Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 21. bölüm hakkında boxes of orden desem kısaca ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Hala Rahl yani düşman. İlk kitaptayız yani. Çok ağırdan alıyorlarmış. Filler koymuşlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Yaaa daha fazla spoiler vermeyelim lütfeeeen :) Edit : Kaç kitap bu arada, almayı düşünüyorum kitaplarını. Baya sevdim evreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 muah Gerge patlatmış bombayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 11 Kitap + bir novella çıktı şimdiye kadar. Ne bombası bu arada abi, kaçınız iyilerin kazanacağını bilmiyordu, her fantazi kitabında neredeyse iyiler kazanır, önemli olan nasıl kazandıkları. Bu arada çıkan bölümlerin konularına baktım biraz, ilk 6-7 kitaptan olaylar, karakterler de katmışlar, Goodkind'ın kurgusu berbattır, dizide toplayıp adam etmişler. Cidden iyi olabilir yani kurgu tamir edildiyse. İlk sezon bitsin izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Azıcık uğraşayım dedim :) izledim prolog bölümü, pek beğendim. Ilk sezon bitmiştir diye tahmin ediyorum bütün diziler tatil oldu gibi. 20 bölüm buldum bu kadar heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 21. bölüm yeni çıktı. Haftaya sezon finali olacak. Çok çok iyi gidiyor, son bölümleri özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Sen buna iyi diyorsan. İkinci kitap benim en sevdiğim ikinci kitap seriden. Eğer bir sezon bir kitap gidiyorsa... Faith of the Fallen (Altıncı kitap) en sevdiğim. Ona daha çok var sanırım, ama kurguyu nasıl yaptıklarını inceledikten sonra ikinci sezonda oradan karakterler bulabiliriz diyorum. The Pillars of Creation'da güzel kitaptı ama Jennsen'ı bu sezona koymuşlar, çok da iyi olmuş. Yedinci kitapda Jannsen'i görünce bu kız da nereden çıktı şimdi, bu adam kurgu kurmayı, öykü anlatmayı bilmiyor mu? Kafasına göre, rastgele mi yazıyor demiştim. Bu arada kitapda ağır bir BDSM vardı, hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 demin başladım izlemeye daha 2 bölümlük ilk bölümünü izledim. biraz lotr biraz dragonlance havası verdi ilk bölüm bana. sonuçta fantezi andırması doğal izlemeye değer bişeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Finali çooooooook merak ediyorum ya. Finalden önceki bölüm süperdi. Edit : BDSM nedir GERGE ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 evet gayet iyi gidiyor dizi son sezon finalinin preview ini verdiler az bisi bu haftaki bolumde yuh dedim neler oluyo. bakalım cok keyifli olacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Finalide izlemiş bulunuyorum :) Sezon finali hakkında... Darken Rahl öldü. Herşey mutlu sona ulaştı. 2. sezon nasıl başlayacak çok merak ediyorum. Savaşacakları kişi kim ve neyin nesi olacak ? 2. sezon ne zaman başlayacak bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 İkinci sezondan spoiler (sneak peak daha çok) Tamamen ilgisiz başka bir düşman gelecek doğudaki yasak topraklardan. Kahlan'la Richard'ın evliliğinin önüne beklanmeyen engeller çıkacak. Richard okula gidecek. Kahlan bir ordunun başına geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Richard ile Darken Rahl hakkında. Rahl 21. bölümde Jensenn'e ben seninle ve Richard ile kardeşim diyordu. Doğruluk payı var mı bunda ? Yoksa kızı ikna etmek için mi salladı. ? Sanırım kitaplarını alıp okuyacağım dayanamam ben bütün yaz.:) Kitaplar satılıyormu Türkiye'de ? Bulabilirmiyim yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Jansenn ve Richard kardeş, babaları aynı. Darken Rahl ikisininde babası. Kitaplar ben de var, ilk 9 cilt, satarım istersen. Artık okumuyorum söylediğim gibi, son iki cilt yok o yüzden. Ankara'da elden de verebilirim. Ama Temmuz'un başına kadar beklemen gerek. 60 TL alırım. Kargo da senden olur. İstersen son iki ciltti de alırım ama o zaman 85 YTL alırım, son iki ciltin parasını direk alırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 öncelikle Legend of the Seeker kitaplarını okumadım diziye bakıncada okumaya niyetim yok öyle çok süper denilecek bir yanını göremedim ben hikayenin ama dizi fantastik olarak tatmin edici genel olarak genel ve final hakkında fikrim final bölümü iyi sayılırdı ama çok fazla şeyi çabuk atladılar 2 bölüm uzunluğunda olsaydı daha iyi olabilirdi bu tarikat kutuları muhabbeti bana abartı gelmişti hep ama o kadar abartıldıktan sonra sonlarının böyle olması çok saçma geldi,darken rahl ın ölmüde biraz acele ve basit olmuş sanki sezon bitmeden öldürelim der gibi richard kahlan mutlu mesut lay lay lom bi hayat süremeyeceklerine göre gelecek sezon daha fantastik düşmanlar görürüz umarım * tek süper kötü muhabbetini oldum olası sevmem yüce büyücümüze gelelim ulan o diyarların en güçlü büyücüsünün tek kulladığı saldırı büyüsü wizard flame olur mu ya hemde 1.sınıf büyücüymüş peh az yaratıcı ol bu ne ezberciliktir şu hatun kardeşliği dizideki tek favorim hepsi sadist-taş bunların 2.sezon daha güzel olsun da frp adına izleyecek başka dizilerde çekilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Sezon 2 ye az kaldı. http://www.legendoftheseeker.com/news_article_072309.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ilk sezonu izledim.fena değil.güzel bile diyebilirdim ama (klişe kere klişe karesi klişe) x klişe x klişe kere klişe olmasaydı.belki az bile yazmışımdır.kitabı bilemesem de dizi yani o kadar çok arak ki saymaktan sıkılırım başlasam.zul zorander'ı oynayan abi de laz ziya gibi durmuş. "hafif şakacı yaşlı büyücü" olmaya çalışırken şebek oluyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Klişe evet ama, bu tip yapımlar son dönemde pek olmadığı için. Gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 2. sezon başladı, güzel giriş yaptılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Rahl Ölmemiş mi bu adam ? nasıl oldu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 seeker'a sadece tek bişey diyeceğim:Bıyıklar olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ahaha evet hiç yakışammaış sakal fln bencede. Onun harici iyi başladı. Kahlan confess et beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Roqq said: Rahl Ölmemiş mi bu adam ? nasıl oldu ya ? bence boyle gibi olmek = living world den underworld e gecmek (dunya cennet cehennem gibi dusunebilirsin) ancak box of orden patladıgı icin dunya ile cehennem arasında bir kapı acılıyor ve cehennem/underworld den living world/dunyaya gecisler saglanıyor eleman gayet ölmüş = cehennemde olarak algıladım ben olayı, sakala bıyıga lafım yokda, legendary sword a immune olan yaratık bana anlamsız geldi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 double post olmus :( /delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar