Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 1 ay önceden almıştım ben sahne önü biletimi 50 ytlye iyi etmişim :p görüşürüz orda böyle küçükten bi buluşma gibi olur baya gelen var gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 of çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 tunca :)-D Fazlasıyla coştuk ve eğlendik. Bayram öncesi ilaç gibi geldi. Sahne şovu yapmamaları büyük eksiklik olsa da genel olarak grubun performansı iyiydi. Deth in faya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 boynuz kupaları sahne şovu sayıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oturuyodum sahnenin oralarda bi anda yanımda oturanlardan biri PATİCİK! diye bağırdı ben de paticik ? dedim bu vesileyle denoyla da tanışmış olduk ilginçti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bageti yakalıcam diye önümdeki 15-20 kişinin zıplayıp akabinde domino taşları gibi yere yığılması unutamayacağım sahnelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Gelmedim ben meha. Asator çaldılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 çalmazlar mı hiç. 2. ya da 3. şarkı olarak çaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 tunca, hala tek parça mısın? >:D< tel.i duymuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 of çok iyi vakit geçirdim ya,süperdi. ayrıca en son atılan bageti kapmak için hayatımın mücadelesini verdim ve kazandım çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ayrıca baget kapmak için uğraşıp birbirinin kucağına oturan kişileri izlemekte süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 çok pis hortlatırım! neredeydiniz lan ben niye duymadım paticik diye birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar