raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 http://www.dailywarcraft.com calısması dahiline bir yazılım hazırlıyor. (aslında 2 adet ama digeri ile ilgili calısmayı bunun ilk releaseınden sonra yapacagız) Yazılımın konusu su: Malum zaman zaman wow latency problemleri yasıyoruz hepımız. Bu durumlarda yourfreedom gibi hızmetler kullandık ama son olarak Blizzard EULA updatele bunuda yasakladı. Peki biz Turk kullanıcıları ne yapacagız? Gecenlerde yıne boyle laglı bir gunde, connectinımı amerikada VPS (Virtual private server, ubuntu 7.10) sunucuma yonlendırdım ve 250 pingle EU/al'akirde oynamaya devam ettim. VPS'i ogun deaktif ettigimde native connectionla oynamam mumkun degıldı. Bu olay sık sık tekrar edebilir ve ozellikle WOTLK raid ve level kasarken bunları yasamak istemedigim icin connectionmı gerektigi durumlarda VPS'lemeyi kafama koydum. Hatta fransda bir VPS sunucusndanda account alıp denemelere basladım. Peki trafigi nasıl VPS'e yonlendırız? Aslında bunu 2 adımda yapmak mumkun. 1) Openssh'a -D (dynamic application level forwarding) ile connection acmak 2) WOW'u bu connection kullanmak uzere proxify etmek. Bu 2 adım, putty ve freecap le mumkun ama configuration gerektiren bir olay. Bunun uzerıne hazır dailywarcraft.com gibi bir site hazırlıyoruz bu sitede boyle bir hizmet sunalım dedim. Su anda c# ile, putty ve freecapi otomatik configure eden ve WoWunuzu ıstedıgınız VPS accountuna proxify eden bır yazılım yazıyorum. Hatta su anda yazılım hazır. kucuk detayar kaldı. Sorun su, yazılım ısmı konusunda tam karar veremedim. Su anda WOWoxify diye bir isim var aklımda. WOW + Proxify 'ın birlesimden geliyor. Daha once DailyWarcraft Connector gibi bir isimde gectı ama cok klasik. Ayrıca WOWoxify su anda unique bir keyword. Yani googleda boyle bir keyword ıcın sonuc yok.. Sizlerinde onerilerinizi duymak istiyorum. İlgilenen olursa cok yakında buraya bir release koyabılırım.. FAQ: Programın guvenirligi konusunda, cevap su: Tamamen acık kaynak kod, isteyen releasele birlikte programın repositorysınde kodu inceleyebilir isterlerse kendısi derleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 selam gözüm :) nacizane isim & logo onerilerime geçeyim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 proxycraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Xx_WoW_xX-Tr neyse senin koyduğun isimde güzel aquilanın verdiği de güzel proxycraft. fakat zilyon tane öneri verince kafan daha da karışabilir. ben basit ve akılda kalıcı bişey olmasından yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 1mb sınırsız adsl/istanbul wowda imzamda yazan serverların hiçbirinde 250ms üstünü görmedim. (Genelde 70-150ms arası) Naglingi kapatmanıza rağmen hala latency probleminiz varsa arızaya bildirin. Daha 5 aylık ödenmiş 4mb freedom paketim duruyor ve Wow için kullanmayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 proxycraft bu isim tatlı duruyor. Wow ProxtCraft gibi birşey de olabilir. Ayrıca your freedom kullanıyor diye banlanmalar hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sanıyorum freedom kullananlar içinde Blizzard Authenticator sahipleri bu ban dalgasından muhaflar. Çünkü gerçekten sürekli freedom serverı değiştiren biriyim daha bırak banı uyarı bile gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yf neden yasaklanmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 aquila said: proxycraft Sukru wins. Proxycraft olsun, cok tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 uk serverı uyarı veriyo bunu kullanırsanız banlanabilirsiniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tamam ozaman bırde 2. programa gelelim; simdi malum dailywarcraft'da wow feedlerini aggregate edip bi araya getırıoyruz. simdi dailywarcraft ın bu feedlerını gosteren birde windows application yazıyorum bır yandanda. iste en son wow haberlerını gorebılmek ıcın. ek olarak bu program, bir adette wow addonu ıcerecek ve ingame olarak questlog gıbı bır arabirim vasıtasıyla bu haberlerı okumak mumkun olacak. bunun ıcınde ısım onerısı olan varmı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 azeroth post kalimdor tribune orgrimmar times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Algoritm olayını blizz hallettikten sonra bunlara gerek kalmadı diye biliyordum? Hatalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 zlorwf@ tam olarak anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 raistlinthewiz said: tamam ozaman bırde 2. programa gelelim; simdi malum dailywarcraft'da wow feedlerini aggregate edip bi araya getırıoyruz. simdi dailywarcraft ın bu feedlerını gosteren birde windows application yazıyorum bır yandanda. iste en son wow haberlerını gorebılmek ıcın. ek olarak bu program, bir adette wow addonu ıcerecek ve ingame olarak questlog gıbı bır arabirim vasıtasıyla bu haberlerı okumak mumkun olacak. bunun ıcınde ısım onerısı olan varmı? :D Tank&Spank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 wowtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sonuçta nedir bu benim beynim karıştı napcas netces yf ve freecap kullanmıcas mı nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 soyle anlatayım, yourfreedom konusunda blizzard sert davranırsa ki orneklerı mevcut bknz:(google world of warcraft yourfreedom) 2-3 kısı bı araya gelıp veya kendı basımıza, wow sunucuzun oldugu ulkede, wow datacenterlara ıyı pıngı olan bır VPS satın alıp baglantı kuracaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 anladım bende sıkıldım yf da süreki aynı ülke serverı bulmaktan ban yemiyim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben gandi.neti buldum en son ama bıraz daha arastırmak lazım.. wow realmların bulundugu ulkeyı gosteren bir site bılen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Şöyle birşey var tam location vermiyor ama: http://www.wowwiki.com/Realms_list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tam olarak aradıgım buydu tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Program neredeyse bitmek uzere. SS or never happened: İsmine Pimp my latency olarak karar verdim.. Arabirim hakkında goruslerınız beklıyorum. Su anda ben bu yontemler, normalde 200-250 latency, fransdaki gandi.net uzerınden baglantımı yaparak, 80~ms ile oynuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çok güzel. sade ve başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Güzel olmuş arabirim sade, kullanışlı görünüyor ama şu "pimp my latency" yazısı neredeyse yarısını kaplıyor arabirim ekranının. Onu oradan kaldırıp program açılışında çıkmasını sonra yok olmasını sağlarsan daha güzel olur gibi geliyor bana. Hem daha az yer kaplar programın ekranda hem de daha temiz görünür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar