quamor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya arkadaslar dunden beri kafayi yiyodum :) sglun. ayrica $u symantec linkinde tam olarak nasil temizletebilirim biraz o konuyu acarsaniz sevinirim. sglun tekrar ...................... Paticik bu ya her derde deva euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Arkadaşlar o linkten nasıl taratcam bilgisiyarı kafayı yiyicem bi taratamadım silmem lazım biri yardım edermi symantec linkinden nasıl taratcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Benim bilgisayarda format atana kadar bir problem yoktu. Bilgisayarıma format attım ve driverları bile yüklememe fırsat kalmadan problemler ortaya çıktı. Yukarıda yazanları yaptım ve kurtuldum. Symantec dosyası 2 tane w32 Blaster buldu ve onları sildi(temizlemesi mi gerekirdi bilmiyorum ama bu sildi). Yukarıdaki bilgileri verenlerden Allah razı olsun. Neyse su anda elimde driverları bile yüklenmemiş bir XP sistem var. Peki şimdi driverları felan yükleyip sistemi kurmaya devam mi edeyim yoksa bir yarım saat harcayıp tekrar format çkip baştan mı kurayım. Hangisi daha mantıklı olur? Ayrıca virus programı diyorsunuz ama mantıklı bir virus tarayıcısı var mı? Şöyle bilgisayarda problemsiz çalışıp bilgisayarı yavaşlatmayan cinsten virusleri affetmeyen bir program. Eskiden norton kullanıyordum ama nortonun yararından çok zararı var maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Buraya bas ve programı indir. Sonra da tarat. Yanlız önce burdan güvenlik yamasını indir. Kur ki kapanmalar dursun. Ondan sonra Symantec ile taratırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 heheh uzun süre sonra bu yazının tekrar sticky olması hoşuma gitti :) umarım birilerinin işine yaramıştır.. bu arada xp ile ilgili bütün problemlerimi xp cd'me sp1a ve rollup fix1'i slipstream ederek ve bütün arkadaşlarıma aynı cd'den kurarak hallettim. hiç problem çıkarmıyor maaşallah :) hem update'li bir sistemi şişmemiş olarak kurmuş oluyorsunuz.. bir ara zaman ayırıp bununla ilgili detaylı döküman da yazarım isteyen olursa :) neyse kolay gelsin..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Şapırt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Aslında güzel olur. En azından Windows XP + SP1(a) slipstream CD nasıl olur açıklamak lazm. Ne de olsa microsoft'un kendi desteklediği bişi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 her format attıktan sonra kesinlikle indirmek gerekiyor kıl bir olay :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 patch fln indirmeye gerek yok aslında. herhangi bir firewall bu olayı halleder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Norton haricinde bir kurtulma yolu yok mu ? Microsoftun verdigini yukledim hic bir sey olmadi sorun halen devam edior.[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ayni soruna neden olan yeni bi virus var onun patchinede burdan ulasabilirsiniz= http://www.microsoft.com/security/incident/sasser.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar