haketmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bunun Baba filminin konseptiyle parodisini yapacaksın çok komik olur.Kurtlar vadisi de olabilir aslında.Polat mematiye kanlı kelle paça yapar tuzu az gelir falan filan:) Tabi bu tür,bir şeyleri yeren programlar kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Hasan amcayı nasıl almazlar bayram özele yahu. ayıptır, saygısızlıktır bu. Oysa Hasan amcamız naimin ağzının payını verirdi. Arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nil'e olan aşkıma buradan devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nil umite yazıyo hacıoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nil hakikaten çirkin ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 tellos said: nil umite yazıyo hacıoğlu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hayır nil örf adet bilmio çok samimi davranıo herkese iyi niyetli olduğu için. adam ederim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 üzümcü ümit abimiz nil'i tıktıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nil müzisyen bakımlı falan, ümit odun. bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dün zoraki izledim(aile akraba ortamı), yaşlı bi karı vardı pastaya bok attı benim çikolatayla hiç aram yok diyerek, sonra evi terkederken adama yine laf vurmak için olsa gerek hani misafirin getirdiği çikolata ikram edilmez mi uzatsana diyip aldı yedi ahah. çokta boş bi programmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dün naim neydi öyle ya, hoplayarak zıplayarak sofra kurmalar fln (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nil ümit'le sevişir bu gidişle aehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bence yapımcılardan biri hoşlanıo nil'den. Çünkü best of'a çağırılacak bi potansiyeli yoktu. güzellik desen diğer 19 yaşındaki kız vardı yabancı isimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o kız bundan güzeldi ama ağır düşük iq'lü bişeydi, ayrıca yemek yapamıyodu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bi arada mutfakta brunette in kitchen tarzı kısa film çeviricekler sandım.ne lan öyle mutfağa gelio muzdan yiyio.tabakları getir tatlım. dedim aha yatırıcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi Nil'e hastayım ya gerçekten müthiş bi hatun,etine dolgun...Bayıldım bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bLackcha0s said: İlk bölümde sarmıştım. Nika gibi bi hatun çıkmıştı sarışın 23yaşında mimar deli dehşet bi evi vardı hatun 12 çeşit yemek yapmıştı. Ondan sonra gelen 2. güzel nika dır. Ufak mufak ama.. Program çok güzel feci bağlıyor.Öğrenci Evinde 5-6 erkek oturup izliyoruz resmen. nika nın bölümü izleyeceğiz diye neleri ektik =) Bugun naimdelerdi. Naim süper servis yaptı yalnız. Tabi herifin herşeyine bok attılar.Kusur bulamayınca. Enterasan tipler var daha çok tutar. abi nikaya bende hasta oldum müthiş bir lolitaydı gerçekten.Hafiften Cytheria potansiyeli gördüm o hatunda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 SEN NASI Bİ SAPIKSIN LAN RAMSES HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hahahhaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Laorx said: nil ümit'le sevişir bu gidişle aehue ümit, nil'i kızkardeşim gibi görüyorum dedi bence nil ümitten yüksek puan almak için öyle yapıyor RamsesII said: Abi Nil'e hastayım ya gerçekten müthiş bi hatun,etine dolgun...Bayıldım bayıldım - rep nil 3/10 max ... dizi sarıyor yav harbiden izlettiriyor kendini ama artık yimaha düzgün puan vermeyip birincilik için bilerek düşük puan vermeleri olmuyorr olmuyoorrr olmuyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi ciddi ciddi yemek ile hormonların erkekteki neden-sonuç ilişkisini gördük burda. evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 RamsesII said: Abi Nil'e hastayım ya gerçekten müthiş bi hatun,etine dolgun...Bayıldım bayıldım ciğer gibi manita? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar