Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son durum yoklaması

tunca

Öne çıkan mesajlar

Warlock olmayı planlıyorum ama şu aralar kaldırılan talentlar yerine her ırka özel yetenekler eklemeyi düşünüyorlarmış. O yüzden ırka karar veremedim daha ama asla gnome olmam! Alliance/Horde olayını da beraberliğe göre belirlerim. Zaten Nightmare'e bineceğim için ırkımın bineği pek etkilemicek :-P Ama kurt da karizma olabilirdi aslında..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 29 Nisan 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya wc 2 de var gnomelar insanların yanındaydı galiba, ama dünyanın tarihçesini okuyunca bu çirkin şeylerin şehrine trogglar saldırmışlar, bunlarda ufak yaratıklar ayrıca, gnomeler daha kendi şehirlerini savunamayıp kaçmışlar felan en dandik yaratıklara karşı hemde, ezikler yani feci şekilde. hem tipleri çok kötü, çok itici bence. ben öyle bi tipi sokakta görsem alır, keser, pişirir yerim.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de hikayeyi bilmiyorsun bi kere

trogg'lar saldırdığında alliance zaten horde'a karşı büyük bir mücadele verdiği için, gnome'lar alliance'a bu durumdan haber vermiyor. ayrıca alliance'a da hiç bir destekte bulunmuyorlar savaşta (adam olarak, yoksa teknolojilerini paylaşıyorlar)
çünkü kendileri trogg'ları yenebileceklerine inanıyorlar. ancak trogg'lar beklenenden güçlü çıkıyor ve gnome'ların yarısı falan ölüyor neredeyse. gnome'ların ana şehri yerle bir oluyor, dwarflarla beraber yaşamaya başlıyorlar ve yeniden yapılanma başlatıyorlar. şehirlerini yeniden kurmaya başlıyorlar galiba emin diilim
ama en önemli amaçlarından biri de tabi ki "intikam"

bence warcraft3'te falan neden hiç gnome'ları görmediğimizi çok güzel anlatıyor bu hikaye. ve bu yüzden de bir gnome mage olmayı çok istiyorum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

tarihi/hikayeleri biliyorum 3-4 kere falan okudum baştan sona günlerce, hatta toprakların tarihi ile birlikte okudum hepsini, hangi adada kimler yaşıyor onu bile biliyorum :) ama...

bunların hiçbiri anti-gnome karakterler açmamı hatta karakterlerin backroundlarında bunun belirtilecek olmasını hatta ve hatta gnome oyuncularla guildimde bile olsalar team/alışveriş vb bile yapmayacağımı değiştirmeyecek :) bizde dedikleri gibi: Death to the gnome[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 30 Nisan 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O cevırılerı koymadım galıba ama neyse esas hıkaye lvlsabnınkıne benzıyor..
Allıance gnomelara yardım etmıyor degıl ayrıca gnomelarda bır nevı yer altında yasıyorlar.Gnomelar fazla kazınca hıcte ezıq olmayan bu ırkla karsılasıyor ve savasmaya baslıyorlar.Bayaa uzun bır sure savasıyorlar aslında yenebılecekken kendı yaptıkları salak aletler tarafından yenılıyorlar.(Gnome tank yapıyo mesela sona bu patlayıp 50 gnome u goturuyor vb.)Allıance a haber VERMIYORLAR.Allıance ın haberı gnomelar sehrı terkederken oluyor yanı ıs ısten gecmısken..
Hıkayenın devamının konuyla alakası yok ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

ee nolmuş ki ön yargı ise, dragonlance sağolsun artık böyle dünyayı sulandıran, ciddiyetini bozan, ucubik tipli kendermiş, gnomemuş tipi şeylerden nefret ediyorum.

official forumlarında benim gibi çooook adam var baştan söyleyeyim, oyunu da bunlarla oynayacaksın sonuçta, hatta 150 kişide 3-4 kişi gibi minik bir oranı var gnomecuların su an oyunda, eğer guild/clan listelerine falan bakarsan :)

tek sevdiğim (hatta çok sevdiğim) kısa boylu ırk olan Dwarf için bir karakteri ise büyük ihtimal gnomelardan uzak kalmanın bir yolunu bulursam açacağım oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ne bu gnome tartışması isteyen gnome olur isteyen olmaz gnomelere karşı kişisel kininiz varsa horde olur gnome kesersinin nokta bitmiştir[signature][hline]-Muhteşem abi.
-Efenim ewladım.
-Ya abı ben ne dıyeceydım?
Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!!
A=Ne yani espiri mi bu?
B=Hayır imza.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada alliance horde sistemi nası olcak bilen var mı?

bir account için 8 karakter hakkı varmış sanırım, peki diyelim bir realm'da horde karakterleri yaptık, başka realm'larda alliance yapabilcek miyiz? yoksa tüm account horde mu olmak zorunda?

realm olarak düşünüyorum ama kıllık olmasın sonra..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 01 Mayıs 2004 16:19 tarihinde demiş ki:
bu arada alliance horde sistemi nası olcak bilen var mı?

bir account için 8 karakter hakkı varmış sanırım, peki diyelim bir realm'da horde karakterleri yaptık, başka realm'larda alliance yapabilcek miyiz? yoksa tüm account horde mu olmak zorunda?

realm olarak düşünüyorum ama kıllık olmasın sonra..

ı ıh hiç sanmıyorum böle bişey olucağını[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...