Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows XP Problemi - Uzaktan Yordam Çağrısı (RPC)

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Benim bilgisayarda format atana kadar bir problem yoktu. Bilgisayarıma format attım ve driverları bile yüklememe fırsat kalmadan problemler ortaya çıktı. Yukarıda yazanları yaptım ve kurtuldum. Symantec dosyası 2 tane w32 Blaster buldu ve onları sildi(temizlemesi mi gerekirdi bilmiyorum ama bu sildi). Yukarıdaki bilgileri verenlerden Allah razı olsun.
Neyse su anda elimde driverları bile yüklenmemiş bir XP sistem var. Peki şimdi driverları felan yükleyip sistemi kurmaya devam mi edeyim yoksa bir yarım saat harcayıp tekrar format çkip baştan mı kurayım. Hangisi daha mantıklı olur?
Ayrıca virus programı diyorsunuz ama mantıklı bir virus tarayıcısı var mı? Şöyle bilgisayarda problemsiz çalışıp bilgisayarı yavaşlatmayan cinsten virusleri affetmeyen bir program. Eskiden norton kullanıyordum ama nortonun yararından çok zararı var maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
heheh uzun süre sonra bu yazının tekrar sticky olması hoşuma gitti :) umarım birilerinin işine yaramıştır..

bu arada xp ile ilgili bütün problemlerimi xp cd'me sp1a ve rollup fix1'i slipstream ederek ve bütün arkadaşlarıma aynı cd'den kurarak hallettim. hiç problem çıkarmıyor maaşallah :) hem update'li bir sistemi şişmemiş olarak kurmuş oluyorsunuz.. bir ara zaman ayırıp bununla ilgili detaylı döküman da yazarım isteyen olursa :)

neyse kolay gelsin..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Şapırt :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...