-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 şimdi bi proje var yol hesabı diye. daireler çizip virajlar fln belirtiliyo. herşeyi çizdim yol belli şu an. ama tabloyu yapamadım not almamışım mal gibi nasıl yapılcağını da bilmiom şimdi kesin daha önce yapmış biri vardır. böle tablo 4 sütundan oluşuyo sanırım. o1 bitiş o2 başlangıç o2 başlangıç o2 bitiş o2 bitiş o3 başlangıç diye ayrı ayrı hesaplanıodu.bunların kendi gösterimi fln var hiçbişi hatırlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hangi programı kullandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 elle çiziyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yokmu sınıftan kenketon telefon et öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sorduklarım da yapmamış 3-5 kişi şans işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 arkadaşlarını daha iyi seçmelisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 TEKNIK RESMIN TAAAAAAA, BIZIM BOLUME BU DERSI KOYMAYI UYGUN BULAN ZIHNIYETIN DE TAAAAAAAAA......... 4.sınıf olmam gerekirken hala 1.sınıf teknik resim duruo TAAAAAAAAA.... çok kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ulan bende çizicektim kağıt bitmiş saçma bi ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 teknik çizimi zar zor vermiştim anılarım canlandı yetenek işi harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 eh ya pisti veriyim en azından 2 3 puan verse yeter nabalım. zaten ödevler şaka gibi %15 geçiyo önemli olan sınavlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bizde temel tasarım altından gösteriolar bunu. hmm. daha bişi görmedik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar