tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben gidicem gibi gözüküyor, var mı başka giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ben olasıyım, para ayırırsam gelebilirim. Sanırım deloğlan, odyumcan ve griswold da gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beni de alın aranıza tek gitmiyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 belllki patiden bagımsız olarak gidicem ama karsıalsırız belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Para çıkarsa geliyorum, çıkmazsa zorlamayıp Wacken'a zorlamaya devam ediyorum (oraya da geliyorlar) Hem orda stage büyük, hem baya önlerde izleme garantim var (Sly-One sağolsun) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yohan heg midir nedir, sakalinda bitler cikmis, konser iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sakalına kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Griswold said: Para çıkarsa geliyorum, çıkmazsa zorlamayıp Wacken'a zorlamaya devam ediyorum (oraya da geliyorlar) Hem orda stage büyük, hem baya önlerde izleme garantim var (Sly-One sağolsun) sdf lan ne ara liste belli oldu wacken 2009 icin 251 gun varmis baktim sitede bir sey goremedim. gideceksen ve izlenmeye deger bir wacken olacaksa benim icin kaynak yapabilirim sana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 izlemeye değmeyecek bir wacken olma şansı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Belli olan 6 grup vardı en son, onlardan biri işte. Wacken'da hep line up şahane oldu zaten, üstüne 20. yıl dönümü bu yıl o kadar söyleyeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Cynic çıkar mı? Çıkar. Atheist çıkar mı? Çıkar. At the gates bi daha çıkar mı? Neden olmasın. Daha ne lan daha ne. Bi de bloodbath. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bilet fiyatlarindan ne alem? eger ucuk bi fiyat koymazlarsa ben gelirim kafamiz kopana kadar headbang yapariz m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 http://www.biletix.com/event.htm?id=JAMON 1. Kategori: 67,00 YTL Sahne Önü 2. Kategori: 39,00 YTL Normal Giriş ben konserden sonraki bir kaç gün konuşabilmeyi ya da boynumu hareket ettirebilmeyi ummuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 40lik yerden alirsam, kocaman vikinglerin arasinda kücück ben ölür müyüm diye düşündüm aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben sahne önü aldım gelmişlerken adam gibi izliyim diye, sahne önünde de ezilmeme garantisi olacağını sanmıyorum =P. ama o gazla rahatsız etmez zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ozman ben de sahne onune kasayim madem, toplasiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayýçoli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 topunuz kolpasınız amk ne toplanması ne baş sallaması sie gidin töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 daha priceless bi sekilde patlatabilirdin o balonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sahne önü alıyorsanız hep ben de ona göre alayım. O değil de bu adamlar Twilight of the Thunder Gods'ın soloyu nasıl atacak? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 paticikten elemanlar varsa bende gelim. adam bulamamıştım sahne önünde millet gaza gelmez inş. konserden sonraki günlerde önemli sınava giricem konserden sağlam çıkmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben de geliyorum ancak sahne önü alıp almamak da kararsızım. Lisede hazırlık ve 1. sınıf olan arkadaşlarımızın gelip birbirlerinin üzerine atlamasını seyretmek ister miyim bilemiyorum, niyeyse böyle bir şey olacak gibi bir his var içimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tunca said: ben sahne önü aldım gelmişlerken adam gibi izliyim diye, sahne önünde de ezilmeme garantisi olacağını sanmıyorum =P. ama o gazla rahatsız etmez zaten =P Abi Rtn'a gelmişti bu adamlar seneler önce.Biz de büyük bi gazla sahnenin en önüne çöktük.1. şarkı sonunda hemen önümdeki demirlerin ciğerlerimle bir olmasından dolayı zevkin ve grubun verdiği gazdan çok acının verdiği gazla ''röööööarğğğ'' diye yarıp seyirciyi en arkaya geçmiştim.Tavsiye etmem hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 -Deno- said: Ben de geliyorum ancak sahne önü alıp almamak da kararsızım. Lisede hazırlık ve 1. sınıf olan arkadaşlarımızın gelip birbirlerinin üzerine atlamasını seyretmek ister miyim bilemiyorum, niyeyse böyle bir şey olacak gibi bir his var içimde.. Bütün konser boyunca "detinfaaaayr" şeklinde çığıran bir lise hazırlık arkadaş görürsem, yanına gelip, kulağına kulağına "ASAATOOOOR" diye bağıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Chastise said: -Deno- said: Ben de geliyorum ancak sahne önü alıp almamak da kararsızım. Lisede hazırlık ve 1. sınıf olan arkadaşlarımızın gelip birbirlerinin üzerine atlamasını seyretmek ister miyim bilemiyorum, niyeyse böyle bir şey olacak gibi bir his var içimde.. Bütün konser boyunca "detinfaaaayr" şeklinde çığıran bir lise hazırlık arkadaş görürsem, yanına gelip, kulağına kulağına "ASAATOOOOR" diye bağıracağım. +1. Ya da Hermods Ride To Hell'in başındaki riffleri çalıcaksın kulak zarını hedef alarak. Ezmiyim diyorum, ben de yeni üniversite 1. sınıf oldum diyorum ama gerçek malesef böyle. Çocuk gibiler yahu, biz lisede öyle miydik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben sadece bana cok buyuk seyler ifade eden bir gruplardan bolca olmasi acisindan gidilmege deger dedim. madem gidicem aradan buyuk bir kismini canli canli izleme amacim gerceklessin, yoksa wacken'a bok atma girisiminde degilim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar