2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 güzelmiş, ayrıca Koç Holding'in 10 kasım videosu tavsiye edilir, youtube'da falan bulabilen olursa tabi.. bulundu: www.koc.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o değil de, 10 kasım sabahı okul bahçesinde dikilirken, 9.05te bi siren duyulur ya, insanlar durur, arabalar kornalara basar falan. nasıl titretir insanın içini o birkaç dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 video çok güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 aaah ah bir 5 yıl daha yaşasaydın keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 çağdaş medeniyet yolundaki görüşleriyle beraber özlemle anıyorum /Apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 güzelmiş harbiden beğendim hatta imzama ekliyorum +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 rahat uyu dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 izindeyiz atam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mesela en basitinden bi halı saha maçında kıçımı yırtıp gollük bi pas atınca, topu eşşek gibi dışarı vuran adama felaket sinirleniyorum, küfürler ediyorum. ölesine bi maç o. bi de adamın yaptığı asistleri ve kaçanları düşününce dellenmemek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ): koç holding'in de, sabancı'nın mustafa filmine sponsor olmasından hemen sonra böle bişe çıkarması ne kadar etik tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 etiği mi kalmış işin. türkiyenin en büyük iki TÜCCARI işte. neyi pazarlayacaklarını şaşırdılar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Walt Disney gibi dondursalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 anneni de mickey mouse gibi dondururlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 turkish forumdaki sezen aksu tartışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kitana said: rahat uyu dostum Abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 2pacAmaruShakur said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mayhem said: izindeyiz atam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nocom said: 2pacAmaruShakur said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ultrAslan said: nocom said: 2pacAmaruShakur said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 diferansiyel sınavımın olduğu gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 turkiye cumhuriyetinin kurucusunun öldügü gün bizim konustugumuz tarih, post kasip sacmalamak icin garbagea yonelebilirsin. yattigi yerde kemikleri sizliyordur eminim Ata'min. biraktigi emaneti ne hale getirdiklerini gorup, huzur bulamıyordur. ülke tarihinin en onemli insaninin kahramanliklarini degil, ickisini sigarasini film yapan bi ülkede yasiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 dory said: ülke tarihinin en onemli insaninin kahramanliklarini degil, ickisini sigarasini film yapan bi ülkede yasiyoruz biz. mustafa'yı böyle mi yorumluyosun hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hayir aslinda tam olarak oyle yorumlamiyorum. o konu hakkinda daha derin ve icerikli düşüncelerim var. tartismanin da topici bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar