eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 nedanko said: ne bu lan, 3. oynuyusumda oyun bitti sdfds. insan diilsin sen o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eh biz bu gunlere surunerek geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eregorn2 said: nedanko said: ne bu lan, 3. oynuyusumda oyun bitti sdfds. insan diilsin sen o zman +1 ben 3üncü oynayışımda daha 2metreyi geçmeyi yeni öğrenmiştim. 3.2 metreye ulaştığımda bıraktım zaten oyunu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oha bug buldum derken herkes bulmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sol diz ve sağ ayak topuğu üzerinde düşmeden ilerlemek mümkün de yarın vizem var o yüzden zaman ayıramıyorum, yarın gelince denerim=) ama çok uyuz bişey ya, delirtir kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 CaNNi said: oha bug buldum derken herkes bulmuş :D ahahahaha :D allah var ama 12 ye kadar kostum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ben 1 kere 4 5 metre gittim onuda nasıl yaptım bilmiyorum ama acaip eglendim rövaşata vole kafaüstünde dans bütün akrobatik hareketleri yapıyorum ahaha çok salak bişe bu ya bagımlı oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bariz bir şekilde koşarak 6.1 metre yapabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 insan gibi yürüyerek 4.5 metre gittim yalnız super bişey yürürken görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 3 yptm hyta kstm ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 deli etti beni :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sinir bozucu bişi gereksiz, gerçekte kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 adam gibi oynanabilirlik yapmayı becerememiş bi nerd den çıkma kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 CaNNi said: oha bug buldum derken herkes bulmuş :D +1 bende ss falan aldım hava atcaktım göya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 RÖVEŞATA ÇEKTİM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 engeli bile aştim beeeeee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kesin buraya 4-5metre kala bi şekilde aşmışsındır engeli sürüne sürüne gelmişindir yine=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 100.3 te kaldı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok ya direk aştim.. ama iki adım atıyorum başta, sonra ayakların yerleri değişmiyor.. gördüün gibi sonda da jimnastikçi gibi deilim :D kapiyorum ufak ufak ya çok zevkli. bacağı uzunca öne atibiliorum artik, arkadan diğeride geliyor ama tekrar aynı bacağı geri çekemiyorum.. bi yapabilsem döngüyü 10 sn altında koşcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 baydi.. neyse artik. koşmasın bu da napiim :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güzel rovasataya çıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 e biri tuto yazsa ya bu kadar pati kasmış, yürümüş koşmuş sürünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adım atıyorum ama ileri gitmiyo bozuk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hocam sürtünme az yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar