Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Papatya tacı

berdush

Öne çıkan mesajlar

oha:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

??? taşınacak bu topik, yersiz topik gördüm ama bu kadarını ilk defa görüom, ayrı bi dünyaymışın ne diim... :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

sırf sitemizin ismi PATİCİK olduğu için değilmi bütün bunlar ühühü[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

paptya tacında bşr şey yok ki alt tarafı normal saç örer gibi ama birinin ucu bitince bir başkası onjn kaldığı yerden devreye girecek

ha dersin ki "ya ben saç örmeyi de bilmiyorum" e çüş derim artık yani oha fln olurum yane![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

saç örmeyi kızdan öğren, nasıl olsa 1 hafta boyunca "yapacak tek şeyin" taç olacağı için biraz zaman geçmiş olur bu şekilde, onu öğrenince de kalan sürede aynı yöntemle taç yapmaya başla, umarım bu metodla kızın elini tutma aşamasına ulaşırsın "bir haftada" ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 01 Mayıs 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok zor bir olay gibi görünsede,
daha önce yaptığım(sıkıntı eheH) için şöyle özetliyeyim,
öncelikle NORMAL bir taç yapıp,onun üzerine döşiyeceksin..
Yani,sadece papatyalardan olmaZ!
eğerki öyle olması gerekiyorsa,onun için bitki bilmemne özü var..Ondan bulup onunla daire daire zincir ypaarak yapıştırman gerekiyor...

Vs vs... kolay..
20 dakkanı almaz.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...