Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ya benim aklıma bişi takıldı. Sadece smelting yaparak 1-300 mining kasılır mı acaba? yoksa arada tıkandığı yerler oluyo mu? şimdi death knight ımı bs-miner yapcam ama low level arealarda da koşturup mine kazmak istemiyorum. Expansion gelene kadar ben 1-300 yapacak tüm malzemeleri başka bir karakterle toplasam dk ile sadece smelting yapsam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 daha yeni kastım ama emin olmadan söyleyebilirim, arada herşeyin gri olduğu aralıklar var. bir de zaten yeşil olduktan sonra çok nadir skill veriyorlar, 1 skill alayım yeni smelt gelsin diye 8 stack ore erittiğimi bilirim inat edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 1-300 un sonlarına dogru thorium ore kazman gerekicek aslında o kadarda zor degil inan winterspring yada silithusta alabilirsin sana lazım oldugu kadar skilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ya orası tamam da levelinge harcıcağım zamanı proffesion ile harcamayayım hazır yapayım dicektim ama napalım 80 olduktan sonra geriye dönüp kasarız artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 70-80 olup kas 70 ken birgünlük işi var.(epic mount ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Smelting'le 300 olmak mümkün değil. Arada çok fazla grilerde dolanıyorsun. Yukarıda dendiği gibi 1 günde 300 yaparsın, iyi de para kazanırsın topladıklarını satarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 alliance mining rotaları lazım bana da. :p 1-300 kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Şu iki rehberi kullanarak 1 günde 340 filan yapmıştım. http://www.lootables.com/?guide=Mining http://www.almostgaming.com/wowguides/world-of-warcraft-mining-guide-1-300-with-maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 fazladan oldu bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mining Guide kullanarak 1 günde 375 ledim. Haritadan gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Step 1: Gatherer + Wowhead DB Step 2: ??? Step 3: Profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar